2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

bende diyordum benim gibi bi tane daha var mı diyeee :S Üzülme canım yalnız değilsinn ama hallederiz yaa alırız kısa zamanda inş. (böyle gidersem biraz zor da:) bi ucundan tutmak lazım artık :)

kızlar daha benm de bişeyim yok, internetten aldığım hastane çııkışı, bir iki tulum dışında çok kararsıızım ama bu haftasonu odasını alıcam önce sonra perde bakmaya, halı bakmaya başlıcam, kayınvaldem ve annem çok aktifler kıyafet kısmını büüyük bir kısmını onlara yıkabilirim ben temel işleri halletsem bi

bizim oda yok lcw den iki zıbın aldım başlamış olalım diye sadece onlar var bakıp bakıp duruyorum onlara da
zaten seyyar gibi sürekli taşınır halde olduğumuz için oda derdimiz yok bi beşik alcam inş onu da park beşiklerden düşünüyorum haricii bütün herşeyimi kendim almak zorundayım ailemden ve eşimin ailesinden çoooook uzaktayım o yüzden sen benden çok daha şanslısın canım şükret.bu konuda ben baya efkarlıyım

bazıları çok küçük çıkmış :44:
sadece netten aldıklarımız :26: annemin aldıklarının fotosunu çekmedim daha... çok oldu galiba ama daha çoook eksik var yaaa hiç

Çok güzel hepsi.bebk odasını da netten mi aldınız?bu haftasonu ben de bebek odalarına bakıcam da.

Seyzen hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeğin...Markaları ne genel olarak hangi sitelerden aldın yazar mısın canım?
Bi de kızlar yaa 5 parça kıyafet alıyorum en az 90 lira sizinde öyle miii ?*

Seyzencim maşallah alışverişi bitirmişsin..güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı..

mrb kızlar bende 2012 haziran annesiyim çok tatlı heyecanlar bunlar hepiniz sağlıklı sıhhatli kavuşursnz inş. bebişlerinize.
aldıklarınız çok güzel fakat yaz bebekleri oldukları için ben hastane dışında evde uzun kollu hiç giydiremedim isilik oluyodu hiç giyemedğiimz kıyafetlerimiz var şimdi böle görünce çok üzülüyorum kıyafet alışverişlerinizi en son zamana bırakın derim çıtçıtlı badilerle geçirdik yazı.iyi gecelerr

Doğru diyorsun
Teşekkürlerrr...Ama bana hep uzun kollu alma diyorlar ya bu bebekler üüşümez mi ki ben anlamadım...

Bebekler ilk doğduğunda üşüyor. Bizden bir kat fazla giymeleri lazımmış. Benim bebek mayısın sonu gibi doğacak ve havalar tam da ısınmamış olabilir. Isınmış bile olsa ilk 20-30 gün ve akşamları ince ama uzun kollu giysilere ihtiyaç var. Bu da 3-4 tane yeter. 2 tanesi hastane çıkışından gelir bir iki takım alırsan yeterli olur. Diğer alacaklarını 0-3 ayları hep kısa ve kolsuz al. Patikli alt alma fazla. Ben kısa kollu ve kolsuz çıtçıtlı body stoğu yaptım Altına bir çorap ohh mis güneşten faydalansın paşam

Teşekkür ederiz uyarın için.
Ben de ilk 3 ay için özellikle uzun kollu çok az şey aldım..
Haziran-Temmuz-Ağustos'da ne yapacak bu yavrular o kalın kıyafetlerin içinde.
Belki ilk bir-iki hafta, vücut ısılarını korumayı öğrenene dek birkaç kez uzun kollu giydirilebilir ama
sonrası dediğiniz gibi hep kısa kollu ya da kolsuz body'lerle geçecek..
Tecrübeye güvenmek gerek..

Son düzenleme:
Ben 12. haftamda bu hastane çıkışını almıştım. Elimde bebeğimden birşey olsun istedim hala çıkarıp çıkarıp seviyorum

Bütün ihtiyaçları alındı ama ablamların evinde olduğu için fotoğraflarını paylaşamıyorumm Evime geldiğinde burayada koyucam inşallah. Teyzeleri benim bebeğimin de cicilerini görsün :)

Son düzenleme:

canım çok güselmiş hastane çıkışı,içerisindeki parçalarda tam istediğim gibi battaniyeside var,fiyatı ne kadardı acaba hatırlıyor musun? bebişini hayırlısıyla güle güle kullansın inşallah

Bebitof marka bir şey aldınız mı kızlar hiç nasıl güzel m i?

Bebitof marka bir tane kapitone yelek, ayrıca 3'lü alt açma seti aldım. Kıyafetleri fazla nakışlı geldi o yüzden almadım. Ama alt açma seti hem yumuşacık hem şık görünümlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…