hiç sormayın valla bende hergün netten birşeyler araştırıyorum.kızlar beslenmeniz nasıl özel birşeyler varmı.ben hergün 3-4 ceviz 3-4 badem sabahaları kayısı+ılık su (kabız olmamamk için).çay kahve asla ve asla içmıorum.kahvaltıda sıkma portakal suyu ve 1 yumurta illaki yiyorum.akşamları yatmadan 1 bardak ılık nesguıkli süt içiyorum.
ahhh ahhh batının gözünü seveyim
biz eşimle şark görevindeyiz şu an doğudayız bitliste ve malesef seçenekler sınırlı
burdan önce edirnede çalıştık ve ben izmirde büyüdüm
keşke imkanım olsa da oralarda doktor araştırması yapsam ama olsun allahın izniyle sorunsuz bir şekilde burda da kafama uyan bir doktorla atlatıcam
büyük şehirde büyümüş biri olarak böyle durumlara çok isyan ediyorum ama görev işte görev kutsaldır
merhaba güzel ve hamiş bayanlaarr :)
21 aralıkta tüp bebek yöntemi ile transferim oldu ve dün ki yapılan test itibari ile hamileyiiimmm
değerim 34,4 yeni bir hamilelik dedi doktor, 11inde keseyi görmeye gidicem inşallah görünür
Göztepe medikal parka gidiyorum ben
Mehtap Yazıcıoğlu memnunum doktorumdan
mesleklerimiz hamişler
ben öğretmenim
mesleklerimiz hamişler
ben öğretmenim
hiç sormayın valla bende hergün netten birşeyler araştırıyorum.kızlar beslenmeniz nasıl özel birşeyler varmı.ben hergün 3-4 ceviz 3-4 badem sabahaları kayısı+ılık su (kabız olmamamk için).çay kahve asla ve asla içmıorum.kahvaltıda sıkma portakal suyu ve 1 yumurta illaki yiyorum.akşamları yatmadan 1 bardak ılık nesguıkli süt içiyorum.
kızlar doktor hastane tavsiyelerinizi de yazın ben cok kararsızım bu konuda?
zaten sabırsız ve meraklıyım
merhaba güzel ve hamiş bayanlaarr :)
21 aralıkta tüp bebek yöntemi ile transferim oldu ve dün ki yapılan test itibari ile hamileyiiimmm
değerim 34,4 yeni bir hamilelik dedi doktor, 11inde keseyi görmeye gidicem inşallah görünür
istanbul anadolu yakasındayım canım göztepe medical parktan bi kaç dokor buldum bende
ama bi arkadaşımyaklaşık 1 ay kadar önce orda doğum yaptı doktorundan memnunda ama hastaneyi yerden yere vurdu
cok ilgisizlerdi bidaha kapılarında geçmem diodu o yusden vazgectim şimdi başka bi doktor dan rabdevu aldım eğer beğenirsem sizede tavsiye edicem
14 unde keseyi görmeye gidicem
resimben deeokutmanım ben ama aynı şey işte branş?
Hayırlı olsn allah saglıklı bir hamilelik geçirmeyi kolay bir dogumu nasip etsin.
ben de ceviz kabuklu fındık hurma falan aldım eve, aburcubur yerine onlardan atıştırıom.
henüz bi yemek düzeni oluşturamadım kendime,özellikle sabahları bi düzene oturtmam lazım
çay zaten içmem, kahve de bazen içiom, günde bi fincanın zararı yokmuş die okudum.bugün aldım mesela suyu kokuodu gibi geldi, içemedim dkötüm, her zman içtiğim kahve:26:suyunu mu değiştirdiler yoksa hamileyim die mi koktu acaba:26:
akşamları süt ben de içiom.ayran çok içer oldum, eminim faydası vardır
ben antalyadayım kızlar, vitale'de ali fuat bey'e gidiorum
Hı birde tüp bebek yaptırıp hamile kalan o arkadaş :) forumda kendisi bizden birkaç hafta önde gebeliği. Ona dün sormuştum yiyip yememek gereken gıdaları doktoru şöyle demiş
Çiğ köfte, salam,sosis,sucuk yasak. Bir de ben garanti olsun diye çiğ ete el sürmüyorum. Kahve içmeyi pek sevmiyorum. Ama sevsemde içer miydim hayır içmezdim. Mide bulantım olduğu için çay içemiyorum şimdi. Günde 2 lt su iç. Çünkü ilerleyen zamanda bulantıların başlayınca içemeyeceksin. Bebek için su çok önemli.Kahve yerine soda içmeni tavsiye ederim. Sade soda çok faydalı. Aromalı içme. Ligth herşey yasak. Light cola, light krakerler. İçinde tatlandırıcı olan herşeyden uzak dur dedi. Şimdi herşeyin içine bakar oldum sakıncalı bir şey var mı diye.Mesela meyveleri 1 porsiyon tüketeceksin. Mesela günde 1 muz yemeyeceksin demişti doktorum. 1 elma yiyeceksin 1 mandalina yiyeceksin mesela. Muzu akşam 4 ten sonra tüketmeyeceksin demişti. Tuz ve şekerin her daim fazlası zarar. Bana sakın tuza şekere yüklenme dedi. Şekeri veya tansiyonu yükseltebilir ilerde bu fazla kaçan altyapılar. Ben yemek yiyorum ve doymadan kesiyorum. Aşırı kilo almaktan kaçınmak için. Yoksa yedikçe yicem o denli. Gaz yapan yiyeceklerden de uzak dur ama baklagil tüketmekten kaçınma. Ispanağı pişirmeden salatana doğra ye mesela. Sabahları bir yumurta şart.
Merhaba Anne adayları 1. mesajı kime devredeyim listeyi kim yapmak istiyor ?
çiğ et vs.türü şeyleri duymuştum evet, ama peki mesela sucuğu pişirip yemek de mi yasak:26:
ben haşlanmış yumurta yiyemem, yağda olsa da kabul dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?