- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi Deniznisan
-
benim karnımı da kıza benzetiyolardı seninkini de... ama benim erkek çıktı bence senin de erkek... tabi herşeyden önemlisi hayırlısı....
devlette normal zamanda da doğumun önemli bi kısmını ebeler gerçekleştiriyo zaten,dr,sadece bebeği çıkartıyomuş... anneyi muayene ediyomuş o kadar,ama özelde,kendi dr.umuz olur bence yaaaa.. olmalı yada.... para ödüyoruz sonuçta..
o soru benim kaç gündür beynimi kemiriyor canım...tatilde doktor değil de doğuma ebeler giriyormuş..öyle dedi doğum yapanlar...bende kesinlikle doktorum diyorum bakalım ne olacak...
benim karnımı da kıza benzetiyolardı seninkini de... ama benim erkek çıktı bence senin de erkek... tabi herşeyden önemlisi hayırlısı....
devlette normal zamanda da doğumun önemli bi kısmını ebeler gerçekleştiriyo zaten,dr,sadece bebeği çıkartıyomuş... anneyi muayene ediyomuş o kadar,ama özelde,kendi dr.umuz olur bence yaaaa.. olmalı yada.... para ödüyoruz sonuçta..
sende eklesene tatlım göbüşü bize de görelim miniş bebişi bakalım büyümüş mü tatlış
19+6 günlük halimiz:)
Allahım nazardan korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
ben de kendi doktorum olsun istiyorum nöbetçi doktor ya da hemşire istemiyorum ben boşuna mı istikrarlı bir biçimde aynı doktora gidiyorum özele gidiyorum bir de...ya da sağlama almak için tatilden önce ya da tatilden sonra pırtlatsak iyi olur ama beişler tatil dinlemezki
Bu da bizim göbüşümüz....
Eki Görüntüle 713528
Bu da bizim göbüşümüz....
Eki Görüntüle 713528
maşallah cnm çok tatlı duruyo,inceciksin sadece göbüş çıkmış pek bi yakışmış
Oyyy Masallah sizlere kizlar ne guzel gobusler buyumus kocaman olmus :))) Allahim sagllikla kucaklarima almayi nasip etsin meleklerimizi
Maşallah kızlar sizin göbişler büyümüş artık ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?