2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

MAŞALLAH MAŞALLAH DİYİM. herkes çok güzel olmuşş.. bende maşallah iice şiştim. 6 ayda çok normaldim hatta herkes aaa hiç 6 aylık gibi değil diodu. bu ay öle bi atak yaptım ki 6 ayın acısını çıkarıp şiştim..

size heves ettim bende kızım ve beni ekliyim dedim 28 haftalık minişimEki Görüntüle 764242
yaaawww ne kaaa güzeelllll olmuşssuuunn.minnakcık göbeğiiinn. çok şiriiinnn.

ayy kimsenin göbeği yok sankim ben davul gibi oldum doğurdum doğuracam gibi duruyo sanki ilk resmimi koyayım bari

Eki Görüntüle 769890

Eki Görüntüle 770176 Eki Görüntüle 770177
ben ve oğluşum 27+2 haftalık resmimiz teyzeleri

maşallah kızlaaaarrr. çok tatlı olmuşsunuz tam hamile.... şebiaruz tam erkek bebek göbeği ne güzel..

tşk ederiz teyzesi

slm annişler oluşumla biz geldik. herkesin göbüş çok tatlı olmuş maşallah hepinize

ayy kimsenin göbeği yok sankim ben davul gibi oldum doğurdum doğuracam gibi duruyo sanki ilk resmimi koyayım bari

Eki Görüntüle 769890
maşallah çok tatlı duruyor hiç de öyle davul gibi filan değil tam ben hamişim diyor
Eki Görüntüle 770176 Eki Görüntüle 770177
ben ve oğluşum 27+2 haftalık resmimiz teyzeleri
şebicim çok güzel bir görüntüsü var maşallah
e benım dünkü göbeğimde girer burayaa Eki Görüntüle 770281

Eki Görüntüle 770287

slm annişler oluşumla biz geldik. herkesin göbüş çok tatlı olmuş maşallah hepinize
sezin ve angel sizin de göbişler fazla bbüyük değil gayet güzeller maşallah
Eki Görüntüle 770326 Eki Görüntüle 770327

bunlarda bizim 31 haftalık göbeğimizzzz... 12 kilo alan ben ve kızçem...

canım 12 kilo almış gibi görünmüyorsun maşallah demekki zayıf hamile kalmışsın göbiş de çok şirin duruyor

Çok teşekkürler canm. benm göbek ve aşağısı genişledi canm. zaten zayıf olmayan bacaklarım kilo aldı bide toto.. Ama ne kadar şişerlerse şişsinler hamilelik çok güzel bi duyguymuş.. Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…