2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

.......................................................................

Son düzenleme:
aynen bende almadım kilo ama almış gibi görünüyor çevremden gelen tepkiler o yönde ama tartı hala aynı rakamı gösteriyor

maşallh canım ne güzel belirgin benim daha kıyafetle belli olmuyor ama çıkmaya başladı

normalde sabah göbeğim olmuyordu akşama doğru bişeyler yiyip içtikçe belli oluyordu ama 2-3 gündür biraz daha büyüdü sanki ve hiç kilo almadım hala 43'üm

normalde sabah göbeğim olmuyordu akşama doğru bişeyler yiyip içtikçe belli oluyordu ama 2-3 gündür biraz daha büyüdü sanki ve hiç kilo almadım hala 43'üm

maaşalah göbişe cnm gayet güzel belirginleşmiş:) benmide hemen hemen bukadar ama ben yine kasıkta taşıcam sanırım ilk gebeliğimde öyleydi çok aşağıda karnım yine bide akşamları daha belirgin dediğin gibi buarada biz nie kilo alamıyoruz ühüüüüüüüüüüüüü
neyse bnm kilo sana göre biraz daha fazlaymış 46 47 çıkıyorum bende değişiyo ama 45 e düşmüştüm bundan sonra alsak bari hayırlısyla:)

maşallah canım. evet bayag bi erken cıkmıs gobısın ne guzel bende daha hıc bısey yok gobıs olmayınca hamıle olduguma bıle ınanasım gelmıyo :)

sorma canım ya cıktı yapı meselesımı ıstah meselesımı bılmıyorum ama var artık bı gobus buradayım ben dıyo
sızınde cıkar herhalde yakın zamanda

maşallah canım ben de daha tık yok kilo da almayınca çıkmıyor sanırım ama senin maşallah kızın olacak galiba böyle erken çıkarsa kız derler ama belli olmuyor tabi

saglıklı olsunlarda canım cınsıyet ınan kı sorun degıl oglumda olsa kızımda olsa nasıl susler puslerım ben onu :)
tesekkur ederım sızlerde ekleyın merak edıyorum

saglıklı olsunlarda canım cınsıyet ınan kı sorun degıl oglumda olsa kızımda olsa nasıl susler puslerım ben onu :)
tesekkur ederım sızlerde ekleyın merak edıyorum

benimki çıkarsa ekilicem ama daha hiç yok canım...ilk bebek mi senin benim ilk o yüzden erkek kız farketmez diyorum ne oğlum var ne kızım sonuçta

benimki çıkarsa ekilicem ama daha hiç yok canım...ilk bebek mi senin benim ilk o yüzden erkek kız farketmez diyorum ne oğlum var ne kızım sonuçta

benımde ılk canım aynen o yuzden fark etmıyor mıde bulantıların ıstah kaybın varmı ben yemeden duramıyorum valla

hepinize maşallah kızlar rabbim nazarlardan korusun ne güzel hamile kıyafetleri almışsınız giymişsiniz bende çok hevesleniyorum ama az daha büyüyelimde ondan sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…