2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Canım mesela zıbın kaç tane aldın kaç aylardan aldın baska neler aldın ve de kıyafetleri hengi markalardan tercih ettin?

Canim ikinci bebek olunca evde de var ilan cok seyimiz vardi zaten. Ama bebek icin hazirladigim miktarlari soylesem zibin 3 tane aldim, hastane cikisi 2 tane. Evde bolca alt ust takim, tek alt tek ust var zaten. 03 aylik fazla sey almadim cunku normal kilolu bebeklerde bile cogu zaman 40 i cikmadan o 03 ayliklar kucuk gelmeye basliyor.

canım hepsi çok güzel Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin
yalnız şu çilekli tulumdan bende arıyorum nerden aldın öğrenebilir miyim

Amin hepimize insallah, cilekli tulumu buyuk semt pazarlarinda var bakirkoy cumartesi pazarindan aldim ama kadikoydekinde de vardi.yalniz bunu fotografini cekmek icin aldim kumasi bebek icin rahatsiz edici olabilir.

En cokta emzikli termometre ile burnunu temizlemek icin olani begendim

Bebek arabamiz ve havlu setimizi de alinca hersey tamamdir heralde... tabi aklima suan gelmeyen seyler cikmazsa

Birde bu kiraz cekirdeklerinden yapilmis mikrodalga firinda 1 dakika isitilan yastigi tavsiye ederim cocugun gaz sorunu oldugun da veya karni agridigi zaman kolayca rahatlatiyormus.

Canim ben yurtdisinda yasiyorum genel de babywalz.at den siparis verdim

aldiklarin cok guzel ciciler bebisin gule gule giysin :) bende diyordum bu cicler bana cok tanidik geliyor bende yurt disinda kaliyorum
sen nerde kaliyorsun hangi ulke hangi sehir?

ates ölcme emzigi kullanislimidir sence dogru ölcum yapiyor ? ben hep koltuk altindan ölcenleri kullanmistim

ben seni hic 2013 haziran anneleri paylasim topiginde gormedim neden katilmiyorsun oraya

Tesekkür ederim canim sanirim sen büyük bir ihtimal Almanyadasin :) orda olan cok sey burda da oldugu hatta ortak oldugu icin haliyle :)
Ben avusturya da yasiyorum.

Genel de sessiz takipcilerdenim arasira böyle birsey paylastigim olur onun disinda cok fazla konulara falan girmiyorum.. aslinda bircok kez baktim haziran anneleri paylasim topigine ama hic yazmadim nedense ve seni görmüslügüm var cok kez hatirliyorum.

Ben de genelde koltuk altindan ates ölcen birisiyim ama bunu gördüm hakkindada iyi seyler yazmislar denemek amacli siparis verdim birtane.

Bunlarda benim oğluşumun cicileri

Arkadaşlar merhaba,
Gratis mağazalarında 3lü UNIBABY ıslak mendil 9,75.Bne daha önce e-bebekten 12lisini 45 e almıştım. Marketlerdeki fiyatlarına hep bakıyordum 3Lü 14-15 civarıydı. Bir de 15 Marta kadar Prima Premium Care 2. %40 indirimli Gratis'te. Paketi 21e denk geliyor. Ama asıl tavsiyem e-bebekteki jumbo boy Premium Care'ler. 36dan 29,90a düşmüş 15 marta kadar ve de 3lü ıslak mendil hediyeli. Ben aldım 4 paket size de haber vereyim dedim. Evdeki toplam bebek bezi 11 paket oldu şimdiden :) Allah kullanmak nasip etsin

canım ya bebişinin cicileri çok tatlı şu pierini baby den alldığını çok beğendim hastane çıkışı mı o ? nerden ve ne kadara aldın tatlım bu markayı duymamıştım netten baktım güzel ürünleri varmış bulabilirsem bende almak isterim

evet cnm ben almanyada yasiyorum. dogru avusturyayla buradakiler ayni olabilir. bu yuzden fikir alisverisinde bulunabiliriz bence diye düsündüm. bundan sonra sessiz kalmasin sanirim sende katilirsin. bguun gördum zaten katilmisin yazmaya baslamisin cok sevindim.

Kesinlikle :) neredeyse tamaladim bebegimin ihtiyaclarini ama hala aklima gelmeyen seyler ceya farkli konularda fikirlere ihtiyacim var.. Almanyaya cok geldim ben Akraba sayica cok olunca orda haliyle.
Ama sanslisin orda her acidan fiyatlar cok uygun ayni sey burda neredeyse iki katina..
Bugün yazdim diger tarafa evet bir nevide sen söyledikten sonra oldu tabi :)

masallah sende erken tamamlayalardansin desene :) benim 3. cocuk oldugu icin cok sey almiyacaktim guya yinede cok sey eksik
bitiremedim giysi fln daha dogru duzgun almadim birsey,

evet sizin orasi ciddi pahaliymis sende almayaya bir kacamak yaparsin dogurmadan önce alisverisini yaparsin. gerci almsiin herseyi tamamlamisin sevindim sayemde katilmsi oldun sohbete ne guzel

Canim keske ama bu göbisle zor biraz otarafa alisverise gelmek.. Hemen kaldigim yerde bile alisverise gitmeden oturup arastiriyorum gidecegim yerde wc varmi diye :) her 15 dk bir hic bitmiyor

Ben tamaladim sayilir havlusu, bebek arabasi kaldi birde kücük seyler sampuan,krem gibi
En cok bebek arabasinda tecrübesizim :26:

Sen 10 yil ara vermesen hadi 1-2 yil arayla olsa ihtiyac az olurdu tabiki ama uzun süre ara verdigin icin bastan herseyi tekrar alman lazim :) bence yavas yavas basla artik artik zaman azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…