2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Eki Görüntüle 713570

17+1 bugun, bence fotografta oldugundan daha buyuk duruyor .. :))

Buda benimm bebisimmm daha cinsiyeti belli olmadi yorumlarinizi bekliyorum kizlar sizce ne tahmin bekliyorummm :))
16+3 haftaligiz :)

maşallah kızlar bebekleri büyütmüşsünüz benim daha belli değil kıyaferle 1 haftadır çıktı ama öyle kıyafetle belli olmuyor 1 haftaya kadar belli olur gibi geliyor

epeydir girmiyodum buraya yeni göbüşler eklenmiş maşallah hepinize ayy burdan sonra dönüp kendime baktım yok arkadaş tık yok.minicik bişey sanki sadece göbekli biriyim gibi kesinlikle dışardan anlaşılmıyo.benim ne zaman böle olacak yaa

............................................................

olsun kiloları veririz bebekler önemli demi

çok saol canım yok canım benim ilk olacak Allah nasip ederse inşallah o yegenim ablamın kızı

Son düzenleme:
maşallah sana ve bebişineeeeeeeeee ne güzel yapmışsın ara ara çekmişsin benim yok hiç bende şimdiden sora başlıyım barim yaaaa

basla canim hemen, bu günleri bi daha getiremiycez zaten, bol bol cektir kendini..
esim valla hic atlamiyo foto isini, ayni kiyafetlerle giyinip giyinip cektiyoruz canm biz, sizde böyle yapin, fark daha cok ortaya cikiyo

Maşallah göbiş nasılda büyümüş.benimde senin son halin gibi şuan

sanada masallah canim, varmiki fotografin? eklersen bakariz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…