- Konu Sahibi Deniznisan
-
masallah hepinize kızlar nazar değmesin en güzel anneler topigine girdim sandim :)
angel abla çok tatlısınız siz ya sarışekerler
e benım dünkü göbeğimde girer burayaaEki Görüntüle 770281
teşekkür ederiz canım sizde çok tatlısınız. kiloda beni geçen var mı?.normalde zayıftım ondan mı bu kadar kilo aldım bilmiyorum. şimdilik 13 kilocuk :)
Kız o ne güzel pijama çok şık göbeğin de çok güzel durmuş maşallah
canım benım bıraz elbıse kapatmıs benım bu son ayda bırden fırtadı göbüşmaşallah size canım ne güzel minnik bi göbüş
siz bu bebişleri nerde saklıosunuz ya ben sizin yanınızda 9 aylık gibi dururum kesin...
kuzu kuzu nerde senın kuzun ee senınde duz karnın canım yastık gıbı demı bneımde oyle cunku ayy yerım sızıııı orda bı can var ya ya rabbım ne kadar buyuksun
benım elbıseden oyle durmus bıraz galıba canım yanı yukardan bakınca oyle kucuk durmuyor aslındakuzu kuzu nerde senın kuzun ee senınde duz karnın canım yastık gıbı demı bneımde oyle cunku ayy yerım sızıııı orda bı can var ya ya rabbım ne kadar buyuksun
maşalla kuzu hani senin göbiş kocamandı senin de küçük hiç öyle koca bir göbek çıkmamış
12de ben canım fotoda öyle yayılan bi kilon varmış gibi durmuyor zayıflık her daım avantaj ya.naptınız odanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?