2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Uyu cnm uyu benim yerime de hasenenin yerine de uyu maasallah

benmki karni tok olsa bile bi mikirdanir ven de en ufak sesine uyanrm
Agzin bal yesin vallahi uyuyanlar uyusun bizede çok dua etsinler yahu aha 6. Ayimiz bitti bakalim değişir inşallah...

Maşallah barekallah cnm valla herkese söyleme bak nazar mazar olur Allah muhafaza... Benim yavrumda doğduğundan beri 3saat kesintisiz uyuduğunu bilmem gece gündüz hic farketmez... 6 aydir gece uykusu uyumuyorum nerdeyse çok nadir arada 2 saat 1 saat uyursam sukrediyorum canm... cok masallah gercekten Allah daha da iyi etsin kimsenin basina vermesin

Canım bence yanlış düşünüyorsunuz
Bak bende 2 gğn geç götürdüm. İyi ki getirmişsiniz dedi dr
Bi gün geç kaldak bronsite cevirwbilirmiş
Ki hala cevirme ihtimali var şurup başlattı iyi de geldi
Kesinlikle ihmale gelmez
Gene de siz bilirsiniz. Ben belki pimpirikliyim ama bende her tıkanmasına götürmüyorum
Bebeğini sen tanırsın her zamanki tıkanmadan farklıysa götürün derim

Yok hayatım yanlış anlama
Konıştuk görmedin mi anlamında değil
Yani ciddibir konu epeyce konuştuk anlamında
Bence de güvenmek çok saçma ama allah korumuş
Kıyamam dikkat etmek lzm
Bugğn bende sabah tv ünitesinin altına sıkışmış buldum
Sonra yatağa koymıştum yatakta da çantam vardı onu itmiş düştü
O düştü sandım nasıl koştım bi saat bacajlarım titredi
Elli kere damağımı kaldırdım artık asla yalnız bırakmaya gelmio

Randevu aldim canim 5te goturcem 1aylikken bronsit gecirdigi için aradaki farki anliyorum aslında ama yavrum hişır hisir ettikce parcalaniyorum. Aras nasil. Arsbayla giiyomysunyz Eskişehir'e ben 6 saatlik yola gittim sukur bi sorun olmadi terletmemeye bak dentuz sagolsun buyuk minder koyun demisti bdnde pamuk yatagini goturdum yatarak gitti minigim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BU saydiklarinin hepsi uzun zamandir var ama.asagi yukari salyada son bi haftada müthiş bir artma var sebil gibi hic durmadan. akiyor. Bide hafif kabarti hissettim ben alt ondeönde iki tane Esim hayir diyor yarin Dr kbtrolumuz var anlasilacak inşallah dismi başka birşey mi...

Ahmedde agiz çevresinde dokubtu İslak kalinca yada sürterek çok silinirse oluşuyor canm. Ben peçete ile dokundurarak emdirerek siliyirum daha çok o yüzden olmuyor arada da yagliyirum hakiki zeytinyagi ile... ama KV inse annemlere gitsek onlar sürterek sildikleri için hemen cikiyor sanada tavsiyem emdirerek orayi tukurukten arindirmab.. Tabi her an elin üzerinde olması lazim oda ayri mesele...

yok yavrum anladım ya çok fenalar çok. ter su içinde kalıyorum ben de bi iş yapana kadar Bu arada bebişlerin fotolarını koydunuz mu merak ediyorum kuzucukların hepsini

Sizinki yine iyi..
Bizim yatak park yatak en alt kademeye aldım yanlar da file uyanınca dönüp o fileyle yatağın araya sıkışıyo ağlama sesine bi geliyorum terin suyun içinde kalmis buluyorum korkuyo bi de..
Geçen gün de yürütece koymuştum iki dk mutfağa gittim geldim bi geldim bu bacak boşluğunun birine girmis diger bacak asili sıkışmis çıkaramadim ben zorladıkça bi yeri acıyor olacak ki ağlıyor bi de korktu tabi en sonunda o bezi kestim de öyle çıkardım...yaramazlar böyle İşte

arkadaşlar kızım altı aylık 4 aylıkken emmeyi bıraktı. ramazandan sonra burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. sizce bebek kafa falan atarmı burnuma birde bebeği kucağımda taşırken problem olurmuki?tecrübesi olanlardan fikir istiyorumm

