- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Deniznisan
-
Tek gerçek katlanacagiz bu arada ben yastık kullanıyorum bacak arası uzun ince sana da tavsiye ederim rahat ettiriyor
bende de var ama esim ona sarilarak uyudugu icin bana vermiyo bende normal yastik denedim hosuma gitmedi bi pozisyonda durmuyorum ki surekli donuyorum
bende de var ama esim ona sarilarak uyudugu icin bana vermiyo bende normal yastik denedim hosuma gitmedi bi pozisyonda durmuyorum ki surekli donuyorum
Senin koca da masallah sen mi hamile o mu :) valla benim ki bana yanaşıyor saha dönünce bacağı mi onun üzerine sola dönünce yastiga :)))
Senin koca da masallah sen mi hamile o mu :) valla benim ki bana yanaşıyor saha dönünce bacağı mi onun üzerine sola dönünce yastiga :)))
bende kendime su hamile yastiklari varya onlardan almak istiyorum ama kocaman onlar daha bi rahat gozukuyolar
bende kendime su hamile yastiklari varya onlardan almak istiyorum ama kocaman onlar daha bi rahat gozukuyolar[/QUOTE
Evet canım benim kide ince ve uzun çok rahat
Göbişler ne de güzelmiş öyle yaa :) ben bugün tartıldım moralim bozuldu bir kilo vermişim bu hafta...
Karnim gayet var...hala bedenim ayni 36 beden giyiyorum genişleme falan da yok.. ama göbiş var da koymak istemiyorum buraya...
loorriiimmm senın oğlan kocaman olmuşda çıkarmış annesinin göbüşünüayy ne güzel yaa dimi hamile olmak.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Canım masallah senin göbiş bayag buyumus benımmkınde tık yok hala:)
masallah oglusa ne guzel cikmis oyle
maşallah canımm oğluşunaa
Bende ekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?