2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa ama ben 2 gündür okulda karışık tost yiyorum çay içiyorum keseyim mi yani dün fast food da yedim ahh ebn naaptım yaa

cidden sen naaptın yaaaa

fast foodu bırakıoruz (ben de öyle)
çay azalt ya da açık iç
tostu da kaşarlı ye sadece

canım ben de ankaradayım ve doktor önerilerine ihtiyacım var benim de.. sen hangi hastaneye gidiyorsun?
bu arada bebişlerin hayırlı olsunbenim de değerim ikiye değil dörde katlanmış dr ikiz mi acaba dedi ben de korktum.. sendee de hcg değeri artışı nasıldı?

ben beslenme konusunda endişeli değilim zaten çocukluğumdan beri kilolu olduğum için son 1,5 senedir dengeli besleniyorum ve 40 kg verdim
yine aynı kişiyle diyet programımla devam edicem
nasıl kilo verdiğimi öğrenmek isteyen varsa özelden mesajla açıklayabilirim

cidden sen naaptın yaaaa

fast foodu bırakıoruz (ben de öyle)
çay azalt ya da açık iç
tostu da kaşarlı ye sadece

ahhh yaa alishia ben ne yaptım dünü düşünüyorum da sabah tost çay okuldan çık bking ye yanında tabii kocaman gazoz süt içince bağırsaklarım bozuluyo galiba alerjim var ayran içiyorum bir de...

ahhh yaa alishia ben ne yaptım dünü düşünüyorum da sabah tost çay okuldan çık bking ye yanında tabii kocaman gazoz süt içince bağırsaklarım bozuluyo galiba alerjim var ayran içiyorum bir de...

burger mııııı, hiç dayanamadığım şey yaaaaaçok özlicem onu çokkkkk

sütü nesquikle falan içmeyi denesen acaba?

ben de ayran içiom, günde 2 tane içiom bazen

sağol canım seninde hayırlı olsun. ben cebeci hastanesine gidiyorum ama iyi bir doktor araştırcam bakalım. sen nereye gidiyosun. ben geçen hafta 2 defa test yaptırdım ilki 99 ikincisi 214 çıktı bugünde iki keseyi gördük çok şükür

Hamilelik takviminde 5 haftalık olarak görünüyor kese yi görmüşsünüz :) hayırlı olsun. tam kac günlük söylermisiniz? Biz dün 4+5te keseyi göremedik oyüzden soruyorum..

Benimde ilk randevum yarın.
Bakalım bizim doktor neler diyecek keseyi görebilecekmiyiz çok heyecanlıyım
Geldikten sonra haber veririm mutlaka.

Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi kolay bir doğum dilerim :) Hayırlı olsun.. Bir arkadaşıma sordum sucuk sosis vs pişmişini yiyebilirsin dedi. Tosun gibi bebeği var :) Sadece ÇİĞ ET yasak dedi. çiğ köftede yiyebilirsin ama '' etsiz olanı' dedi ilgili olanların bilgisine.

Son düzenleme:
burger mııııı, hiç dayanamadığım şey yaaaaaçok özlicem onu çokkkkk

sütü nesquikle falan içmeyi denesen acaba?

ben de ayran içiom, günde 2 tane içiom bazen
aynen ben de çok seviyorum, bugünden itibaren burgeri bırakıyorumcanım sütün tadıyla ilgili bir sorunum yok.. ne şekilde içersem içeyim dokunuyo bana.. zaten paket günlük süt alıyorum.. hem nesquik in içinde de katkı maddeleri var.. kayısı ceviz yiyorum ama badem fındık düşüğe neden olabiliyormuş yemiyorum ilk 3 ay.. tabii maydanoz adaçayı ve bilimum bitki çayları da yok.. araştırdım

benimde sanırım 4+5 oluyor. iki tane kese görünüyor dedi. bilmiyorum belki ikiz olduğu için mi göründü 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah. sende haftaya git 6 haftalık olduğu için görünür bu sefer

kazen ben alabilirim konuyu listeyi de düzenleyebilirim umarım...

Hyırlı olsun.. :)

İçime kuşku düştü 10 tane kese göremeyen olsa 1 tane kese gören olsa içi çürüyor insanın.. (

anladım cnm o zaman diğer kalsiyumlara ağırlık vereceksin heralde.bi doktor kaşarda yüksek miktarda kalsiyum var demişti kaşar yemeye çalış o zaman

ama yaaa fındık da mııı, çiğ fındık benimki, işlem görmemiş yani, onu yesem ya
maydonoz nası kiii, yemeğe de mi koymıyım

ben de ters insanım heralde yaa,yediklerim zararlı, yemediklerim faydalı çıkıo

iyi akşamlar hanımlarr

toppiğimizde öğretmen çokmuş bende öğretmenim,

fen ve teknoloji branşımm,

kazen ben alabilirim konuyu listeyi de düzenleyebilirim umarım...
oleyy sonunda biri alıo, ben genelde pek müsait olamıom o yüzden almaya gönüllü olmamıştım
Hyırlı olsun.. :)

İçime kuşku düştü 10 tane kese göremeyen olsa 1 tane kese gören olsa içi çürüyor insanın.. (

ben akşam görebilecek miyim bakalım 4+4'te

benim de branş fen canım
maydanoz düşüğe neden olabiliyo kızlar aman dikkat
bitki çaylarını da abartmayın ben diyet yaptığım için bitki çayına çok düşkünüm hatta hamişliğimi öğrenene kadar çok içtim ama şükür şimdilik bişi yok
zaten uzmanlar siz öğrenene kadar yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz öğrendikten sonra yapacaklarınıozdan sorumlusunuz diyor
böyle bir yazı okumuştum bir doktora ait olan

canım benimki 100 lerdeyken 2 gün sonra 500 leri geçmiş şaştım kaldım.. salı gidicem bakalım kese görünecek mi..:18: bir de bu kese boş mu dolu mu anlaşıldı mı sende şu an.. ben de devlet hastanesine gidiyorum ama yakın olduğu için.. uzak da olsa hastanemi bulup devamlı bir doktorum olsun istiyorum..

zümre buldum kendime burda zümre de yaparız dermişimm,

okuldan çıktıktan sonra okulla ilgili tek bişe bile duymak istemiyorum,

senle bi ortak yönümüz daha var, mecburi hizmet köleleriyiz

benim eşim de asker

ohh ne güzel meslektaşlarımız epeyce var burda aynen öyle canım.. dün yeşil çay da içtim şimdi aklıma geldi:119:

tatlım benim zorunlu hizmetim yok hatta ama eşiminki için geldik olsun aşk için her yere gidlir
neyseki 2014te bitio inş izmire döncez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…