2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Teşekkür ederim bu takımın yanında bide bebek için atlet almıştım 75 tutmuştu. Şimdi panço nun sitesine baktım battaniyesi hariç takıma 47.50 diyor. Battaniyesi ne kadar bilmiyorum sitede bulamadım.

canım odan çok hoş güle güle kullansın oğluşun. nereden aldığını buradan yazabilir misin mesaj atamıyorum da ben

Teşekkür ederim bu takımın yanında bide bebek için atlet almıştım 75 tutmuştu. Şimdi panço nun sitesine baktım battaniyesi hariç takıma 47.50 diyor. Battaniyesi ne kadar bilmiyorum sitede bulamadım.

sağol cevabın için canım...panço mağazası bulunca içeri girmeli demek ki

cicileriniz çok güzel canlarım güle güle giysin eskitsin bebişler sağlıklı olsunlar herşeyden önce

7.aydan itibaren özellikle almaya başlayacağım diye söz verdim kendime ama hiç olmazsa kıyafetlerini tamamlayayım diyorum oğluşumun

bugün yine bi kaç parça sipariş verdim,ürünleri ellemedim dışarda başka yerde ama umarım yumuşaktır,kkda bir topicte gambino ürünlerinin yumuşak olduğunu yazmışlar ama bilemiyorum yinede :44:

İnşallah yumuşaktır ve oğluşum güle güle giyer cicişlerini

Son düzenleme:

bugün babamız bize jest yapmış bi sürpriz anneye bi sürpriz oğluşa :)

bunuda bana almış 1 sene aradan snra kocam çiçek almayı hatırladı

Son düzenleme:
yumuşak kumaşı öyle bazı kumaşlar gibi falloş gibide değil yumuşaklığı iyi zaten yumoşlarla yıkanınca dahada güzel oluyor bebek kıyafetleri

bugün babamız bize jest yapmış bi sürpriz anneye bi sürpriz oğluşa :)

bunuda bana almış 1 sene aradan snra kocam çiçek almayı hatırladı

güle güle kullanın tatlım cicişlerinizi mutlu mutlu eskitin =) nekadar oldu canm evleneli ilk zamnlar ayda 1 sonra senede 1 oluyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…