2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

maşallah cnm geniş olursa kız derler ama belli olmaz genede.henüz öğrenemedinmi sende benim gibi :)

Sormayin bende ogrenemedim henuz 23 Mayis kontrolum var, 11 haziranda 21 hafta olucak o zamanda 4lu test sonografisi var bakalim.. Ama Haziranda TR gelene kadar ogrenmemeye kadar verdim, bir kanimda kocis bir yanimda anacim oyle ogrenmeye karar verdim :)
Cinde rusta hep erkek diyor ama cok eksi yiyorum basindan beri hamisligin hic tatliyla aram yok bakalim..

Son düzenleme:
maşallah cnm geniş olursa kız derler ama belli olmaz genede.henüz öğrenemedinmi sende benim gibi :)
Muhtemelen kız galıba canım bılemıyoruzki medicaldeki doktorum kız dedı özel muanehanedekı doktorda erkek demıstı ama yanılmısta olabılır demıstı :)
Ayy kizlar masallah Gobisleriniz ne guzel bende pek bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi (

Cikar cikmaz gobis koycam resmini, Benimki cirkin ordek yavrusu olcak galiba :))

Benımde öle cok kocaman degil cnm normaldede kilom az senınkıde çıkar hemencek cınsıyetı bellımıydı kaç kılosun?

Benimki 3 hafta once bi sabah kalktim aniden cikmis once gaz sandim ama gitgide daha da buyuyor gaz degil galiba :)

Benimki 3 hafta once bi sabah kalktim aniden cikmis once gaz sandim ama gitgide daha da buyuyor gaz degil galiba :)

inş. benimde bi sabah uyandığımdabüyümüş olur cnm.hamile gibi hissedemicem bu şekildekendimi.herkes diyo nereye sakladın bebeği.çocuk galiba benimbütün organlarımı itti kendine yer açtı :) koy sende resmini merak ettim.

Yok cnm belli degil henuz , 49 ile hamile kaldim simdi ac tok karina 50-51 en fazla kilom.. Ama sanki kalcalarim buyudu yanlarim cikti.. (

Valla bende tayt aldim bikac tane rahat rahat tunikle ustune giyorum. Oldum olasi pantolan sevmem pek giymem zaten cok rahatsiz geliyor ya elbise ya etek bir yaz gelsede gene rahat rahat giyinsek..

Yok cnm belli degil henuz , 49 ile hamile kaldim simdi ac tok karina 50-51 en fazla kilom.. Ama sanki kalcalarim buyudu yanlarim cikti.. (

Aslında en rahatı elbise bıraz daha havalar ısınsında elbıseyede baslarım . Kalçan ve yanların buyuduyse muhtemelen kızdır canım ama benım yanlarımda bıraz cıktı gb kılo konusunda çok alamadım 1 bucuk kılo falan.

Bu da benim bıdığım teyzeleri
maşallah canım çok güzel belirgin bir hamiiş göbeği heves ediyorum size
Ahh canim cok kocaman benim gobus utancimdan ekleyemiyorum :)
aaa neyden utanıyosun bebiş o biş annesi rahat rahat büyümek istiyor seninki o yüzden dışarı doğru salmıştır kendini hem sen hamilesin tadını çıkar göbekli olmanın sonra içimize çekicez diye bir hal oluyoruz bugünlerin tadını çıkarmak lazım gerine gerine gezelim hanımlar
Ayy kizlar masallah Gobisleriniz ne guzel bende pek bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi (

Cikar cikmaz gobis koycam resmini, Benimki cirkin ordek yavrusu olcak galiba :))

senin yin eo kadar çıkmış ben de o da yok herkes bebek yok galiba sende diyor lilye dedikleri gibi tepkiler görüyorum

Canim göbüsun cikmasi vucut yapisi ile alakaliymis eger cok kilolu degilsen ve sıkı sert bi vucuda sahipsen gec cikarmis ama eger yumusak bi vucudun varsa erken cikarmis tabi hamilelikten once sık kilo verip aldiysan gevsrmis olan vucut bebiste hemen cikarmis ben 2 ayda 10 kg verdim hamilelikyen oncede 15 kilo almistim hemen cikti gobus :) ama cok sukur hamile kaldigim kilodayim hala aman nazar degmesin ve hep boyle kalayim :)

maşallah cnm hep böle kal :) şaka diyorum cnm aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi.gece uykularımın tadını çıkarayım rahat rahat hareket ederken.eninde sonunda büyücek nasılsa.

maşallah ya 2-3 haftaya benimki de böyle olurmu ki ama hiiiç birşey yok şimdi bir anda mı çıkıyor acaba

bana hep bırden çıkar dedıler gerçektende öyle oldu bı sabah kalktım bırden çok hafıfte olsa çıkmış ama arkadaşların maaşallahı var o kadar çıkmamış çok hafıften var ama çıkar tamamen bırden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…