- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Deniznisan
-
maşallah canım yine çok tatlısın.....
maşallah
tesekkur ederız :)
rahım yapısına gore cıkıyormus gobek doktorum ıle en son kontrolumde neden erken cıktı dıye sordm hamıle kaldıgında rahmın one dogru ımıs o yuzden heemn bellı oldu dedı ama arkaya dogru olsa daha gec bellı oluyormus
ıkı durumda normal dedı
hımmm bak bunu bilmiyodum demek benim rahim arkaya doğru çünkü daha yeni yeni hafif bir şekilde dolgunluk olmaya başladı öyle kıyafetle filan belli değil
Maşallah cok hos duruyor.
kızlarr hepinize maşallah ne güzel çıkmış göbüşlerr...benimkide kocaman şuanki karnım kızımdaki 6,5-7 aylıkki karnım kadar bu şimdiden gösterdi kendini 9 ayı doldurana kadar ne hale gelcem çok merak ediyorum doğrusu... :18:
tesekkur ederız canım..
sen nasılsın nasıl gıdıyor
iyiym cnm ben de büyüyoruz çok şükür.. benim de baya erken çıktı biliyosun,kilo da fazla alınca kocaman bi göbek oldu... evde olsam eklerdim ama işyerindeyim...bende benden bır ay onde fakat gobegı kucuk olan arkadasım var o yuzden sordum bıde hep senın ıc karnın kucuk demekkı dıorlardı en sonunda sordum doktora doktor ıc karın falan dıye bır sey yok rahım yapısı herkeste farklıdır her hamılelıkte bıle fark edebılır hamıle kaldıgın anda rahım yapın ıle ılgılı dedı
tesekkur ederız
cınsıyetı farklı mı dıger bebegıne gore
kızlarr hepinize maşallah ne güzel çıkmış göbüşlerr...benimkide kocaman şuanki karnım kızımdaki 6,5-7 aylıkki karnım kadar bu şimdiden gösterdi kendini 9 ayı doldurana kadar ne hale gelcem çok merak ediyorum doğrusu... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?