- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
- 683
- Konu Sahibi Deniznisan
-
cınsıyetı farklı mı dıger bebegıne gore
maşallah çok güzel belirgin bir hamiş olmuşsun benim gibi gizli hamiş değil
oyyy masllah gobuslerinize :))
iyiym cnm ben de büyüyoruz çok şükür.. benim de baya erken çıktı biliyosun,kilo da fazla alınca kocaman bi göbek oldu... evde olsam eklerdim ama işyerindeyim...
rahim yapısıyla ilgili olduğunu bilmiyodum,ben de diyorum ben aynı benim, ilk hamileliğimde de (bu arada 17 haftalık düşük yapmıştım ilkimi) aynı kiloyu aynı haftalarda almıştım ama hiç karnım yoktu bunda hemen pırtladı,demekki bir hamilelik diğerine uymuyomuş...
ayy masalah ya ne guzelde poz vermısınız oglusunla :)
rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eylesın cnm
kızlarrrr sizde mi ekimdiniz yaw..benim kafa karmakarışık oldu ....
ne sandıydın ya kız???????
aramızda 4 güncük var ya.... biz 4 günlük abiyiz...
benim 16sı oldu bu kontrolde kuzu naber...ben oğluş senin oğluşa 2 gün fark attı...
kuzu benim son kontrolde 1 hafta öndeydi ama yani 11-12 ekim:129::129::129::129::129::129::129:
yine abiyizzzzz
bizim bu uşklar niye ileriden gidiyor ki kuzu ya..benim ki tam bayramın ikinci gününe denk geliyo..
Maşallah canım oglusuna ve sana
valla bilmiyom cnm ama değişebiliyo bu ya,mesela bunda 1 hafta önde çıktı bi dahakinde 2 gün önde bi dahakinde tam gününde çıkabiliyo,belli olmuyo,bilmiyorum ki neden oluyo ama önemli bi fark değilmiş ben 2 dr.a da gidiyorum ya,ikisinde de önde çıktı,dedim önde gidiyoruz galiba,yoooooo dedi tam haftasında öyle günlere takılma sen dediler,biz sat'a göre hesaplıyoruz dedi...sanırım boyuna göre önde görünüyomuş,bizimkiler biraz uzun olcak galiba,bi arkadaşım öyle demişti,gelişim değil de boyuna göre ultrason öyle ölçüyomuş...
bakalım benim tam gününde olursa,bayramın 4.günü,daha önce olursa ya bayramdan önce yırtarız yada tam bayramlık oluruz. tabi şöyle bişey var,erkek bebekler gününü geçirebiliyo...
çok teşekkür ederiz teyzesi....
amin canım cümlemiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız canlarımızı...
bu arad senin kız mıydı cnm öğrendiniz mi?
bizim bu uşklar niye ileriden gidiyor ki kuzu ya..benim ki tam bayramın ikinci gününe denk geliyo..
benimki de bayramın son gününe denk geliyor tatil tatil doğum olacak ya benim doktorum izinli olursa yaaa onu düşünüyorum
benim karnımı da kıza benzetiyolardı seninkini de... ama benim erkek çıktı bence senin de erkek... tabi herşeyden önemlisi hayırlısı....yok canım en son 13 haftada gıttım erkege benzetıorum ama bıdahakı kontrolde netlestırelım dedı haftaya gıdecegım ıns ogrenecegız :)
benimki de bayramın son gününe denk geliyor tatil tatil doğum olacak ya benim doktorum izinli olursa yaaa onu düşünüyorum
o soru benim kaç gündür beynimi kemiriyor canım...tatilde doktor değil de doğuma ebeler giriyormuş..öyle dedi doğum yapanlar...bende kesinlikle doktorum diyorum bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?