- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Eki Görüntüle 650893 Eki Görüntüle 650894 Eki Görüntüle 650896 Eki Görüntüle 650898 Eki Görüntüle 650900 Eki Görüntüle 650902 Eki Görüntüle 650904 Eki Görüntüle 650905 Eki Görüntüle 650906 Eki Görüntüle 650907 Eki Görüntüle 650911 Eki Görüntüle 650914 Eki Görüntüle 650923 Eki Görüntüle 650930
Bunlarda oglusuma bugün versigimiz siparisler
Çok güzellermiişşşş hangi sitelerden canım
Bunlarda oglusuma bugün versigimiz siparisler
canım çok güselmiş hastane çıkışı,içerisindeki parçalarda tam istediğim gibi battaniyeside var,fiyatı ne kadardı acaba hatırlıyor musun? bebişini hayırlısıyla güle güle kullansın inşallah
Bebitof marka bir şey aldınız mı kızlar hiç nasıl güzel m i?
Teşekkür ederim bu takımın yanında bide bebek için atlet almıştım 75 tutmuştu. Şimdi panço nun sitesine baktım battaniyesi hariç takıma 47.50 diyor. Battaniyesi ne kadar bilmiyorum sitede bulamadım.
7.aydan itibaren özellikle almaya başlayacağım diye söz verdim kendime ama hiç olmazsa kıyafetlerini tamamlayayım diyorum oğluşumun
bugün yine bi kaç parça sipariş verdim,ürünleri ellemedim dışarda başka yerde ama umarım yumuşaktır,kkda bir forumda gambino ürünlerinin yumuşak olduğunu yazmışlar ama bilemiyorum yinede :44:
İnşallah yumuşaktır ve oğluşum güle güle giyer cicişleriniNazar
Gambino ürünlerinden hiç almadım ama, görüp dokundum. Gayet yumuşak :) Güle güle kullanın.
Gambino ürünlerinden hiç almadım ama, görüp dokundum. Gayet yumuşak :) Güle güle kullanın.
Canım o askıda ki tulumun markası nedir pek güzell
msj olarak attım belki yasaktır mağaza adı vermek bi bakarsın dediğim yere cnm her ilde var rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?