Ben Kütahya' dayım. Medline hastanesinde Kuthan Karakoç var ona gidiyordum önceden devam edicem memnunum:)
ben ilk doğumumu orda yaptım
bazı kötü yönleri olsada yeni doğan hemşirelere çok çok iyiyiydi
yürütmeden, tuvaletini yaptırmaya, bebeğime bakmaya kadar
tamam zaten işleri bu ama sevkatle yaptılar
bu benim için çok önemli
Kütahyada ki kent hastanesinden Volkan Aksakallı'ya yarın için randevu aldım eğer siz doktorunuzdan memnunsanız bir sonra kontrolde sizin doktorunuza gitmek isterim.Çünkü Kütahyanın yabancısıyım.
Hiç bilmiyorum pişirince zararı oluyormu olmuyormu sormak gerek. :) Yağda yumurta haşlanmış yumurtanın yerini tutmaz bana sorarsan. Hatta derlerki uzmanlar yumurtanın en faydalı hali az haşlanmış halidir. Rafadan dediğimiz :) sevmesende yemelisin bebeğin için arada sıradada olsa. Burnumuzu tıkayıp katlanıcaz yutucaz yapcaz bir şekilde :)
o zaman çiğ yımırta yiyim sabahbi bıldırcın yumurtasını hüpletiim mesela
offf hele sarısını hayatta yiyemem midemi bulandırır normal zamanda da
:)) yemezsen ne olur bilmem ama yersen hiçbirşey olmaz :) dedimya burnumuzu tıkıcaz öyle yapıcaz böyle yapıcaz bebeğimizin sağlığı için ihtiyacımız olan herşeyi yiyip içicez :) Bu arada yukarıda bir arkadaş sorunun cevabını vermiş. Pişman olarakta yasakmış sucuk :) sadece sucuk değil çig köfte salam sosis içinde aynı şey geçerli onu biliyorum :)
evet cevap vermiş sağolsun.:)) yemezsen ne olur bilmem ama yersen hiçbirşey olmaz :) dedimya burnumuzu tıkıcaz öyle yapıcaz böyle yapıcaz bebeğimizin sağlığı için ihtiyacımız olan herşeyi yiyip içicez :) Bu arada yukarıda bir arkadaş sorunun cevabını vermiş. Pişmiş olarakta yasakmış sucuk :) sadece sucuk değil çig köfte salam sosis içinde aynı şey geçerli onu biliyorum :)
iyi bu iş bana yaradı salam sosis le zaten aram yoktur yumurtayıda rafadan severim
ohh misss
iyi bu iş bana yaradı salam sosis le zaten aram yoktur yumurtayıda rafadan severim
ohh misss
evet cevap vermiş sağolsun.
zaten öyle çok sık tüketen biri diilimdir de eve daha yeni sucuk aldık ondan sormuştum
hakikaten tam senlikmiş bu hamilelik
:))) Güldürdün beni.. eh yazık olmasın eşine kalıcak artık :) Yine soruyorum aşerirsek ne olucak fikri olan varmı? :)
kızlar bugün kontrolüm vardı, 2 tane keseciğimiz var çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah.Ben bişey sormak istiyordum. Aranızda ankarada olan varmı ve önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı, ben devlet hastanesine gidiyorum ama kararsızım orda devam edip etmemek konusunda
ikiz mi yaniiiiine güzelll
arkadaşlar meraba,
ben diğer konuları takip ediyodum ama Allah a çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim. artık burdayım.
son adet tarihim 03 aralık 35 günde bir adet oluyodum . dün kan testinde 193 çıktı . yarın bi daha yaptırcam.
doktorumu aradım gelmene gerek yok dedi. İki katına çıkmazsa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dedi.
Değerim iyimi sizce . Allah herkese sağlıklı gebelik geçrimesini nasip etsin
değerini kimseyle karşılaştırma bence geç döllenmeyse düşük çıkıyor
erken döllenmeyse yada çoğul gebelik varsa daha fazla çıkıyor
2. bir test yap doktorunun dediği gibi sonucuna göre gidersin.
bencede hemen gidilmesine gerek yok. Bende oyuzden 2 hafta sonraya tarih aldım.
Ama doktorunun tarzı olumsuz biraz
eşin asker yada polis mi ??
yavaş yavaşş birbirimizi tanımaya başlıyoruz.
canlarım eşim polismesleklerimiz hamişler
ben öğretmenim
kızlar bugün kontrolüm vardı, 2 tane keseciğimiz var çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah.Ben bişey sormak istiyordum. Aranızda ankarada olan varmı ve önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı, ben devlet hastanesine gidiyorum ama kararsızım orda devam edip etmemek konusunda
ben deeeemesleklerimiz hamişler
ben öğretmenim
ben deeokutmanım ben ama aynı şey işte branş?
ben deee görsel sanatlar yani resimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?