2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Kütahya' dayım. Medline hastanesinde Kuthan Karakoç var ona gidiyordum önceden devam edicem memnunum:)

Kütahyada ki kent hastanesinden Volkan Aksakallı'ya yarın için randevu aldım eğer siz doktorunuzdan memnunsanız bir sonra kontrolde sizin doktorunuza gitmek isterim.Çünkü Kütahyanın yabancısıyım.

kararsız kaldı bu randevu aldığım yeri bir göreyim olmazsa
senin doktoruna gidebilirim
tesekkur ederim cnm bilgilendirdiğin için

Kütahyada ki kent hastanesinden Volkan Aksakallı'ya yarın için randevu aldım eğer siz doktorunuzdan memnunsanız bir sonra kontrolde sizin doktorunuza gitmek isterim.Çünkü Kütahyanın yabancısıyım.

Canım Volkan bey de çok çok iyi bir doktor gidince anlarsınız zaten bir çok arkadaşımın doktoru o. Ben Kuthan beye daha önceden de gittiğim için devam edicem inşallah. Volkan beye bir git görüş doktor işi azıcık da şans işi belki için ısınmıyacak o zaman değiştirebilirsin. İkisi de alanında iyiler. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah:)

o zaman çiğ yımırta yiyim sabahbi bıldırcın yumurtasını hüpletiim mesela
offf hele sarısını hayatta yiyemem midemi bulandırır normal zamanda da

o zaman çiğ yımırta yiyim sabahbi bıldırcın yumurtasını hüpletiim mesela
offf hele sarısını hayatta yiyemem midemi bulandırır normal zamanda da

:)) yemezsen ne olur bilmem ama yersen hiçbirşey olmaz :) dedimya burnumuzu tıkıcaz öyle yapıcaz böyle yapıcaz bebeğimizin sağlığı için ihtiyacımız olan herşeyi yiyip içicez :) Bu arada yukarıda bir arkadaş sorunun cevabını vermiş. Pişmiş olarakta yasakmış sucuk :) sadece sucuk değil çig köfte salam sosis içinde aynı şey geçerli onu biliyorum :)

Son düzenleme:

iyi bu iş bana yaradı salam sosis le zaten aram yoktur yumurtayıda rafadan severim
ohh misss

evet cevap vermiş sağolsun.

zaten öyle çok sık tüketen biri diilimdir de eve daha yeni sucuk aldık ondan sormuştum
iyi bu iş bana yaradı salam sosis le zaten aram yoktur yumurtayıda rafadan severim
ohh misss

hakikaten tam senlikmiş bu hamilelik

ohh misss

Bende yumurtayı rafadan seviyorum :) soda,süt te yaradı tabi :) sosis çig köfte değilde salam sucuka yazık oldu :)) Aş erirsek ne yapıcaz acaba bilen varmı :))

Birde aşeriyormusunuz :) Ben dün hayatım boyunca yemediğim patatesli böregi yedim canım çekti. Adı aşermekmi yoksa tesadüfmü bilemiyrum :) Normaldede canım çeker onu bunu ama tatlarını bildiğim sevdiğim şeyleri şimdiden hiç yemediğim şeyleri canım çekiyor yandık D

evet cevap vermiş sağolsun.

zaten öyle çok sık tüketen biri diilimdir de eve daha yeni sucuk aldık ondan sormuştum

hakikaten tam senlikmiş bu hamilelik

:))) Güldürdün beni.. eh yazık olmasın eşine kalıcak artık :) Yine soruyorum aşerirsek ne olucak fikri olan varmı? :)

:))) Güldürdün beni.. eh yazık olmasın eşine kalıcak artık :) Yine soruyorum aşerirsek ne olucak fikri olan varmı? :)

ya zaten problem orda yao yicek ben bakıcak mıyım yaniiii, ucundan bakarım tadına, göz hakkı bu

valla aşermek başıma gelmedi hiç, nası bişidir bilmiom da, zaten normalde benim her şeyi canım çeker, bu da öle bişeyse yandık

kızlar bugün kontrolüm vardı, 2 tane keseciğimiz var çok şükür. 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah. Ben bişey sormak istiyordum. Aranızda ankarada olan varmı ve önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru varmı, ben devlet hastanesine gidiyorum ama kararsızım orda devam edip etmemek konusunda

ikiz mi yaniiiiine güzelll

arkadaşlar meraba,

ben diğer konuları takip ediyodum ama Allah a çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim. artık burdayım.
son adet tarihim 03 aralık 35 günde bir adet oluyodum . dün kan testinde 193 çıktı . yarın bi daha yaptırcam.
doktorumu aradım gelmene gerek yok dedi. İki katına çıkmazsa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dedi.
Değerim iyimi sizce . Allah herkese sağlıklı gebelik geçrimesini nasip etsin

değerini kimseyle karşılaştırma bence geç döllenmeyse düşük çıkıyor
erken döllenmeyse yada çoğul gebelik varsa daha fazla çıkıyor
2. bir test yap doktorunun dediği gibi sonucuna göre gidersin.
bencede hemen gidilmesine gerek yok. Bende oyuzden 2 hafta sonraya tarih aldım.
Ama doktorunun tarzı olumsuz biraz

Benimde ilk randevum yarın.
Bakalım bizim doktor neler diyecek keseyi görebilecekmiyiz çok heyecanlıyım
Geldikten sonra haber veririm mutlaka.

evet bende ona üzülüyorum ben 9 aydır bekliyodum bugünü. o kadar mutluyum ki iki gündür . bi hayırlı olsun bile demedi .
bu arada adet gecikmem olmadan öğrendim ben . keseyi görmeden içim rahat etmicek.

eşin asker yada polis mi ??

yavaş yavaşş birbirimizi tanımaya başlıyoruz.

mesleklerimiz hamişler
ben öğretmenim
canlarım eşim polis
bende öğretmenim

hayırlı olsun canım ne güzel ikiz
ankarada illa bulursun iyi bi doktor koskoca şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…