bende diyordum benim gibi bi tane daha var mı diyeee :S Üzülme canım yalnız değilsinn ama hallederiz yaa alırız kısa zamanda inş. (böyle gidersem biraz zor da:) bi ucundan tutmak lazım artık :)
kızlar daha benm de bişeyim yok, internetten aldığım hastane çııkışı, bir iki tulum dışındaçok kararsıızım ama bu haftasonu odasını alıcam önce sonra perde bakmaya, halı bakmaya başlıcam, kayınvaldem ve annem çok aktifler kıyafet kısmını büüyük bir kısmını onlara yıkabilirim ben temel işleri halletsem bi
kızlar çok şey alıyosunuz hele o dogum cantası listesi sanki tatile gidecez , bebege dogduktan sonra da alıcaz benim 2.gebeligim bazı ana malzemelerim yani ana kuçagi alt acma setleri havlu bornoz takımlari falan almam gereken sadece kiyafet ve telsiz,oda hastane çikisı ve birkac paket 5 li olan zıbin setleri aldım cünkü 2 hafta bile giymezler o sıcaklarda,benim kızımda haziranda dogdu tecrübeliyim yani o da 10 gün zıbin sonra haziran sonunda sıcak bastırdıgı icin zaten sıcaktan cocuk kısa kollu alttan çıtçıtlı badilerle gecirdi,
yani mayıstada biraz yazlık takım alirız şortlu falan yetiyo zaten.size tavsiyem budur dogunca zaten hediye de gelecek[/QUOT
benim ilk doğumum olmasına rağmen sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım
bazıları çok küçük çıkmış :44:
sadece netten aldıklarımız :26: annemin aldıklarının fotosunu çekmedim daha... çok oldu galiba ama daha çoook eksik var yaaa hiç
Çok güzel ya maviş maviş, sağlıkla kullansın bebeğin inşAllah..
Doğru diyorsunmrb kızlar bende 2012 haziran annesiyim çok tatlı heyecanlar bunlar hepiniz sağlıklı sıhhatli kavuşursnz inş. bebişlerinize.
aldıklarınız çok güzel fakat yaz bebekleri oldukları için ben hastane dışında evde uzun kollu hiç giydiremedim isilik oluyodu hiç giyemedğiimz kıyafetlerimiz var şimdi böle görünce çok üzülüyorum kıyafet alışverişlerinizi en son zamana bırakın derim çıtçıtlı badilerle geçirdik yazı.iyi gecelerr
Teşekkürlerrr...Ama bana hep uzun kollu alma diyorlar ya bu bebekler üüşümez mi ki ben anlamadım...
mrb kızlar bende 2012 haziran annesiyim çok tatlı heyecanlar bunlar hepiniz sağlıklı sıhhatli kavuşursnz inş. bebişlerinize.
aldıklarınız çok güzel fakat yaz bebekleri oldukları için ben hastane dışında evde uzun kollu hiç giydiremedim isilik oluyodu hiç giyemedğiimz kıyafetlerimiz var şimdi böle görünce çok üzülüyorum kıyafet alışverişlerinizi en son zamana bırakın derim çıtçıtlı badilerle geçirdik yazı.iyi gecelerr
Teşekkürlerrr...Ama bana hep uzun kollu alma diyorlar ya bu bebekler üüşümez mi ki ben anlamadım...
Ben 12. haftamda bu hastane çıkışını almıştım. Elimde bebeğimden birşey olsun istedim hala çıkarıp çıkarıp seviyorum
Bütün ihtiyaçları alındı ama ablamların evinde olduğu için fotoğraflarını paylaşamıyorummEvime geldiğinde burayada koyucam inşallah. Teyzeleri benim bebeğimin de cicilerini görsün :)
Bebitof marka bir şey aldınız mı kızlar hiç nasıl güzel m i?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?