- Konu Sahibi Deniznisan
-
maşallah canım çok tatlı ama içinde ki daha da tatlı:)
aynen bende almadım kilo ama almış gibi görünüyor çevremden gelen tepkiler o yönde ama tartı hala aynı rakamı gösteriyorayyy ne güzel göbüşler çıkmış.benim niye yoook((bende bazen endişeleniyordum neyseki benim gibi olanlar varmış..
aslında kilo almıyoruz ama kemikler yanlara doğru açılmaya başlıyo.görenlerde kilo almışın diyoo...
normalde sabah göbeğim olmuyordu akşama doğru bişeyler yiyip içtikçe belli oluyordu ama 2-3 gündür biraz daha büyüdü sanki ve hiç kilo almadım hala 43'üm
aha işte benimki de böle aynı 15 inci haftama girdim....
normalde sabah göbeğim olmuyordu akşama doğru bişeyler yiyip içtikçe belli oluyordu ama 2-3 gündür biraz daha büyüdü sanki ve hiç kilo almadım hala 43'üm
maaşallah canım çok sevimli bir göbüş:)
bence de çok hoş görünüyo...benim de usulca belirginleşiyo sabırsızlanıyom artık :)
Eki Görüntüle 687880
Bizde buradayızzz..
Sanki biraz erkenden cıktık biz insallah son aylarımız zor olmaz
maşallah canım. evet bayag bi erken cıkmıs gobısın ne guzel bende daha hıc bısey yok gobıs olmayınca hamıle olduguma bıle ınanasım gelmıyo :)
Eki Görüntüle 687880
Bizde buradayızzz..
Sanki biraz erkenden cıktık biz insallah son aylarımız zor olmaz
maşallah canım ben de daha tık yok kilo da almayınca çıkmıyor sanırım ama senin maşallah kızın olacak galiba böyle erken çıkarsa kız derler ama belli olmuyor tabi
saglıklı olsunlarda canım cınsıyet ınan kı sorun degıl oglumda olsa kızımda olsa nasıl susler puslerım ben onu :)
tesekkur ederım sızlerde ekleyın merak edıyorum
benimki çıkarsa ekilicem ama daha hiç yok canım...ilk bebek mi senin benim ilk o yüzden erkek kız farketmez diyorum ne oğlum var ne kızım sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?