2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

ama çok güzel duruyo çıtı pıtı olduğun için.demek sen çok zayıf hamile kaldın o zman arkadaşında dediği gibi bebiş çıkıcak normal haline döneceksin hemen
inşallah canım sag salim kucagımıza gelsin bebişlerde kilolar bi şekil gider nasılsa
masallah size Cnm
hiç kili almamissin gibi sadece güzel bir gobis var Cnm

saol canım ewet kocaman bi göbüş :))

Eki Görüntüle 771860 Eki Görüntüle 771861
biraz kötü oldu fotolar evde tek başımayım ev hali
oglumla ben 30+0dayiz

maşallah canım 11 kilo nerede sadece göbiş var o da taş çatlasa 5-6 kilo yapar
ne güzel ama eşim benim halimden pek memnun değil hiç hamile gibi durmuyormuşum onlar galiba eşlerini hamile hayal düşünüp hayal kuruyorlar sonuç benimki gibi olunca memnun değiller

Ayyy masallah oglusunla sanada ne guzel cikmis direk fuze gibi gobisin :))
öne dogru gidiyoruz bakalım en son ne olucaz

valla canım 11 kilo tamı tamına aldıgım zayıf kalınca haMile iyi oldu
sizde az kilo alın ne öyle hamile oldugunuz bile anlaşılmıo adamların hevesini bırakmayın

Son düzenleme:
cnm tam bi erkek göbişi yaaaaa çok güzel sadece karında herşey bnmde bu şekil bebiş doğunca giticek kilo milo kalmıyo tatlım emin ol:):)tecrübeyle sabittir)

selam canim nasilsin.bebislerin nasillar.az vaktin kaldi.hayirlisiyla gesin minnosun,
gecende yazdim gormedin qaliba

ee anacım benimki kız bebiş o yüzden böyle tam hamiş göbüşü gibi çıkmıyor ki yayvan bir göbiş oluyor ayrıca sadece göbiş değil arka tampon çok kilo alacak gibi duruyor

pijamalarını nederden aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…