7.aydan itibaren özellikle almaya başlayacağım diye söz verdim kendime ama hiç olmazsa kıyafetlerini tamamlayayım diyorum oğluşumun
bugün yine bi kaç parça sipariş verdim,ürünleri ellemedim dışarda başka yerde ama umarım yumuşaktır,kkda bir topicte gambino ürünlerinin yumuşak olduğunu yazmışlar ama bilemiyorum yinede :44:
İnşallah yumuşaktır ve oğluşum güle güle giyer cicişlerini
Eki Görüntüle 651734 Eki Görüntüle 651735 Eki Görüntüle 651736 Eki Görüntüle 651737 Eki Görüntüle 651738 Eki Görüntüle 651739 Eki Görüntüle 651740 Eki Görüntüle 651741
güle güle kullanın tatlım cicişlerinizi mutlu mutlu eskitin =) nekadar oldu canm evleneli ilk zamnlar ayda 1 sonra senede 1 oluyo gerçekten
beşik sallanıyomu bde nerden aldığını bana da msj olarak gönderirmisin
Çok güzel hepsi.bebk odasını da netten mi aldınız?bu haftasonu ben de bebek odalarına bakıcam da.
Seyzen hepsi çok güzel güle güle kullansın bebeğin...Markaları ne genel olarak hangi sitelerden aldın yazar mısın canım?
Bi de kızlar yaa 5 parça kıyafet alıyorum en az 90 lira sizinde öyle miii ?*
arkadaşlar internette yada her yerde olabilecek avmlerde gördüğümüz indirimleri paylaşırsak burda herkes faydalanmış olur... Oldukça güzel fiyatlarla alınmış ürünler var gördüğüm.
esenyurtta miniçoda ve civilde oldukça indirim var...
ama ben hastane cıkışımı bücürükten aldım %100 pamuk 10 parça tamamen türk malı hastane çıkışları genelde rengarek yada hayvanlı flan olur ya bu çok degişik bi tarz gri renkte eşprtman gibi sportif üzerinde basketboll topları resimleri var.çoookk güzel bi ara resmini koymayı çalırım.
90 tl den 60 tl düşmüştü ben ocak ayında almıştım daha şimdi ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum markasının adı veobaby ....ilgilenlere.......
Canım güle güle kullanın cok sekerler..Peki bunların bedenleri ne kaç aya kadar alıyorsun
Öldüm bittim bayıldım kızçenin cicilerine.
Ne ka heves etmiştim kızçem olur diye ama Rabbim bir erkek evlat nasip etti bana.Hayırlısı.
Sırf kız çocuk aşkım için 2. çocuğu yapacağım sanırım.O da erkek olursa ne yaparım bilmem ama.
sağol tatlım :) aslında kocam incedir ama evlendik 9 aya yaklaşıyorz borç falan derken ev kurmak zor iş keyfi şeylere tolerans tanımadık gibi bişey oldu 5 aydır sadece bebeğe alıyorum üzerime pek bişey bile almadım anlıycağın :) bi yakınımız tekstilci işte o hamile kıyafetleri fln getirdi yetti banada :) canı sağolsunda ben çiçek istemiyorum allah eşime sağlık versin biz mutlu mesut bebişimizle yaşarız ya
evet sallanıyor beşik sabitleyebiliyosunda ilerde genç odası yatağıda oluyor msj olrk atayım mağazayı
canım bu gambino markasının ölçüleri nasıl acaba?0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı badilere ihtiyacım var ama bilmedim.sen kaç beden aldın?
Canım mesela zıbın kaç tane aldın kaç aylardan aldın baska neler aldın ve de kıyafetleri hengi markalardan tercih ettin?kızlar alışveriş işini bitirmiş bulunuyorum. 1-2 krem şampuan eksiklerimizi de haftaya halledicem inşallah. nisan ayında dayerleştirme yıkama ütüleme yapıcam artık izne ayrılınca. ağırlaşmadan bitirmek istiyordum. halloldu çok şükür.
yerleşince her şeyin resmini koyucam inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?