canlar nasılsınız bizim bugüb kontrolümüz vardı gittik doktora bebeğim 35 cm 1252 gr+/_ 80 gr olmuş ama doktorumuzdan azıcık azar yedik çok kilo almışsın dedi 1 ayda 4 kilo nasıl aldım bende hiç anlamadım hamilelikte alman gereken toplam kiloya ulaştın dedi 13 kilo aldım yaaa 77 ile başlayıp 90 oldum offf çok canım sıkıldı ekmeği dondormayı çok çok aza indir dedi geri kalan yerşeyimiz normal suyum falan normalmiş cinsiyetimizde kesin kız kızımın fındığınıda gördümama yüzünü göstermiyo hep kolu var yüzünde yaaa off yarım yamalak gördük öpücük attı bana kızım
Bu arada herkes iyidir inş geçmişi okuyamadım
doktordan sonra kayınvalidemle çarşıya geçtik gecelik işimizide allettik hiç içime sinmedi ama napayım çok pahalı beğendiklerim dantelli sabahlıklı modeller
ben bi adet elbise gecelik
kaprili takım
bide sabahlıklı elbise geceliği 85 tl ye aldım
bi tanede gene kaprili takım annem önceden almıştı
bi tane elbise de vardı önceden yeterli olur herhalde
öbür türlü süslü dantalli geceliklerden beğendim ayyy çok harikaydı ama sadece sabahlık ve elbisesi 260 dan 130 inmişti ahh aklım kaldı ama olsun ben eh iştelerle idare ederim yeterki bebeğimin herşeyi güzel olsun
. bende öğretmenim canım evet öncesindeki iznimiz kaynıyo maalesef fiilen çalışmadığımız içinanca doğum sonrasını kullanabiliyoruz 2ay o da.bende 1eylülde seminer döneminde raporumu vericem zaten 13eylül gözükküyo 40haftamın dolumu.
maşallah kızınaa
kiloları artık hızlı alıyoruz dikkat etmemiz lazım
ben daha gecelik alışverişine girmedim
yakında bende yapıcam
güle güle giy aldıklarını
Nerden aldın canım ya ne kadar uygunmuş
Ben bakıyorum bizim buralardan en ucuza bulduğum gecelik 50
sabahlık 50 pijama 55
Kapalı olduğum için uzun kollu falan bakıyorum artıyor tabi fiyatlar =)
Bi de onlara uygun tülbent gerekir Allahtan o ucuz =)
canım maşallah kızınaaa,sen ne kadar uyguna almışsın gecelikleri gerçekten ve de epey çok almışsın.canlar nasılsınız bizim bugüb kontrolümüz vardı gittik doktora bebeğim 35 cm 1252 gr+/_ 80 gr olmuş ama doktorumuzdan azıcık azar yedik çok kilo almışsın dedi 1 ayda 4 kilo nasıl aldım bende hiç anlamadım hamilelikte alman gereken toplam kiloya ulaştın dedi 13 kilo aldım yaaa 77 ile başlayıp 90 oldum offf çok canım sıkıldı ekmeği dondormayı çok çok aza indir dedi geri kalan yerşeyimiz normal suyum falan normalmiş cinsiyetimizde kesin kız kızımın fındığınıda gördümama yüzünü göstermiyo hep kolu var yüzünde yaaa off yarım yamalak gördük öpücük attı bana kızım
Bu arada herkes iyidir inş geçmişi okuyamadım
doktordan sonra kayınvalidemle çarşıya geçtik gecelik işimizide allettik hiç içime sinmedi ama napayım çok pahalı beğendiklerim dantelli sabahlıklı modeller
ben bi adet elbise gecelik
kaprili takım
bide sabahlıklı elbise geceliği 85 tl ye aldım
bi tanede gebe kaprili takım annem önceden almıştı
bi tane elbise de vardı önceden yeterli olur herhalde
öbür türlü süslü dantalli geceliklerden beğendim ayyy çok harikaydı ama sadece sabahlık ve elbisesi 260 dan 130 inmişti ahh aklım kaldı ama olsun ben eh iştelerle idare ederim yeterki bebeğimin herşeyi güzel olsun
bende sandalyede kılıyorum canım zor oluyor eğilmek karnımı sıkıştırıyormuşum gibi geliyorCanım bir şey sorucam namazı nasıl kılıyorsun?
Oturarak mı yoksa normal şekilde kılabiliyor musun?
Ben en son normal şekilde kılmıştım ve çok zorlanmıştım göbüşümden dolayı :26:
. bende öğretmenim canım evet öncesindeki iznimiz kaynıyo maalesef fiilen çalışmadığımız içinanca doğum sonrasını kullanabiliyoruz 2ay o da.bende 1eylülde seminer döneminde raporumu vericem zaten 13eylül gözükküyo 40haftamın dolumu.
Canım şimdi benim 24 eylül gözüküyor doğum
Ben 32. haftada rapor alıcak mıyım çalışamaz diye?
yoksa 37. haftada mı alıcaz?
canım maşallah kızınaaa,sen ne kadar uyguna almışsın gecelikleri gerçekten ve de epey çok almışsın.
bende kapalı olduğum için bir tane lohusa gecelik aldım,bi takım da sabahlıklı pijama takımı aliim diyorum,şuan olan pijama takımlarım doğumdan sonra da olur gibi geliyor bana ama neticede göbeğimiz gidecek ya hani bilmem yanlış mı düşünüyorummm.
bende sandalyede kılıyorum canım zor oluyor eğilmek karnımı sıkıştırıyormuşum gibi geliyor
Ahh be canım benim her yerim şiş önceden 38 numara ayakkabı giyiyordum şimdiyse 40 numara :26:
Ellerim bacaklarım yüzüm şiş burnum kocaman oldu
Bazen iniyor şişlerim ama genelde şişim hep...
Biraz yürüyüş yapmayı dene bence hareketsizlikten de şişiyor olabilir...
pembesini beğenmiştim aklım kaldı valla
canım bunlar cossy by aqua die bi marka var, ondan sanırım. Bornova da mağazası var şu an %70 indirim yaptılar ama bu model var mı bilmiyorum
Canım şimdi benim 24 eylül gözüküyor doğum
Ben 32. haftada rapor alıcak mıyım çalışamaz diye?
yoksa 37. haftada mı alıcaz?
32.haftada sanırım almana gerek yok zaten tatildeyiz etkilemiyo.anca eylül 1den itibaren işte alabilirsn 37.haftan oluyo heralde.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 31 haftalık hamileyim.doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım ama sanırım yardımlarınıza ihtiyacım var.çantanın içine neler koymam gerek.çantayı şimdiden hazırlayayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi bilemedim. ilk gebeliğim biraz tedirginim o yüzden.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 31 haftalık hamileyim.doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım ama sanırım yardımlarınıza ihtiyacım var.çantanın içine neler koymam gerek.çantayı şimdiden hazırlayayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi bilemedim. ilk gebeliğim biraz tedirginim o yüzden.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ay nolur kızma ama emin olamadım
Doğum öncesi 8 haftamız mı yanacak yoksa 3 haftamız mı?
Ben bi de okul değiştirmeyi planlıyorum inşallah memuru iyidir çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?