2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

kızlar maşallah sizlere
benim göbüş biraz aşagıda duruyo sanki acaba benim karnımdanmı kaynaklanıyo???

Eki Görüntüle 710076

ekledim ama oldu mu bilmiyorum... işte bu da benim oğluşum... 17+3 üz burda...

ayy masalah ya ne guzelde poz vermısınız oglusunla :)

rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eylesın cnm

ayy masalah ya ne guzelde poz vermısınız oglusunla :)

rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eylesın cnm

çok teşekkür ederiz teyzesi....

amin canım cümlemiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız canlarımızı...
bu arad senin kız mıydı cnm öğrendiniz mi?

bizim bu uşklar niye ileriden gidiyor ki kuzu ya..benim ki tam bayramın ikinci gününe denk geliyo..

valla bilmiyom cnm ama değişebiliyo bu ya,mesela bunda 1 hafta önde çıktı bi dahakinde 2 gün önde bi dahakinde tam gününde çıkabiliyo,belli olmuyo,bilmiyorum ki neden oluyo ama önemli bi fark değilmiş ben 2 dr.a da gidiyorum ya,ikisinde de önde çıktı,dedim önde gidiyoruz galiba,yoooooo dedi tam haftasında öyle günlere takılma sen dediler,biz sat'a göre hesaplıyoruz dedi...sanırım boyuna göre önde görünüyomuş,bizimkiler biraz uzun olcak galiba,bi arkadaşım öyle demişti,gelişim değil de boyuna göre ultrason öyle ölçüyomuş...

bakalım benim tam gününde olursa,bayramın 4.günü,daha önce olursa ya bayramdan önce yırtarız yada tam bayramlık oluruz. tabi şöyle bişey var,erkek bebekler gününü geçirebiliyo...

maşallah diyelim kuzularımıza doktorda bana onu sordu ailede uzun boylu var mı diye...demek bunun içinmiş...:26::26:

çok teşekkür ederiz teyzesi....

amin canım cümlemiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız canlarımızı...
bu arad senin kız mıydı cnm öğrendiniz mi?

yok canım en son 13 haftada gıttım erkege benzetıorum ama bıdahakı kontrolde netlestırelım dedı haftaya gıdecegım ıns ogrenecegız :)

benimki de bayramın son gününe denk geliyor tatil tatil doğum olacak ya benim doktorum izinli olursa yaaa onu düşünüyorum

o soru benim kaç gündür beynimi kemiriyor canım...tatilde doktor değil de doğuma ebeler giriyormuş..öyle dedi doğum yapanlar...bende kesinlikle doktorum diyorum bakalım ne olacak...

yok canım en son 13 haftada gıttım erkege benzetıorum ama bıdahakı kontrolde netlestırelım dedı haftaya gıdecegım ıns ogrenecegız :)
benim karnımı da kıza benzetiyolardı seninkini de... ama benim erkek çıktı bence senin de erkek... tabi herşeyden önemlisi hayırlısı....

benimki de bayramın son gününe denk geliyor tatil tatil doğum olacak ya benim doktorum izinli olursa yaaa onu düşünüyorum

o soru benim kaç gündür beynimi kemiriyor canım...tatilde doktor değil de doğuma ebeler giriyormuş..öyle dedi doğum yapanlar...bende kesinlikle doktorum diyorum bakalım ne olacak...

devlette normal zamanda da doğumun önemli bi kısmını ebeler gerçekleştiriyo zaten,dr,sadece bebeği çıkartıyomuş... anneyi muayene ediyomuş o kadar,ama özelde,kendi dr.umuz olur bence yaaaa.. olmalı yada.... para ödüyoruz sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…