2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

yorumun için sağol canım ıyı geldi ama sen maşallah çok fitsin kızınmı olucaktı senınde karnın çok cıkmamış

linaaa ee bebek nerdeee bizim göbekleri görsen kaçacak yer arıcaksın heralde

lina cidden bebek nerde :)) maşallah canım size Rabbim nazarlardan korusun

eneeee masallah hıc gobegın yokkı

Maasallah canım. Cok iyisin. Hiç de çıkmamış gobis.

hepinize yorumlarınız için teşekkürler kızlar işte kızım sonradan çıkmaya başladı ama atak yaptı yani artık hızla büyümeye başladı göbeğim 5,5 aylıkken çıkmaya başladı işte son halimiz bu bugün çektik birde oruç olmanın verdiği karın inmişliği var tabi onu da inkar etmim şimdi

Son düzenleme:
size heves ettim bende kızım ve beni ekliyim dedim 28 haftalık minişimEki Görüntüle 764242

maşallah cnm göbüşler aynı gidiyo bizim iç karnımız geniştir olsun bölesi daha rahat.bir sürü münasebetsiz bebeğimin çok cılız bişey olduğunu düşünüyolar karnıma bakıp.sanada diyen vardır belki tam tersi boy ve kilo konusunda önden gittiğini söledi bugün doktorum.ayy bu insanlar çok sinir ya gene kızdırdılar beni :)

benimde 6 ayın bittiğine kimse inanmıyor ama bebğin cılız olabileceğini kimse söylemedi herkes iç karnın geniş demekki diyor ama ben memnunum bu halimden hem çtlak az olur hemde çok rahatım hareket konusunda beni kısıtlamıyor yatarken filan

ayy kimsenin göbeği yok sankim ben davul gibi oldum doğurdum doğuracam gibi duruyo sanki ilk resmimi koyayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…