Anladım ben yeterli ısıtmadm galiba ondan geçmemişti..
Yeni katıldım bu gruba daha oncedende durekli takip ediyodm senin oglun için bende sürekli dua inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah yardimcin olsun..
Allsh razı olsun ne iyisiniz.
Rabbim hepsini korusun
Süt de eğer eriyip donmadıkça kolsy kolay bozulmaz cnm
Ben hep dolaptan veriyorum
Ahhh Anil ahhh bende bilmjyirumki. Allah başka keder vermesin napayimki. Amin benim ggibiolan herkes e
Aman aman derdi bu olsun aman
Boşver. ...
Ateş olmadı di mi canımss?
gunaydın bayanlar.. sabahları bebegımın rahat nefes almadıgı için otrı bebeyle temızlıyorum hala..temızlemesem olmuyoo.. ama içim rahat degıl bır zararı olurmuu ..hasta degılız ama ..bana yardımcı olursanız sevınırım..
Aras da hastayken ben her bedlenme öncesi serum fiz. Sıkıp çekiyordum aspiratörle
Sıkıntı olacağını sdnmsm. Genzini çeker gibi olursa bırak ama
Günaydın annişler bugün 7 de kalktık gece 3-4 kez uyandı kızım hep aglayp geri daldı biyeri agrıodu sanırım yada korktu bişiden gcemiz kötüydü😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy gaz sancısı olabilir cnö ya
Aras da yapıo bazı geceler öyle
İnancın nedir bilmem ama felak nas okumanı öneririm nacizane fikrim
İnşallah olmaz bi daha rahat uyur kuzucuk
sağol anılım

görenlerde öyle diyor ben 5 aylık dediğim halde
allahım hepsini nazarlardan korusun inşallah

arası nasıl merak ediyorum anlatamam

hiç görmedim kuzuyu hoş görmeden bile çok seviliyor kerata
Cnmmm kıyamammm
Çok sağolasın Allah razı olsun hepinizden
Koyarım foto birazdan ortaya karışık:)
Maşallah de heeeeopp annenin günde 7 kere nazarı değermiş:))
benimki uykudayken dönmüyordu sadece uyanıkken oyun oynarken dönüyordu.o yüzden dikkat etmedim uyuyordu çekyatta.sonra ağlama sesini duydum işte.aman dikkat edin sizde dönmüyor demeyin ne yapacakları hiç belli olmuor.
bu arad Aras'a da Allah'ım şifa versin bir an önce aklıma her geldiğinde dua ediyorum canım. benimki de bi ara tek gözünü kırpıyordu.doktorumuz ve göz doktoru devam ederse nörolojiye götürün demişti.aklım çıkmıştı resmen uykularım kaçıyordu seni çok iyi anlıyorum canım ama bak bizimki bıraktı göz kırpmayı inşallah Aras ta da düşündüğün gibi bi hastalık yoktur canım.
İnşallah canımm
Tek duamı dileğimiz bu şu an
İnsan tırnağına zarar gelsr içi parçalanıyo. Kaldı ki böyle bi durum
Evlerden ırak olsun