- Konu Sahibi Deniznisan
-
maşalla kuzu hani senin göbiş kocamandı senin de küçük hiç öyle koca bir göbek çıkmamış
maşallah sanki kapak fotosu gibi ben bir an netten alınmış foto sandım valla çok güzel
Eki Görüntüle 771393
Tanem in ilk kareleri
Kızlar siz nasıl böyle fit kaldınız ya anlamadım benim karnım daha bu haftada 9 aylık gibi duruyor.. bakan bu erkek bebek mi diyor
ben ancak vucudumun normal kilosuna geldim sanırım :). odamızı henüz almadık sezincim eşim biraz daha bekleyelim demişti.kankyde beğendiğim oda satıldı mı bilmiyorum satıldıysa başka bakıcaz artık. bayramdan sonra almayı düşünüyorum inş bütün eksiklerini o zaman tamamlıcam. senin eksik bişey kaldı mı?
masallahsize Cnm ne kadar tatlı nazik bir gobis çok tatlı
masallah canımcok tatlısınız
Ayyy seninkide çok kibar msşallahhhhh:))
Maasallah canım seninde hiç gobek yok.
bu kızcelerinnn göbüşlerii pek kibarr yahuudoğumdan sonra sizin işler kolay hiç göbek möbek kalmaz maşşalhh
çok tatlısınız maşallah
Kızlar yorumlarınız cok ıcın cok tesekkurler hepinize. evet göbüşümüz biraz küçük aslında hiç yoktu bu 10-15 gunde cıktı. suana kadarda toplam 5 kılo aldım
Eki Görüntüle 771393
Tanem in ilk kareleri
Kızlar siz nasıl böyle fit kaldınız ya anlamadım benim karnım daha bu haftada 9 aylık gibi duruyor.. bakan bu erkek bebek mi diyor
Eki Görüntüle 771393
Tanem in ilk kareleri
biz patiden aldık canım evımıze geldı odamız kıyafetlerı de tamam perşembe gunude meydana ındım bı kaç parça gecelik aldım banyo havlusuydu yatağıydı odasının halısı perdesi vs. ve ıvır zıvırlar kaldı işte eksik biter mi :)
Eki Görüntüle 771860 Eki Görüntüle 771861
biraz kötü oldu fotolar evde tek başımayım ev hali
oglumla ben 30+0dayiz
Eki Görüntüle 771860 Eki Görüntüle 771861
biraz kötü oldu fotolar evde tek başımayım ev hali
oglumla ben 30+0dayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?