2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

bebişimize babişkosuyla haftasonu aldığımız cicişler

Hastane çıkışımız

Bornoz-havlu takımımız

Diğer kıyafetlerimiz

Babişkonun fanatik oğluşu

Son düzenleme:

külotlu çoraplar çok tatlymış hemde erkek işi,erkek bebeklerede giydiriliyor muymuş,bende almayı düşünmüştüm geçen gün.giydirilir mi acaba diye düşündüm.güle güle giysin cicişlerini,güle güle kulansın inşallah oğluşun.bende aliim o zaman oğluşuma ama büyük aliimda birazcık kışa giydiririz nasipse

Tesekkür ederiz Bende senin gibi düsünüyordum canim basta ama piyasa da bir ton erkek kilotlu coraplari var demekki giydiriliyor dedim :) ince pantalon falan altindan giydirmek icin 4-5 tane aldim ben canim bebekler daha cabuk üsürler bize göre sicak tutsun kuzumu :)

herşeyi çok şirin güle güle eskitsin yavrun cnm senin ki de fanatik olucak desene bizimde öyle eyvah eyvah zor erkek çocuğuyla baş etmekte allah sabır versin bize :)

cnm güle güle kullanın askılarını nerden aldın bnde rengarenk askılar istiyorum daha çıkamadım geniş alışverişe şuan az az kendim alıyorum bnlardan alayım nereden aldıysan

herşeyi çok şirin güle güle eskitsin yavrun cnm senin ki de fanatik olucak desene bizimde öyle eyvah eyvah zor erkek çocuğuyla baş etmekte allah sabır versin bize :)

amin canım Allah yardımcımız olsun inşallah,sağlıcakla bi doğsunlarda hele babasından ötürü fanatik

bu arada çok teşekkür ederizzz tatlım

Tesekkür ederim canim sen de güle güle giydir insallah... Ben bunlari babywalz den siparis verdim tr de yok sanirim bildigim kadariyla bu alisveris yeri..
Ama ikea da kesin vardir bebek odalarinin oldugu bölümleri gezerken dolaplarin kenarinda farkli renk ve desenlerde görmüstüm... Burda varsa ordaki ikeada da vardir kesin

Kızlar çok güzel bayıldım aldıklarınıza..bebekleriniz güle güle giysin aldıklarınızı..

Mrb ben yeni katildimda yaa bir turlu su herkeste olan "bebegin muhtemel tarihi diyen bir yazi gelliiyo ve ozelliklerini veriyo yaa onu nasil eklediniz. yardimci olursaniz sevinirim :)

herkese merhaba,
ben de bir süredir takip ediyorum yazdıklarınızı sonunda yazarak da katılıyorum. ben cok dolasan bir tipim bu nedenle sanırım burdaki katkım indirimlerden yana olacak. istanbulda ve 4 alışveriş merkezine çok yakın oturduğumdan sürekli nerde ne var takipteyim. tabi burdaki arkadaşlar türkiyenin hatta dünyanın değişik yerlerinden yazdıklarım herkese hitap etmezse kusura bakmasınlar.
her ay olduğu gibi bugün den MOTHERCARE'in ayın 15inde başlayan pırlantalı günlerine uğradım. takip etmenizi tavsiye ederim. tulum, body, polar uyku tulumu ve polar üst aldım minik oğluşuma. İlgilenen varsa MOSES BAG denen HASIR SEPETLER neredeyse %50 indirimde. 3 mpdel gördüm 105-107 ve 199 Tl idi. Ben sadece 6 aylık bir dönemde kullanılacağından ve her an devrilecek hissine kapıldığımdan tercih etmedim. Onun yerine Hertford adlı modelden beyaz yatak aldım.Yanında verilen %30 indirim çekiyle de yatağı bedavaya getirdim.Googledan adını yazarak görselini bulabilirsiniz.Bu arada mothercareden Demsa card almayı unutmayın bir yandan da puan biriksin.

Ben neredeyse 1 yaşa kadar olan giysi alışverişini bitirdim sayılır. Tabi gelecek hediyeleri de düşünerek sayıları düşük tutuyorum.Örneğin 6-9 ay kışlık giysiler sezon sonu değerlendirilmeli.Seneye bu vakitler ihtiyacımız olduğunda indirim yakalamak zor.

Neyse günün özeti MOTHERCAREde body ve kısa uzun kol tulumlarda %30-% 50 indirim var. Penyesi öyle yumuşak ki bugün &30 indirimden evdeki Funnababy ve Kanz tyulumarı sert bulduğum için 51T ye 3 tane yenidoğan tulum aldım. Önceki aldıklarımın penyesi biraz sert gibi geldi. Am diğer aldıklarım %50 hatta % 50+%25indirimdeydi.Tabi cinsiyet ve istediğiniz ay bulmak kolay değil.
İlgilenenlere önemle duyuruyor, bir başka indirim haberinde görüşmek üzere diyorum :)

Mrb ben yeni katildimda yaa bir turlu su herkeste olan "bebegin muhtemel tarihi diyen bir yazi gelliiyo ve ozelliklerini veriyo yaa onu nasil eklediniz. yardimci olursaniz sevinirim :)

Rüya93 Merhaba,
Siteye giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde Profilimi tıkladıktan sonra hakkımda bölümünde bebeğin doğum tarihi gibi birşey yazıyor. Onun sağındaki kalem simgesini tıklarsan yazacağın bölüm açılı. Sen tahmini doğum tarihini yaz, diğer bilgiler otomatik görünüyor.
Umarım net anlatmışımdır..

kızlar çok bilindik bir alısveriş sitesinde mothercare beşli bodyler yirmidört liradan falan satılıyor ben aldım hiç bi sorunu yok gulranam diye bir satıcının get ilanlarından alabiliyorsunuz ertesi gün geldi hemen

Cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz sagolunnn:)

hayırlı olsun bende böyle bi beşik almayı düşünüyorumda bunu nerden kaça aldınız bana msj atabilirmisiniz

kızlar bende oğlumun cicilerini eklemek istiyorum ama nerden ve nasıl yapacam biri yardımcı olursa bende ekleyeyim

...............direk forumdan da bu şekilde yapabilirsin cnm

Eklentiler

• $DSC05543-Kopyala.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
hızlı resime nerden gircem kusura bakma tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…