- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
- 683
- Konu Sahibi Deniznisan
-
annesı senın bı tek oğlun var zaten bi pırt dıye cıkıcak ordan tamam eskı halındesin kıbar anneler siziii ya maşallah
Eki Görüntüle 771860 Eki Görüntüle 771861
biraz kötü oldu fotolar evde tek başımayım ev hali
oglumla ben 30+0dayiz
cnm maşallah ne güzel olmuşsunuz kocaman bi göbüşün varsana bakınca hamile değilmişim gibi geldi
Canım ne guzel çıkmış göbeğin. Baska hiç biryerden almamissin. Tam bir hamile göbeği :))
kocaman olduk biz 9 ayda ne oluruz bilmiyorum
inşallah canım sag salim kucagımıza gelsin bebişlerde kilolar bi şekil gider nasılsaama çok güzel duruyo çıtı pıtı olduğun için.demek sen çok zayıf hamile kaldın o zman arkadaşında dediği gibi bebiş çıkıcak normal haline döneceksin hemen
masallah size Cnm
hiç kili almamissin gibi sadece güzel bir gobis var Cnm
oglumla ben 30+0dayiz
kuLarında dedipi gibi sadece göbüşün var:)) çık tatlı duruyo hiç kilo almamışsın ki:)
Eki Görüntüle 771393
Tanem in ilk kareleri
Kızlar siz nasıl böyle fit kaldınız ya anlamadım benim karnım daha bu haftada 9 aylık gibi duruyor.. bakan bu erkek bebek mi diyor
saol canım ama benim şu halim 11 kilo almış halim
oglumla ben 30+0dayiz
cnm tam bi erkek göbişi yaaaaa çok güzel sadece karında herşey bnmde bu şekil bebiş doğunca giticek kilo milo kalmıyo tatlım emin ol:):)tecrübeyle sabittir)
ezınnee ne guzel bı foto bu canım masallahsadece gobekten almıssın ya ne guzel:)
oglumla ben 30+0dayiz
oglumla ben 30+0dayiz
öne dogru gidiyoruz bakalım en son ne olucazAyyy masallah oglusunla sanada ne guzel cikmis direk fuze gibi gobisin :))
maşallah canım 11 kilo nerede sadece göbiş var o da taş çatlasa 5-6 kilo yapar
ne güzel ama eşim benim halimden pek memnun değil hiç hamile gibi durmuyormuşum onlar galiba eşlerini hamile hayal düşünüp hayal kuruyorlar sonuç benimki gibi olunca memnun değiller
cnm tam bi erkek göbişi yaaaaa çok güzel sadece karında herşey bnmde bu şekil bebiş doğunca giticek kilo milo kalmıyo tatlım emin ol:):)tecrübeyle sabittir)
öne dogru gidiyoruz bakalım en son ne olucaz
valla canım 11 kilo tamı tamına aldıgım zayıf kalınca haMile iyi oldu
sizde az kilo alın ne öyle hamile oldugunuz bile anlaşılmıo adamların hevesini bırakmayın
ewt canım gördüm odanızı çok güzel güle güle kullanın.lohusa pijamalarımı bende aldım. bebeğin kıyafetleri de tamam sayılır.odamız vs kaldı bizimde.inş. bayramdan sonra onları da tamamlıycaz. sonra kıyafetler yıkanıp ütülencekler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?