2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Kizlar Ohh masallah hepinize , bgn en guzel gobus yarisi yapmils butun melekler kazanmis anlasilan :))
Allah nazarlardan saklasin hepsiniz birbirinden guzelsiniz valla :))

teşekkür ederiz canım sizde çok tatlısınız. kiloda beni geçen var mı?.normalde zayıftım ondan mı bu kadar kilo aldım bilmiyorum. şimdilik 13 kilocuk :)

12de ben canım fotoda öyle yayılan bi kilon varmış gibi durmuyor zayıflık her daım avantaj ya.naptınız odanızı

Kız o ne güzel pijama çok şık göbeğin de çok güzel durmuş maşallah

Ee hamileyiz diye salmayalım değilim pinokyocum azcık eski albenim oluversın dedım kocam sevmez salıverdım mı ama her daımde olmuyoki hamılılkte canım hep alt başka üst başka giyıyom evde sonra toparlanıyom biara

kuzu kuzu nerde senın kuzun ee senınde duz karnın canım yastık gıbı demı bneımde oyle cunku ayy yerım sızıııı orda bı can var ya ya rabbım ne kadar buyuksun
benım elbıseden oyle durmus bıraz galıba canım yanı yukardan bakınca oyle kucuk durmuyor aslındaevett rabbımın bır mucızesı ıste

12de ben canım fotoda öyle yayılan bi kilon varmış gibi durmuyor zayıflık her daım avantaj ya.naptınız odanızı

ben ancak vucudumun normal kilosuna geldim sanırım :). odamızı henüz almadık sezincim eşim biraz daha bekleyelim demişti.kankyde beğendiğim oda satıldı mı bilmiyorum satıldıysa başka bakıcaz artık. bayramdan sonra almayı düşünüyorum inş bütün eksiklerini o zaman tamamlıcam. senin eksik bişey kaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…