Kizlar birazdan adana yolcusuyum.
Kardsimn dgunu var.
Ayca dun ateslendi 38.5 oldu .
Hic ilac vernedim. Elimle islattim boynnu bacgini. 3 saat icinde 36.6 ya dustu.bi dah cikmadi sukur.
Bugn asi gunu am pz yapticam.
Adanada smdi ates falan lmasin.

Deniz ayca maasallah coxuklariniza.
Benm ayca tam tur bil donmuyor
Ilerde kuzularmzin basarilarini gostersin hepimize

Kıyamam annesi yaa
İnşallah hemen geçer
Aras da alerjide olduğu için başta ayıramadım ama sonra haydiinn dr a dedim eşime
Bende oto koltuğuma koydum penye battaniye var altında ama gene de terlesi. Kalkar kalkmaz değiştircem üstünü
Mendil de koydım sırtına. Zaten eminim bu kdr terlediğinden hasta oldu bu çocuk
Su da içmiyo onunda etkisi var off

Öksürük azaldı canımcım ama kuruydı artık balgamlı öksürmeye başladı
Bilemiyorım:18:

Kizlar birazdan adana yolcusuyum.
Kardsimn dgunu var.
Ayca dun ateslendi 38.5 oldu .
Hic ilac vernedim. Elimle islattim boynnu bacgini. 3 saat icinde 36.6 ya dustu.bi dah cikmadi sukur.
Bugn asi gunu am pz yapticam.
Adanada smdi ates falan lmasin.

Deniz ayca maasallah coxuklariniza.
Benm ayca tam tur bil donmuyor
Ilerde kuzularmzin basarilarini gostersin hepimize

Amin cnmmm
Aras da daha 2 haftadır döne döne gidiyor zaten
Herşey zamanla sanırım
Geçmiş olsuh Balım
Daha çıkmaz bence. İnşallah da çıkmaz
Bizde yoldayız. 1 saat bitti durmaZsak kaldı 3saat ama dururuz
Senin yolun kısa. Kazasız belasız gidin gelin

yok yavrum anladım ya çok fenalar çok. ter su içinde kalıyorum ben de bi iş yapana kadar Bu arada bebişlerin fotolarını koydunuz mu merak ediyorum kuzucukların hepsini
Koydul hayatım ama gerilerde kaldı
Yol tuttı. Kendime gelince sana özelden atarım. Buraya koyunca gene giremezsen göremeSin
Gerçi özelden atılıpmöu bilmiyorum
Sende koy Linayı:))
Canım bi fikrim yok kafa atar mı atmaz mı?:44:
Dr una sorsan basınçtan birşey olur mu kucağıma alırsam diye
Ameliyat edecek dr a.
Yardımcı olamadım kusura bakma

hadi bakalım cici elbisenle iyi eğlenceler :))
aşıyı iyi düşünmüşsün yoksa düğün sana zehir olurdu canım, ateş olmasa bile huysuzlanıyorlar.
hayırlı yolculuklar.

eskişehiremi geliyorsun cnm ben eskişehirliyimde:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eskisehiremi geliyorsun cnm ben eskişehirliyim :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah bir yastikta kocTsin cankm.hayirla gidin hayirla gelin inşallah... Ayça hanimada geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah...

Canm ben bekarken burun ameliyati olmuştum. Simdi fark etmiyorsun ama aslında burnumuz o kdr çok dokunuyorzki. Kazayla kazasiz bisi düşüyor bisi oluyor. Benim çok canim yanmisti sürekli bisiler düşüyor degiyirdu. Benim oğlum 6aylik çok haketli operken moperkn illa bisiler degecektir bence erteleyebiliyorsan ertele bnce. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…