2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

maşalla kuzu hani senin göbiş kocamandı senin de küçük hiç öyle koca bir göbek çıkmamış

maşallah sanki kapak fotosu gibi ben bir an netten alınmış foto sandım valla çok güzel

saolun kızlar :) benim bebekliğime ait hiç fotoğrafım yok. istedim ki kızımın ultrason görüntülerinden başlayarak bir albümü olsun
google görsellerden doğum fotoğrafçılarının çalışmalarına baktım. amaan dedim ne olcak yaparım ben bunları :) bu tarz çalışmalar isteyen bana göbişlerinin fotosunu atsın ben bişiler yaparım size de mua göbişlerinize :*

Tanem in ilk kareleri

Kızlar siz nasıl böyle fit kaldınız ya anlamadım benim karnım daha bu haftada 9 aylık gibi duruyor.. bakan bu erkek bebek mi diyor

biz patiden aldık canım evımıze geldı odamız kıyafetlerı de tamam perşembe gunude meydana ındım bı kaç parça gecelik aldım banyo havlusuydu yatağıydı odasının halısı perdesi vs. ve ıvır zıvırlar kaldı işte eksik biter mi :)

masallah size Cnm ne kadar tatlı nazik bir gobis çok tatlı

masallah canım cok tatlısınız

Ayyy seninkide çok kibar msşallahhhhh:))

Maasallah canım seninde hiç gobek yok.

bu kızcelerinnn göbüşlerii pek kibarr yahuu doğumdan sonra sizin işler kolay hiç göbek möbek kalmaz maşşalhh

çok tatlısınız maşallah

Kızlar yorumlarınız cok ıcın cok tesekkurler hepinize. evet göbüşümüz biraz küçük aslında hiç yoktu bu 10-15 gunde cıktı. suana kadarda toplam 5 kılo aldım

ewt canım gördüm odanızı çok güzel güle güle kullanın.lohusa pijamalarımı bende aldım. bebeğin kıyafetleri de tamam sayılır.odamız vs kaldı bizimde.inş. bayramdan sonra onları da tamamlıycaz. sonra kıyafetler yıkanıp ütülencekler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…