2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

evet canım belki denk gelir ama birbirimizi tanıyamayacağız :). göbekler belki büyüyo ama bana yerinde sayıyo gibi gelio

kızlar sizce göbegim asagıda mı duruyor bu ara herkes oyle dıyor bende tedırgın olmaya basladım
bu arada oglusumla ben 28+3 deyiz :)

Ne korkcan kis bisi olmaz benim doktor illa bir parmakla bakiyor Arada kozalakta kontrol ediyor haftalik tamamdir

Biz artık 15-20 güne çıkardık kocayla kontrolleri soğudum valla o işten iyice külçe gibi oluyo insan göbek ayrı dert paket gibi iş bitsin diye bekliyorum :))

Ben en son 6 haftada bakmıştı doktor 22 haftadır tık yoktu ebeye de diyorum kontrol böyle mi oluyo diye bu ne ki dedi

Kis masallah 15 kilo almis gobus bu mu, hic biseyin yok cok kibarcik gobusun cikmis.. :))

Kizlar bu arada ben son 10 gunde 2 kilo aldim. Bu sabah itibariyle 58 olmusum toplamda 9 kilo almis oldum ..

ah canım bende bu ara çok kilo alıyorum 45le başladım 58e çıktım son 2 hafta çok kilo aldım haftada 2 kilo desem olur yani nasıl engellicem 60la kapatıyım diodum ama bu gidişle çok zor

Kis masallah 15 kilo almis gobus bu mu, hic biseyin yok cok kibarcik gobusun cikmis.. :))

Kizlar bu arada ben son 10 gunde 2 kilo aldim. Bu sabah itibariyle 58 olmusum toplamda 9 kilo almis oldum ..

Tesekkür ederim canimcim :)
Uzun boylu ve boyuma gore zayiftim ben. O yüzden pek bi belli olmuyor. Dr'um da zaten dedi vücuduna bakınca pek bir anlaşılmıyor, ama rakamlara bakınca cok kilo aldın diyor.

Teşekkür ederim canım. 15 kilo almış bir gobek :)) artık doguma kadar kac alır daha bilemem :))

Gercekten bu 15 kilo almis halin mi?? Masaallah kuzu inceciksin ve cok tatli bir göbisin var okadar fazla olan hicbirsey göremiyorum..bende 20 kilo aldim offoff bu kilo konusu beni cok üzüyo ama napiyim aliyorum iste cokta dikkat ediyorum ama bünye meselesi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…