- Konu Sahibi Deniznisan
-
çok guzeller canım hadi baakalm belki karşılıklı imperialde yatarız denk gelır mı gelırfazla deil düşünku sezeryanda 2 geve kalıyosun terlersen falan yedenlerımız olmalı iyi yapmışsın gobekler atak yaptı değilmi bırden benım dun gorenler şaşrdı kocaman olmus dıye kı benım çok karnım yoktu
kız sağdaki beşik mı kurmuşmuydunuz
nacısscım gobuşun çıkmış hıç yok dıye bılıyodum maaşallah
Eki Görüntüle 776191 kızlar sizce göbegim asagıda mı duruyor bu ara herkes oyle dıyor bende tedırgın olmaya basladım
bu arada oglusumla ben 28+3 deyiz :)
Yok Hayatim sana oyle geliyor, gayet super gobusun var baloncuk :)
Sagol canım dün doktora da sordum göbek yapısı kişiye göre değişir dedi içim rahatladı biraz
Dün aylar sonra alttan muayene oldum su kaçağı var mı diye korktum dogumhanede valla
Ne korkcan kis bisi olmaz benim doktor illa bir parmakla bakiyorArada kozalakta kontrol ediyor haftalik tamamdir
Kizlar bu da benim gobus... Sonunda cekip koyabildim bende...
32+5 lik gobegim...
Eki Görüntüle 781860
Oyy oyyy masaallah jaseminimm ne tali bir göbis buicindekide cooook tatlii
Kizlar bu da benim gobus... Sonunda cekip koyabildim bende...
32+5 lik gobegim...
Eki Görüntüle 781860
Maşallah canım sanada bebişinede
Teşekkür ederim canım. 15 kilo almış bir gobek :)) artık doguma kadar kac alır daha bilemem :))
Kis masallah 15 kilo almis gobus bu mu, hic biseyin yok cok kibarcik gobusun cikmis.. :))
Kizlar bu arada ben son 10 gunde 2 kilo aldim. Bu sabah itibariyle 58 olmusum toplamda 9 kilo almis oldum ..
Kis masallah 15 kilo almis gobus bu mu, hic biseyin yok cok kibarcik gobusun cikmis.. :))
Kizlar bu arada ben son 10 gunde 2 kilo aldim. Bu sabah itibariyle 58 olmusum toplamda 9 kilo almis oldum ..
Teşekkür ederim canım. 15 kilo almış bir gobek :)) artık doguma kadar kac alır daha bilemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?