- Konu Sahibi Deniznisan
-
Eki Görüntüle 687880
Bizde buradayızzz..
Sanki biraz erkenden cıktık biz insallah son aylarımız zor olmaz
kızlar cinsiyet öğreneniniz yok mu henüz ben ikili testte öğrenmiştim.
Eki Görüntüle 687880
Bizde buradayızzz..
Sanki biraz erkenden cıktık biz insallah son aylarımız zor olmaz
kaç kilo aldın cnm?ben 5 kilo aldım da merak ettim benm de çıktı ama sennki biraz erken çıkmış..hamile tşörtüne bile girmiş maşşallah..
Banada 2li test yaparken büyük ihtimalle kız dedi.ama hala inanamıyorum.
malesef var canım hala sabahları aç karnına çıkarmalarım devam ediyor iştah kaybı da var tiksinme de var ne ararsan var yanibenımde ılk canım aynen o yuzden fark etmıyor mıde bulantıların ıstah kaybın varmı ben yemeden duramıyorum valla
cinsiyeti ne peki ben daha öğrenmedimkızlar cinsiyet öğreneniniz yok mu henüz ben ikili testte öğrenmiştim.
çok teşekkürler teyzesii`Bu gobusu gorupte masallah demeden cikmak istemedim.. Masallah canimmm
malesef var canım hala sabahları aç karnına çıkarmalarım devam ediyor iştah kaybı da var tiksinme de var ne ararsan var yani
cinsiyeti ne peki ben daha öğrenmedim
maşallh canım sen de büyütmüşsün bebeği
canım kişiden kişiye değişiyor senle haftalarımız aynı benim de göbüş daha hiç çıkmadı bazen diyorum acaba gelişmiyor mu sonrada dur hemen çıkmasın sonra bu kiloları naparım diyorummaaşallah kızlar göbişlerınıze benım 3 gun sonra 15 haftama gırcem hıçmı çıkmaz karnım ya hıç yok hıç olanda zaten öncekı karnım dr gelışımı kotu demedıde ama nıye çıkmıyo buyumuyormukı acaba bazen heveslenıyorum bazende daha şimdiden çıkmasın diyorum
kızlar 13. haftada cınsıyet bellı olur mu acaba cok merak edıyrum
maaşallah kızlar göbişlerınıze benım 3 gun sonra 15 haftama gırcem hıçmı çıkmaz karnım ya hıç yok hıç olanda zaten öncekı karnım dr gelışımı kotu demedıde ama nıye çıkmıyo buyumuyormukı acaba bazen heveslenıyorum bazende daha şimdiden çıkmasın diyorum
Canim ayni sorun bendede vardi kilo almadigim icin bebegim gelismiyor saniyordum ama bugun doktora gittim cok sukur gelisimimiz cok iyiymis hatta satima gore 1 hafta onden gidiyo bebek.doktorum en guzeli kilo alipta napicaksin dedi.benimde karnim hic yok daha ama hersey yolundaymis.bu arada cinsiyetimizde kizmis :)
ayyyy teyzosumm bi prensesmiymisssRabbim hayirli bir evlat eylesin hepimizin miniklerini insallah Bende ogrenmek istiyorum catlicam orta yerimden
canım kişiden kişiye değişiyor senle haftalarımız aynı benim de göbüş daha hiç çıkmadı bazen diyorum acaba gelişmiyor mu sonrada dur hemen çıkmasın sonra bu kiloları naparım diyorum
bazı arkadaşlar var 13. haftada öğrenen hatta bazıları12.haftada öğreniyor ama ben daha öğrenmedim perşembe doktora gidicem 15. haftada olcaz o zaman inşallah öğrenirim
Canim ayni sorun bendede vardi kilo almadigim icin bebegim gelismiyor saniyordum ama bugun doktora gittim cok sukur gelisimimiz cok iyiymis hatta satima gore 1 hafta onden gidiyo bebek.doktorum en guzeli kilo alipta napicaksin dedi.benimde karnim hic yok daha ama hersey yolundaymis.bu arada cinsiyetimizde kizmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?