2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

ee anacım benimki kız bebiş o yüzden böyle tam hamiş göbüşü gibi çıkmıyor ki yayvan bir göbiş oluyor ayrıca sadece göbiş değil arka tampon çok kilo alacak gibi duruyor

benim kız olsaydı top gibi gezerdim artık desene zaten boy kısa :)) şimdi sadece göbüşte top varış gibi duruyo oglum gelsinde 45e düşmeye niyetli degilim 50de kalıyım yeter

selam canim nasilsin.bebislerin nasillar.az vaktin kaldi.hayirlisiyla gesin minnosun,
gecende yazdim gormedin qaliba

a.s cnm ya kusurabakma görmemişim çk geriye bakamıyorum nolsun tatlım iiler çok şükür oğluşa tuvaleti öğretmeye çalışıyorum ahh aHHHne zor bi süreçmiş nazlm ya sağlık olsunda senin fındığın alıştımı wc ye iki prenses sende iki prens bende:):) nasıl geçiyo cnm zormu sen tecrübelerinden bahset biraz çok yoruluyomusun Allah yar ve yardımcımız olsun bebişlerimizede sağlık versin inş

pijamalarını nederden aldın canım

bizim bir akrabamızın iş yerine ürün aldığı bir toptancı var bebeğin bütün kıyafetlerini ve kendime pijama çamaşır filan hep ordan aldım.aynıları mağazalarda dünya para.çok uyguna aldım hepsini etiket fiyatı 110 lira olan lizözlü pijama takimını 50 liraya aldım düşün

evet ben çok pahalıya aldımda malum trabzon çok pahalı ondan sordum ben bır sabahlık ve pijama takımına 210 tl verdim sen çok uyguna almışsın canım yaa vallaha

evet ben çok pahalıya aldımda malum trabzon çok pahalı ondan sordum ben bır sabahlık ve pijama takımına 210 tl verdim sen çok uyguna almışsın canım yaa vallaha

ewt ya demekki ne kadar kar ediyolar ve biz kazıklanıyoruz. ama seninkiler saten dantelli filan o yüzden pahalı olabilir benim aldıklarım penye bir de lizözlünün önden düğmeleri yok terzide açtırmayı düşünüyorum. bakim fırsat bulabilirsem foto. koyarım. bugün gittim baktım bebek odasına beğendiğim satılmış o teşhir olduğu için 3.200 dü yenisini istersek 4.500 işte 4.300 filan olur dio aradaki farka bak yaa. bide uyku setini halı abajur perde vs. alsan 5 bin küsür oluo..

benım odanın resmını goren yorum yapmış urfadan bır bayan aynıymış kızının odasıyla kaça aldınız dedı 4 bın dedım sadece oda onlar 3 bıne almışlar düşünebılıyomusun ve bırtaane oyun dolabı ve aynası var fazladan profılıne koydu odayı gördüm bız cıcıblıgı hedıye et dedık onu bıle etmedı kankydekıler ıyı gıttı yaaa vallaha ne kar ne kar maşallah ben kemeraltındakı taçtan beğendım uyku setını halı abajur ıcının yatagı derken daha çok kazıklanacaz gıbı gorunuyor onerebılecegın perdeci var mı ben anıl perdden yaptrmıştım evımın perdelerını ama hiç memnun değilim salonumun perdesi 3 kere dıkılıp geldi falann

oda takımında nerden baksan bin tl.içeri gircez anlaşıldı. canım ben perdelerimi şeref perdede yaptırdım memnunum ama orası da pahalıdır. ben uyku setinin perdesini almayı düşünüyorum funna babynin.ama onlarda sadece iki kanat. storum var zaten. içine tül yaptırırım belki

bende senın gibiyim iilk rsmn arya bende öyleyım işte kızmydı senıde yastık gıbı bızım karnımız demı bende 12 kılo aldım canım bende yayvan seklınde gemıişledım top gibi değil

ewet canm benmde kız. yastık gibi olduk olmasınada benim önde de bi yastık arkada da bi yastık var. toto aldı başını gidiyo maşallah. Allah şu son 2 ayımızı hayır etsin:)

canm çok güzell fotolarııınnn. yaratıcı olmuş bende istediiim ya. bende şöle güzel güzel pozlar düşünüp kocacıma çektireyim bari..

bizde geldık ben oğlusum ve göbüşüm
Eki Görüntüle 771057

çok tatlı olmussunuzzz. maşallah maşaalllaahhh.

Eki Görüntüle 771860 Eki Görüntüle 771861
biraz kötü oldu fotolar evde tek başımayım ev hali
oglumla ben 30+0dayiz

anam yine güzel bi oğlan göbeği.. ne güzel ya siz doğurcanız gittcek ne var ne yok. çok sanşlısınızzz..

5 kilo mu aldıııııınn? ne güzel yaaww. çok imreniyom valla.. maşallah diyim pek guzel bi hamile olmuşsun..
bu arada fotoda yanda baby tech beşiğini gördüm hemen:) bende ondan aldım kiiiiii... amma daha gelmedi eve.. Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kullanmamızı nasip etsin inş..

kız aynı esas yastık benım arkada göbekten onde gıdıyo aynıyız

yorumun icin tesekkurler canım. evet besiğmiz baby tech kacmamıs gozunden. bız kurduk ıcınde bebısımızı uyutacagımız gunlerı dort gozle bekler olduk

Canim biz iyiyiz sukur.benim kizcem 30 ayinda 5 gune ogrendi wc yi.ama bazilari daha erken bazilarida gec ogreniyor.sabir isi grrcekten. Kolay gelsin.iki bebisle zorcanimysa.ama Allah guc veriyor.ekbet buyusunler kolaylasir.guzel haberlerini takib edicem tatlim
Buarada herkesin bayramin kutlarim.saglikla dogum yapmanizi ve ailelerinizle bir omur boyu mutlu ve huzur icinde yasamanizi diliyorum

Güle güle giy canım :)) iki takım mı uç mu?
Maasallah göbüşe de

çok guzeller canım hadi baakalm belki karşılıklı imperialde yatarız denk gelır mı gelır fazla deil düşünku sezeryanda 2 geve kalıyosun terlersen falan yedenlerımız olmalı iyi yapmışsın gobekler atak yaptı değilmi bırden benım dun gorenler şaşrdı kocaman olmus dıye kı benım çok karnım yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…