2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

kaç kilo aldın cnm?ben 5 kilo aldım da merak ettim benm de çıktı ama sennki biraz erken çıkmış..hamile tşörtüne bile girmiş maşşallah..

canım su anda 4 kg aldım dıyebılırım 3 kg ılk 3 ay 1 kg da vıtamınlere basladıktan sonra
bende bı enlemesıne genısleme var hıc bısı yakıstıramıyorum kendıme

canım benımde doktor aksıne erkege benzetıyorum ama %100 konusmadı sonrakı kontrolde kesınlestırelım dedı :) bakalım hayırlısı
rabbımkolaylık versın sımdı durumun nasıl

canım ben cinsiyet dün öğrendim,ve oğlum olacakmış.. teorileri yıktım yani

ilk 3 ay 3 yada 3,5 kilo aldım... 4 ayım bugün doldu ve 1 ayda tam2,5 kilo aldım.. tabi bu rakam biraz fazla,hem de doğru düzgün yemeden,yedim ama vitaminli şeyler yedim hep,tabi bir de dediğin gibi vitamin ilaçları sanırım daha çok aldırıyo,doktorum vitamin kullanmana gerek yok demişti ama ben elevit kullanıyorum,elimdeki kutu bitince almıcam duruma göre...
bebeğimin gelişimi de gayet güzel maşallah...allaha çok şkür.. o yüzden bi sorun olmadığı middetçe(Allah korusun) kullanmak istemiyorum,,,
en güzeli besinlerden vitamin almak...

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Selam canim masallah cinsiyetini ogrenmeissin hayirli olsun bitanem gozun aydin darisi bizim basimiza Neden hala inanamiyosun?

Kesin demedi çünkü. Bu hafta randevum var ve çok heyecanlıyım. . Kız fikrine çok alıştım. Umarım yanilmaz dr.

benım doktorumda vıtamını haftada 4 alman yeter demıstı ben ıkı aksamda bır alıyorum canım
sabahlarıda kan ılacı 4 ayımıza 4 kg 5 e dogru yol alıyorum bende

hayırlı olsun oglun canım saglıkla gelsınler ıns

ve kızlar bizde 5. ayımıza girdik artık
Eki Görüntüle 707207
allahım korusun

masallah ne guzelde cıkmıs gobusun :)

Ayy kizlar masallah Gobisleriniz ne guzel bende pek bisi yok sanki cok yemisimde midem cikmis gibi (

Cikar cikmaz gobis koycam resmini, Benimki cirkin ordek yavrusu olcak galiba :))

Ahh canim cok kocaman benim gobus utancimdan ekleyemiyorum :)

olsun cnm ne güzel işte ekle sen.bendede bişey yok dün sağlık ocağındaki hamileler sende hiçbişey yokdediler :)halbuki azcık göbekliyim ama kendimi kandırıyorum bende bizim ne zaman çıkçak bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…