2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Eki Görüntüle 687880
Bizde buradayızzz..
Sanki biraz erkenden cıktık biz insallah son aylarımız zor olmaz

canım maşallah size ikiniz de çok tatlısınız(bebişin ve sen)... artık ben burdayım diyo senin yaramaz anlaşılan...
senin de benim gibi göbüşün,ben de de geniş büyüyo ve erkenden çıktı... ama ben mutluyum.. tabi dediğin doğru son aylara kadar ne oluruz bilinmez. ama arkadaşlar da bizi yakalr diye tahmin ediyorum...
veeeee bence bebiş kız... benim dr. kıza benzetmişti ikili taramada,ve çevremden de hep kız yorumları alıyorum+ ben de öyle hissediyorum...

ayy maşşallah ya daha 3 ayda göbişler çıkmış.bendede daha bişey çıkmadı kilolu da değilim ama hiç çıkmadı.artık büyüyünce koyarız.belki bizim iç karnımız büyüktür.

Selam annisler

Masallah gobuslerimiz cikmis cok tatli olmusuzzzz Bebislerimiz buyuyo yerim onlarin totolarini yaaa

Bende 29unda gidicem tabi gelenegi bozmuyorum 5 haftaliktan ihtibaren her dr kontorlumden sonra hem gobusu hem bebisi koyuyodum yine koyucam insallah... iyi bakin bebislere ve kendinize

Bu arada bende cinsiyetini ogrenmedim cevremdekiler erkek diyo bilmiyorum bebisim supriz yapicak bize belki bu gittigimde soyler..

Sevgiler....

benımde ılk canım aynen o yuzden fark etmıyor mıde bulantıların ıstah kaybın varmı ben yemeden duramıyorum valla
malesef var canım hala sabahları aç karnına çıkarmalarım devam ediyor iştah kaybı da var tiksinme de var ne ararsan var yani
kızlar cinsiyet öğreneniniz yok mu henüz ben ikili testte öğrenmiştim.
cinsiyeti ne peki ben daha öğrenmedim
maşşallah
Eki Görüntüle 688823
Nazar değmesin

Buda benim bebeğim

maşallh canım sen de büyütmüşsün bebeği

maaşallah kızlar göbişlerınıze benım 3 gun sonra 15 haftama gırcem hıçmı çıkmaz karnım ya hıç yok hıç olanda zaten öncekı karnım dr gelışımı kotu demedıde ama nıye çıkmıyo buyumuyormukı acaba bazen heveslenıyorum bazende daha şimdiden çıkmasın diyorum

`Bu gobusu gorupte masallah demeden cikmak istemedim.. Masallah canimmm
çok teşekkürler teyzesii

çok teşekkürler büyüdüki ne büyüdü
34 bedendim şimdi popomdan dolayı olmuyo hiç birşeyim dün kınada sözde göydiğim elbisemi giydim ama bebeğim naklen yayındı

canım kişiden kişiye değişiyor senle haftalarımız aynı benim de göbüş daha hiç çıkmadı bazen diyorum acaba gelişmiyor mu sonrada dur hemen çıkmasın sonra bu kiloları naparım diyorum
kızlar 13. haftada cınsıyet bellı olur mu acaba cok merak edıyrum

bazı arkadaşlar var 13. haftada öğrenen hatta bazıları12.haftada öğreniyor ama ben daha öğrenmedim perşembe doktora gidicem 15. haftada olcaz o zaman inşallah öğrenirim

Canim ayni sorun bendede vardi kilo almadigim icin bebegim gelismiyor saniyordum ama bugun doktora gittim cok sukur gelisimimiz cok iyiymis hatta satima gore 1 hafta onden gidiyo bebek.doktorum en guzeli kilo alipta napicaksin dedi.benimde karnim hic yok daha ama hersey yolundaymis.bu arada cinsiyetimizde kizmis :)

ayyyy teyzosumm bi prensesmiymisss Rabbim hayirli bir evlat eylesin hepimizin miniklerini insallah Bende ogrenmek istiyorum catlicam orta yerimden

evet cnm haftalarımız aynı bende senın şeklınde dusunuyorum sonradan bu kıloları nasıl verırım diye neyse bebışler alsında bız almayalım
maşallah nacısscım maasallah demekkı kızın olcakmış kesınmı dr un söyledıgı çıktı yıne aynıymış kızmış ne guzel bende salı gıtcem bakalım benımkı neymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…