pişmişte olsa sucuk yasak hanımlar
özellikle ilk 3 ay
hadi yaa ama ben 2 gündür okulda karışık tost yiyorum çay içiyorum keseyim mi yanidün fast food da yedim ahh ebn naaptım yaa
kızlar bugün kontrolüm vardı, 2 tane keseciğimiz var çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah.Ben bişey sormak istiyordum. Aranızda ankarada olan varmı ve önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı, ben devlet hastanesine gidiyorum ama kararsızım orda devam edip etmemek konusunda
cidden sen naaptın yaaaa
fast foodu bırakıoruz (ben de öyle)
çay azalt ya da açık iç
tostu da kaşarlı ye sadece
ahhh yaa alishia ben ne yaptım dünü düşünüyorum dasabah tost çay okuldan çık bking ye yanında tabii kocaman gazoz süt içince bağırsaklarım bozuluyo galiba alerjim var ayran içiyorum bir de...
canım ben de ankaradayım ve doktor önerilerine ihtiyacım var benim de.. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
bu arada bebişlerin hayırlı olsunbenim de değerim ikiye değil dörde katlanmış dr ikiz mi acaba dedi ben de korktum.. sendee de hcg değeri artışı nasıldı?
kızlar bugün kontrolüm vardı, 2 tane keseciğimiz var çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah.Ben bişey sormak istiyordum. Aranızda ankarada olan varmı ve önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı, ben devlet hastanesine gidiyorum ama kararsızım orda devam edip etmemek konusunda
arkadaşlar meraba,
ben diğer konuları takip ediyodum ama Allah a çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim. artık burdayım.
son adet tarihim 03 aralık 35 günde bir adet oluyodum . dün kan testinde 193 çıktı . yarın bi daha yaptırcam.
doktorumu aradım gelmene gerek yok dedi. İki katına çıkmazsa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dedi.
Değerim iyimi sizce . Allah herkese sağlıklı gebelik geçrimesini nasip etsin
Benimde ilk randevum yarın.
Bakalım bizim doktor neler diyecek keseyi görebilecekmiyiz çok heyecanlıyım
Geldikten sonra haber veririm mutlaka.
burger mııııı, hiç dayanamadığım şey yaaaaaçok özlicem onu çokkkkk
sütü nesquikle falan içmeyi denesen acaba?
ben de ayran içiom, günde 2 tane içiom bazen
Hamilelik takviminde 5 haftalık olarak görünüyor kese yi görmüşsünüz :) hayırlı olsun. tam kac günlük söylermisiniz? Biz dün 4+5te keseyi göremedikoyüzden soruyorum..
Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi kolay bir doğum dilerim :) Hayırlı olsun.. Bir arkadaşıma sordum sucuk sosis vs pişmişini yiyebilirsin dedi. Tosun gibi bebeği var :) Sadece ÇİĞ ET yasak dedi. çiğ köftede yiyebilirsin ama '' etsiz olanı' dedi ilgili olanların bilgisine.
Örnek ;
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]anne
[/TD]
[TD]Yaşı
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]Hamile Kaldığı Kilosu
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Kaçıncı Doğum
[/TD]
[TD]Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Düşünülen İsim
[/TD]
[TD]İl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]XXYYZZCC
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]01.01.2013
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[TD]05 Eylül 2013
[/TD]
[TD]ilk bebek
[/TD]
[TD]Kız
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]İstanbul
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimde sanırım 4+5 oluyor. iki tane kese görünüyor dedi. bilmiyorum belki ikiz olduğu için mi göründü 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah. sende haftaya git 6 haftalık olduğu için görünür bu sefer
aynen ben de çok seviyorum, bugünden itibaren burgeri bırakıyorum canım sütün tadıyla ilgili bir sorunum yok.. ne şekilde içersem içeyim dokunuyo bana.. zaten paket günlük süt alıyorum.. hem nesquik in içinde de katkı maddeleri var.. kayısı ceviz yiyorum ama badem fındık düşüğe neden olabiliyormuş yemiyorum ilk 3 ay.. tabii maydanoz adaçayı ve bilimum bitki çayları da yok.. araştırdım
oleyy sonunda biri alıo, ben genelde pek müsait olamıom o yüzden almaya gönüllü olmamıştımkazen ben alabilirim konuyu listeyi de düzenleyebilirim umarım...
Hyırlı olsun.. :)
İçime kuşku düştü 10 tane kese göremeyen olsa 1 tane kese gören olsa içi çürüyor insanın..(
sağol canım seninde hayırlı olsun. ben cebeci hastanesine gidiyorum ama iyi bir doktor araştırcam bakalım. sen nereye gidiyosun. ben geçen hafta 2 defa test yaptırdım ilki 99 ikincisi 214 çıktı bugünde iki keseyi gördük çok şükür
benim de branş fen canım
maydanoz düşüğe neden olabiliyo kızlar aman dikkat
bitki çaylarını da abartmayın ben diyet yaptığım için bitki çayına çok düşkünüm hatta hamişliğimi öğrenene kadar çok içtim ama şükür şimdilik bişi yok
zaten uzmanlar siz öğrenene kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz öğrendikten sonra yapacaklarınıozdan sorumlusunuz diyor
böyle bir yazı okumuştum bir doktora ait olan
ohh ne güzel meslektaşlarımız epeyce var burdabenim de branş fen canım
maydanoz düşüğe neden olabiliyo kızlar aman dikkat
bitki çaylarını da abartmayın ben diyet yaptığım için bitki çayına çok düşkünüm hatta hamişliğimi öğrenene kadar çok içtim ama şükür şimdilik bişi yok
zaten uzmanlar siz öğrenene kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz öğrendikten sonra yapacaklarınıozdan sorumlusunuz diyor
böyle bir yazı okumuştum bir doktora ait olan
zümre buldum kendime burda zümre de yaparız dermişimm,
okuldan çıktıktan sonra okulla ilgili tek bişe bile duymak istemiyorum,
senle bi ortak yönümüz daha var, mecburi hizmet köleleriyiz
benim eşim de asker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?