- Konu Sahibi Deniznisan
-
maşallah cnm geniş olursa kız derler ama belli olmaz genede.henüz öğrenemedinmi sende benim gibi :)
Muhtemelen kız galıba canım bılemıyoruzki medicaldeki doktorum kız dedı özel muanehanedekı doktorda erkek demıstı ama yanılmısta olabılır demıstı :)maşallah cnm geniş olursa kız derler ama belli olmaz genede.henüz öğrenemedinmi sende benim gibi :)
Ayy kizlar masallahGobisleriniz ne guzel bende pek bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi (
Cikar cikmaz gobis koycam resmini, Benimki cirkin ordek yavrusu olcak galiba :))
olsun cnm ne güzel işte ekle sen.bendede bişey yok dün sağlık ocağındaki hamileler sende hiçbişey yokdediler :)halbuki azcık göbekliyim ama kendimi kandırıyorum bende bizim ne zaman çıkçak bilemiyorum.
Ayy kis ask olsun ne utaniyorsun keske benim olsa ne guzel hamis gobusu ..
Canim guzelde kiyafet olmuyor hamile kiyafetleri bol oluyor arada kaldim yani :)
Benımde kotlarım olmuyor :18: Sıkmaya basladı. O yuzden genelde tayt gıyıyorum .
Canim zaten normal kot giymek sakincaliymis bebegin kan dolasimini etkiliyormus bebise baski yapiyormus ben 3 haftadir hamile kotlarindan giyiyorum oglusum rahat olsun diye :))
Benimki 3 hafta once bi sabah kalktim aniden cikmis once gaz sandim ama gitgide daha da buyuyor gaz degil galiba :)
Benımde kotlarım olmuyor :18: Sıkmaya basladı. O yuzden genelde tayt gıyıyorum .
Muhtemelen kız galıba canım bılemıyoruzki medicaldeki doktorum kız dedı özel muanehanedekı doktorda erkek demıstı ama yanılmısta olabılır demıstı :)
Benımde öle cok kocaman degil cnm normaldede kilom az senınkıde çıkar hemencek cınsıyetı bellımıydı kaç kılosun?
Valla bende tayt aldim bikac tane rahat rahat tunikle ustune giyorum. Oldum olasi pantolan sevmem pek giymem zaten cok rahatsiz geliyor ya elbise ya etek bir yaz gelsede gene rahat rahat giyinsek..
Yok cnm belli degil henuz , 49 ile hamile kaldim simdi ac tok karina 50-51 en fazla kilom.. Ama sanki kalcalarim buyudu yanlarim cikti..(
Bu da benim bıdığım teyzeleri
aaa neyden utanıyosun bebiş o biş annesi rahat rahat büyümek istiyor seninki o yüzden dışarı doğru salmıştır kendini hem sen hamilesin tadını çıkar göbekli olmanın sonra içimize çekicez diye bir hal oluyoruz bugünlerin tadını çıkarmak lazım gerine gerine gezelim hanımlarAhh canim cok kocaman benim gobus utancimdan ekleyemiyorum :)
Ayy kizlar masallahGobisleriniz ne guzel bende pek bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi (
Cikar cikmaz gobis koycam resmini, Benimki cirkin ordek yavrusu olcak galiba :))
inş. benimde bi sabah uyandığımdabüyümüş olur cnm.hamile gibi hissedemicem bu şekildekendimi.herkes diyo nereye sakladın bebeği.çocuk galiba benimbütün organlarımı itti kendine yer açtı :) koy sende resmini merak ettim.
Canim göbüsun cikmasi vucut yapisi ile alakaliymis eger cok kilolu degilsen ve sıkı sert bi vucuda sahipsen gec cikarmis ama eger yumusak bi vucudun varsa erken cikarmis tabi hamilelikten once sık kilo verip aldiysan gevsrmis olan vucut bebiste hemen cikarmis ben 2 ayda 10 kg verdim hamilelikyen oncede 15 kilo almistim hemen cikti gobus :) ama cok sukur hamile kaldigim kilodayim hala aman nazar degmesin ve hep boyle kalayim :)
maşallah cnm hep böle kal :) şaka diyorum cnm aslında ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi.gece uykularımın tadını çıkarayım rahat rahat hareket ederken.eninde sonunda büyücek nasılsa.
Bu da benim bıdığım teyzeleri
maşallah ya 2-3 haftaya benimki de böyle olurmu ki ama hiiiç birşey yok şimdi bir anda mı çıkıyor acaba
Maşalah kızlar ne guzel cıkmıs sizin gobışler bebeklerınız artık ben burdayım dıyor etrafa. benımde henuz hıc gobısım yok ve boylede olunca kendımı hıc hamıle hıssetmıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?