- Konu Sahibi Deniznisan
-
hep böyle hamıle olmak istedım ama nerde çok guzel gorunuyosun yaprakcım ayrıca kızında süper onden gıdıyo
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763651
Bugünden itibaren 7 kilo aldım ama şu an 31 haftalıgim .sağol canım yorumun için sana da masallahgelinimizi bekliyoruz bizde şekerimm
maşallah size sanki küçücük göbüşün ne güze cok kilo almadın sanırım
ogluna da kırkbinkere masallah
Doktorun hesaplamasina gore bugun Minik Kizimiz Anna Meryem 28+3 , cok sukur 7 ayimiz geride kaldi :))
Eki Görüntüle 763651
burada 27. haftamız oğlum ve benEki Görüntüle 763009
Eki Görüntüle 763651
linaaa ee bebek nerdeee
yorumun için sağol canım ıyı geldi ama sen maşallah çok fitsin kızınmı olucaktı senınde karnın çok cıkmamış
linaaa ee bebek nerdeeebizim göbekleri görsen kaçacak yer arıcaksın heralde
lina cidden bebek nerde :)) maşallah canım size Rabbim nazarlardan korusun
eneeee masallah hıc gobegın yokkı
ayy ayy ayy senıngöbışını yesınler gerçekten bebek nerde sanırım göbişi çekmeyı unutmuşsun kuççucuk ya bu maaşallah ama ınan böylesı daha rahat hıç değilse hareketlerınde kısıtlama olmaz çok şirinn
Maasallah canım. Cok iyisin. Hiç de çıkmamış gobis.
maşallah cnm göbüşler aynı gidiyo bizim iç karnımız geniştir olsun bölesi daha rahat.bir sürü münasebetsiz bebeğimin çok cılız bişey olduğunu düşünüyolar karnıma bakıp.sanada diyen vardır belki tam tersi boy ve kilo konusunda önden gittiğini söledi bugün doktorum.ayy bu insanlar çok sinir ya gene kızdırdılar beni :)
kız senin göbeğin nerde, kızın nerde nerede saklıyon sn onu. bu ne küçük bir göbek. maşallah
ayy kimsenin göbeği yok sankim ben davul gibi oldum doğurdum doğuracam gibi duruyo sanki ilk resmimi koyayım bari
Eki Görüntüle 769890
ayy kimsenin göbeği yok sankim ben davul gibi oldum doğurdum doğuracam gibi duruyo sanki ilk resmimi koyayım bari
Eki Görüntüle 769890
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?