2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

arkadaşlar internette yada her yerde olabilecek avmlerde gördüğümüz indirimleri paylaşırsak burda herkes faydalanmış olur... Oldukça güzel fiyatlarla alınmış ürünler var gördüğüm..

canım bu gambino markasının ölçüleri nasıl acaba?0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı badilere ihtiyacım var ama bilmedim.sen kaç beden aldın?

güle güle kullanın tatlım cicişlerinizi mutlu mutlu eskitin =) nekadar oldu canm evleneli ilk zamnlar ayda 1 sonra senede 1 oluyo gerçekten

sağol tatlım :) aslında kocam incedir ama evlendik 9 aya yaklaşıyorz borç falan derken ev kurmak zor iş keyfi şeylere tolerans tanımadık gibi bişey oldu 5 aydır sadece bebeğe alıyorum üzerime pek bişey bile almadım anlıycağın :) bi yakınımız tekstilci işte o hamile kıyafetleri fln getirdi yetti banada :) canı sağolsunda ben çiçek istemiyorum allah eşime sağlık versin biz mutlu mesut bebişimizle yaşarız ya

beşik sallanıyomu bde nerden aldığını bana da msj olarak gönderirmisin

evet sallanıyor beşik sabitleyebiliyosunda ilerde genç odası yatağıda oluyor msj olrk atayım mağazayı

Çok güzel hepsi.bebk odasını da netten mi aldınız?bu haftasonu ben de bebek odalarına bakıcam da.

Tatlım cevabım biraz geç olmuyor ama mobilya yı da netten aldım gördüklerinin hepsi netten. unnado, butikbebe ve markafoni sitelerinden hepsi. mobilyaları iki parça aldık beşik gittigidiyordan ki yaptığımız alışverişten çoook memnun kaldık dolap ve şifonyer bebefix ten ki asla ama asla ordan bir daha alışveriş yapmam. size de tavsiye etmem. mobilyalar 1670 tl ye geldi caplumbaa kakule markası. kayınbabam aldı zaten sağolsun
Seyzen hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeğin...Markaları ne genel olarak hangi sitelerden aldın yazar mısın canım?
Bi de kızlar yaa 5 parça kıyafet alıyorum en az 90 lira sizinde öyle miii ?*

organik %100 pamuklu ürünler öyle tatlım 3 parçası 90-100 tutuyor ama naapalım almadan da olmuyor. mobilyalarla anakucağını kayınpederim oto koltuğunu da kayınbiraderim aldı ama biz de en az 1000 tl harcadık ufak tefek şeylere. yatağını yorganını arabasını da annem alacak ama ben bi 1000 tl daha gider diyorum bizden de :44:
siteleri üstte yazdım canım. marka olarakta mini okyanus bebe yi tavsiye ederim hem ekonomik hem de kumaşları çok güzel bir dee organik olan ürünler şahane markasına bakma bile. oto koltuğu chicco elatta joker mağazasından 270 e alındı, anakucağı bright starts duckling titreşimli müzikli unnado dan 170 e alındı.

kız kıyafertler çok tatlı oluyo yaaaa ((
rabbim giydirmeyi nasip etsin inşalllah...

Öldüm bittim bayıldım kızçenin cicilerine.

Ne ka heves etmiştim kızçem olur diye ama Rabbim bir erkek evlat nasip etti bana. Hayırlısı.

Sırf kız çocuk aşkım için 2. çocuğu yapacağım sanırım. O da erkek olursa ne yaparım bilmem ama.

Canım güle güle kullanın cok sekerler..Peki bunların bedenleri ne kaç aya kadar alıyorsun

0/3 olanlar genelde yazlik temmuz agustos ayinda giyebilir
İnce sayilabilenler bir kac hirka bluz falan 3/6 aylik
Tam kislik olanlar 6/9 aylik
yine 9/12 aylik penye badi yada pantalonlar var
İndirimde yada cok begenirsem ileriki aylar icinde aliyorum mesela leoparli bir pantalonumuz var 12. Ayda haziran temmuz gibi giyebilir sonraki sene serin olursa kulotlu corapla sicak olursa babetle giyabilir.
Yalniz soyle bakinca 1 tane tam set hastane cikisimiz var sonrasi icin 3 tane tulum setimiz var acaba az mi gozume az geldi ama olmadi internetden siparis ederim diye dusunuyorum fuzuli kiyafetde almak istemiyorum.

Allahtan istersin hayirli bir kiz evlat birde ben sana birkac yontem soylerim , hayirlisi insallah 2. Belki olur.Bende erkek cocuklarina bayiliyorum zara da cok guzel erkek kiyafetleri var insallah ikisinide tadariz saglikli,mutlu ve iyi insanlar olsunlarda en onemlisi o.

[
90 tl den 60 tl düşmüştü ben ocak ayında almıştım daha şimdi ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum markasının adı veobaby ....ilgilenlere.......[/QUOTE]

şu anda yok galiba ama yine de teşekkürlerr..

kesinlikle canm allah sağlık versin huzur versin hepimize gerisi yoluna hallolur mutlu mesut yasayın bebişinizle inşallah :)

bebek telsizimz çok lazım olmaz dıye dusunuyorum ama genede istedim :)

canım bu gambino markasının ölçüleri nasıl acaba?0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı badilere ihtiyacım var ama bilmedim.sen kaç beden aldın?

canım cm cinsinden değil gambinonun ürünleri,0-3 ay,3-6 ay diye gidiyor.0-3 ay alabilirsin yani,ben öyle aldım ama daha gelmedi siparişlerim.gelince yine yazarım ama

kızlar alışveriş işini bitirmiş bulunuyorum. 1-2 krem şampuan eksiklerimizi de haftaya halledicem inşallah. nisan ayında dayerleştirme yıkama ütüleme yapıcam artık izne ayrılınca. ağırlaşmadan bitirmek istiyordum. halloldu çok şükür.
yerleşince her şeyin resmini koyucam inşallah..

Canım mesela zıbın kaç tane aldın kaç aylardan aldın baska neler aldın ve de kıyafetleri hengi markalardan tercih ettin?

bizde kocişle haftasonu bebişkonun giysi-tekstil anlamında tüm eksiklerini tamamladık sayılır.beşik,araba gibi büyük parçalar kaldı.7.aydan sonra nasipse
bi ara resimleri yüklerim çok ciciş şeyler aldık,sizede fikir olur belki beğendikleriniz olur kızlar
bi de bebitof markayı soran arkadaşımız;bugün bebişin havlu-bornoz takımını bebitof marka aldık çok yumuşak ve çok güsel.hastane çıkışı falanda harikaydı ama dün aldığımız için onu almadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…