- Konu Sahibi Deniznisan
-
kaç kilo aldın cnm?ben 5 kilo aldım da merak ettim benm de çıktı ama sennki biraz erken çıkmış..hamile tşörtüne bile girmiş maşşallah..
canım maşallah sizeikiniz de çok tatlısınız(bebişin ve sen)... artık ben burdayım diyo senin yaramaz anlaşılan...
senin de benim gibi göbüşün,ben de de geniş büyüyo ve erkenden çıktı... ama ben mutluyum.. tabi dediğin doğru son aylara kadar ne oluruz bilinmez. ama arkadaşlar da bizi yakalr diye tahmin ediyorum...
veeeee bence bebiş kız... benim dr. kıza benzetmişti ikili taramada,ve çevremden de hep kız yorumları alıyorum+ ben de öyle hissediyorum...
canım su anda 4 kg aldım dıyebılırım 3 kg ılk 3 ay 1 kg da vıtamınlere basladıktan sonra
bende bı enlemesıne genısleme var hıc bısı yakıstıramıyorum kendıme
canım benımde doktor aksıne erkege benzetıyorum ama %100 konusmadı sonrakı kontrolde kesınlestırelım dedı :) bakalım hayırlısı
rabbımkolaylık versın sımdı durumun nasıl
Selam canim masallah cinsiyetini ogrenmeissin hayirli olsun bitanem gozun aydin darisi bizim basimizaNeden hala inanamiyosun?
Kesin demedi çünkü. Bu hafta randevum var ve çok heyecanlıyım. . Kız fikrine çok alıştım. Umarım yanilmaz dr.
maşallah ya 2-3 haftaya benimki de böyle olurmu ki ama hiiiç birşey yok şimdi bir anda mı çıkıyor acaba
maşallah tılsım Allah nazarlardan korusun
canım ben cinsiyet dün öğrendim,ve oğlum olacakmış.. teorileri yıktım yani
ilk 3 ay 3 yada 3,5 kilo aldım... 4 ayım bugün doldu ve 1 ayda tam2,5 kilo aldım.. tabi bu rakam biraz fazla,hem de doğru düzgün yemeden,yedim ama vitaminli şeyler yedim hep,tabi bir de dediğin gibi vitamin ilaçları sanırım daha çok aldırıyo,doktorum vitamin kullanmana gerek yok demişti ama ben elevit kullanıyorum,elimdeki kutu bitince almıcam duruma göre...
bebeğimin gelişimi de gayet güzel maşallah...allaha çok şkür.. o yüzden bi sorun olmadığı middetçe(Allah korusun) kullanmak istemiyorum,,,
en güzeli besinlerden vitamin almak...
Masaallah canim benimde bu kadar var gobusum tabi arkasida baya var :) yatak ortulerimiz ayniymis :))
benimki de bu kadar demekle olmaz gamsiizcim sen de ekle de görelim göbüşü enim olsa eklicem ama daha tık yok
Bu da benim bıdığım teyzeleri
Ahh canim cok kocaman benim gobus utancimdan ekleyemiyorum :)
Ahh canim cok kocaman benim gobus utancimdan ekleyemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?