2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

tesekkur ederız :)
rahım yapısına gore cıkıyormus gobek doktorum ıle en son kontrolumde neden erken cıktı dıye sordm hamıle kaldıgında rahmın one dogru ımıs o yuzden heemn bellı oldu dedı ama arkaya dogru olsa daha gec bellı oluyormus
ıkı durumda normal dedı

hımmm bak bunu bilmiyodum demek benim rahim arkaya doğru çünkü daha yeni yeni hafif bir şekilde dolgunluk olmaya başladı öyle kıyafetle filan belli değil

kızlarr hepinize maşallah ne güzel çıkmış göbüşlerr...benimkide kocaman şuanki karnım kızımdaki 6,5-7 aylıkki karnım kadar bu şimdiden gösterdi kendini 9 ayı doldurana kadar ne hale gelcem çok merak ediyorum doğrusu... :18:

hımmm bak bunu bilmiyodum demek benim rahim arkaya doğru çünkü daha yeni yeni hafif bir şekilde dolgunluk olmaya başladı öyle kıyafetle filan belli değil

bende benden bır ay onde fakat gobegı kucuk olan arkadasım var o yuzden sordum bıde hep senın ıc karnın kucuk demekkı dıorlardı en sonunda sordum doktora doktor ıc karın falan dıye bır sey yok rahım yapısı herkeste farklıdır her hamılelıkte bıle fark edebılır hamıle kaldıgın anda rahım yapın ıle ılgılı dedı

Maşallah cok hos duruyor.

tesekkur ederız

cınsıyetı farklı mı dıger bebegıne gore

tesekkur ederız canım..

sen nasılsın nasıl gıdıyor

iyiym cnm ben de büyüyoruz çok şükür.. benim de baya erken çıktı biliyosun,kilo da fazla alınca kocaman bi göbek oldu... evde olsam eklerdim ama işyerindeyim...
rahim yapısıyla ilgili olduğunu bilmiyodum,ben de diyorum ben aynı benim, ilk hamileliğimde de (bu arada 17 haftalık düşük yapmıştım ilkimi) aynı kiloyu aynı haftalarda almıştım ama hiç karnım yoktu bunda hemen pırtladı,demekki bir hamilelik diğerine uymuyomuş...

sende eklesene tatlım göbüşü bize de görelim miniş bebişi bakalım büyümüş mü tatlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…