Maşallah bıdığaaa :) Allahım nazarlardan korusun kuzummvalla bende benimkine adım attırıyorum çat pat atıyor ama daha tam anlamıyla oturamadığı için pek yormuyorum onu sadece alıştırma yapmayı sağlıyorum benimkide durmuyor illa kucak istiyor ve 6. aydan sonra yapışık ikiz gibi gezmeye başladık :)
Kiz maşallah kuzuya:)) Allah nazarlardan saklasin ilk defa duyuyorum bunkdr erken :))mmaşallah maşallah barekallah maşallah amasallah ahh ahhh maşallah :))))))
Teşkkür ederm asyamca😄
Olsun ya inan bnmki gibi daha zor mesela masal duru gündüz hiç uyumuyr buyüzden hep gezinmek dolanmak istiyor çok zor tadını aldıklarında ya😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim aynen öyle benimkide alıştı hergün balkona çııyoruz ve hep aynı saatte istiyor bunu ve aynen gündüzleri çok huysuz istiyor sürekli kucağımda gezip tozsun onunla oyun onayayım benimle kahvaltı yapsın masadakileri dağıtsın önünde yemek yiyelim ağlıyor ve yemeği verince susuyor yoğurt sevmeyen bebeğim dün sarımsaklı yoğurt yedi ekmeğe batırıp batırıp verdim çokta güzel yedi eşimle şoktayız biz ya ne yesek istiyor ila tadacak hayırlısı olsun ama gerçekten maşallahı var masalın ya allahım esirgesin :)
canım benim kardeşim 2 aylıkken gitti gazinin kreşine... eğer ufak diye düşünüp kreşten vazgeçiyorsan bi kere daha düşün derim. kreşler bakıcıya kıyasla daha artı çocuklara. ben bakıcı da atlattım, kreş de, bakıcılarıma şimdi saydırıp duruyorum.. şimdi detaylarını anlatıp seni korkutmıcam bendeki bakıcılar istisnai manyaklardı... canım inşallah çok çok insan, annelik duyguları olan bir bakıcıya denk gelirsin.. ki bence anne olmuş bir bakıcı tercih et ki dürtüleri daha yoğun olsun...
O duyguları bilirim seni çok iyi anlıyorm canm valla masalda öylr
Amin canm cümlemizinkini inşallah
O duyguları bilirim seni çok iyi anlıyorm canm valla masalda öylr
Amin canm cümlemizinkini inşallah
Ayça banada video at valla nazar etmem nolur ama çok merak ediyorum yanlış anlama inanmadığımdan hiç değil sadece çok merak ediyorum
Canım bu arada bu kadar akıllı bir bebeğin emmesini bekleme artık o çevreye çok duyarlı emmekle uğraşmaz otıurur sizinle yemek yemek ister o yüzden üzülme ı alacaüı kafar vitamini minerali almıştır
Aynen nezman hareketlendi memesi istemio bol bol gelsin aksın istiyor sütte az olnca kandramıyorm
Ancak bizle yesin herşeyi sofrada oturan istiyor peçete veriyorm agZını siliyor sonrada onuda yemeye çalışıyor😆
Yerim ben onun peçete tutan ellerini:))
Canım açıkcası kışın hergün getirip götürmek de gözümü korkutuyor 2 aylıkken zatüre yapmıştım biliyosun bnimki alerjik bide doktor o zaman astım riski var gripten hep koru demişti, şimdi korkuyorum bazen gözüm kararıyo kreş diyorum bazen de bakıcı daha iyi diyorum yani anlayacağın hala kararsızım evdekilerle son karar bakıcı ama bakalım hayırlısı:) egemi öp benim içim
Canım benim aynen öyle benimkide alıştı hergün balkona çııyoruz ve hep aynı saatte istiyor bunu ve aynen gündüzleri çok huysuz istiyor sürekli kucağımda gezip tozsun onunla oyun onayayım benimle kahvaltı yapsın masadakileri dağıtsın önünde yemek yiyelim ağlıyor ve yemeği verince susuyor yoğurt sevmeyen bebeğim dün sarımsaklı yoğurt yedi ekmeğe batırıp batırıp verdim çokta güzel yedi eşimle şoktayız biz ya ne yesek istiyor ila tadacak hayırlısı olsun ama gerçekten maşallahı var masalın ya allahım esirgesin :)
Heh buldm telde birtane yürüme videosu atarm şimdi canm
Kızlar benim kızı şimdiye kadar gece uyandırıp emziriyorum. Artık 6 aylık oldu kaldırmaya devam edeyim mi? Kilosu fln iyi 9 kg bu ay 1 kg almış. Ebe 3 kere kaldır diyor dedim ben 3 aylıkken bile Bi,kere kaldırıyordum ne üçü. Siz nasıl yapıyorsunuz
Cnm sen emzrmesen de o emmk icn uyanmiyor mu? Ben sadece ilk aylarda ssat tuttp emzryrdm dr kilosu iyi art grk yok dedi simdi 4 saat fln uyuyablyr ortslama.mikirdannca alp emzryrm. Emmek istemesnn haricnde uyandgi da oluyr bu ara.Onun meme talebini bklyrm acikcsi.Kızlar benim kızı şimdiye kadar gece uyandırıp emziriyorum. Artık 6 aylık oldu kaldırmaya devam edeyim mi? Kilosu fln iyi 9 kg bu ay 1 kg almış. Ebe 3 kere kaldır diyor dedim ben 3 aylıkken bile Bi,kere kaldırıyordum ne üçü. Siz nasıl yapıyorsunuz
allahım kızzz bu nee, yürüyo demek az buna, motor takmış gidiyor :)))
maşallah, maşallah, maşallah, 41 kere maşallah
ayçaaaa, sen aralık annesi değilsin de bizi mi yiyiyorsun:))
senin kız, 10 aylık falan herhalde sadece minyon :))
sen etrafta Yeliz'in dediği gibi ayını büyük söyle nazar değmesin..
gözü olanın gözü çıksın :))
yarın ilk iş çörek otunu alıp, nazar duasını okuyup, muskalayıp, takıyosun çocuğun bişeylerine...
ne diyoruz o zaman, nazar etmeyelim, çalışalım bizim de olur :))
Teşekkür ederim hasenecim😊
Bende ilkkez karşılaşıyorm biri bana dese yuhh derdim inanki masalın yaptıkları beni hergün şokta bırakıyor.
Ama artık emmiyor buyüzden çok mutsuzum😔
Meltem sen yatmadan evvel ne yedryrsun?acikmadi icin mi uyanmiyor alstrdin mi o yontemdeki gbi
maasallah ne guzel ben uyu uyan uyu uyan sersem oluyrm.
Kız valla bende bazen acaba aylarımı karıştı bende diyorum.😀
Yarn ilk iş dediğini yapıcam canm allah isteyenlere göstersin ozman diyeyim bugünleri😃
Evet yelizin dediği gibi yapıcam canm valla yerlerse 9-10 aylık derim artık😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?