hiç sormayın valla bende hergün netten birşeyler araştırıyorum.kızlar beslenmeniz nasıl özel birşeyler varmı.ben hergün 3-4 ceviz 3-4 badem sabahaları kayısı+ılık su (kabız olmamamk için).çay kahve asla ve asla içmıorum.kahvaltıda sıkma portakal suyu ve 1 yumurta illaki yiyorum.akşamları yatmadan 1 bardak ılık nesguıkli süt içiyorum.
merhaba güzel ve hamiş bayanlaarr :)
21 aralıkta tüp bebek yöntemi ile transferim oldu ve dün ki yapılan test itibari ile hamileyiiimmm
değerim 34,4 yeni bir hamilelik dedi doktor, 11inde keseyi görmeye gidicem inşallah görünür
ben izmirdeyim ege üniversitesinde tedavim oldu, dışarıda hüseyin ceyberi var onunla sürdürücem
cnm burdada medicalpark var doğum için oraya devam etsem diye düşünmedim değil aslında, testleri falan ne kadara yapıyorlar gebelik testini mesela bilgin varmı
merhaba güzel ve hamiş bayanlaarr :)
21 aralıkta tüp bebek yöntemi ile transferim oldu ve dün ki yapılan test itibari ile hamileyiiimmm
değerim 34,4 yeni bir hamilelik dedi doktor, 11inde keseyi görmeye gidicem inşallah görünür
ben konu ilk açıldığında yazmıştımmm batım vardı bugün 1 gün geçmiş bulunuyor pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah benimde susam tanem benimledir
ben istanbulda yaptırdım ama tekirdağda oturuyorum.kan testinde pozititif sonuç alınca faksladım merkeze 15 gün sonra ilk muayeneye gelebilirsiniz dediler ama ben buradaki doktoruma gideceğim sanırırm.hamile halimle yollara düşmek istemiyoırum.zira herşeyden sakınıyorum zor olunca.merkez oradaki doktorunuza da gidebilirsiniz dedi.sonuçta allah nasip ederse 9 ay kendi doktorum takip edecek.şimdi doğru zamnı bekliyorum.haftaya cuma gibi randevuı alayım diyorum garanti olsun keseyi görmek.
ahhh ahhh batının gözünü seveyim
biz eşimle şark görevindeyiz şu an doğudayız bitliste ve malesef seçenekler sınırlı
burdan önce edirnede çalıştık ve ben izmirde büyüdüm
keşke imkanım olsa da oralarda doktor araştırması yapsam ama olsun allahın izniyle sorunsuz bir şekilde burda da kafama uyan bir doktorla atlatıcam
büyük şehirde büyümüş biri olarak böyle durumlara çok isyan ediyorum ama görev işte görev kutsaldır