2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

tşk ederim cnm sayende yükleyebildim,yüklerim artık ben

ben de bu beşiği beğendim ilk beş ay yatar en fazla sonrası allah kerim. ilk üç ay dışında bişey almıyorum herşey elimizin altında zaten ihtiyaç oldukça alınır

merhaba annişler
bebişlerinizin cicilerine bayıldım hepinizin. her şeyin küçüğü güzel oluyor zaten sağlıklı günlerde giysinler inş.
ben oğluma daha hiçbir şer almadım 28. haftayı bekliorum .Gelen bir kaç hediyemiz var sadece oyuncak bady ayakkabı gibi. Birde kayınvalidemin hazırladığı ve aldığı (bebeğimin giyemeyeceği tarzda ve baskılı baskılı şeyler) kıyafetler var o kadar.ben öyle karasızım ki nasıl yapıcam alışverişi bilemiorum. oda yapıp yapmama konusuna bile henüz karar veremedim. :26:

dün sonunda karar verip aldık meltem mobilyadan.oda henüz hazır olmadığı için daha sonra teslim edecekler.oda takımı da koltukta beyaz renk olcak foto bulamadım.

canım çok güzelmiş beişiğiniz güle güle yatsın içinde bebişin..bende bu tarz bişey istiyordum..kızımdan kalma mobilya beşiğimiz var ama abla vermicek gibi sanki
korsanmartı güle güle kullanın canım çok güzelmiş gerçekten takımınız..Allahım bebeğini sağlıcakla kucağına almayı ve bu mobilyaları iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

çok güzeller bunlar:)ben alırken hep boyasız olsun,organik olsun vs diye diye hep beyaz,sarımsı şeyler aldım.şimdi bu cıvıl cıvıl bebek kıyafetlerini gördükçe pişman oluyorum bazen.

Canim organik renli olanlardan var tabi bunlar organik degil tamami ama ben de böyle sade ve canli renkleri seviyorum cok..
Bundan sonrakileri böyle alirsin sen de :))

Merhaba hanımlar ne kadar güzel şeyler almışsınız bebişlerinize hayran kaldım.Ben daha yeni başladım oğluma birşeyler almaya.Bende sizler gibi yüklemek istedim...Yeni şeyler aldıkça yüklemeye devam edicem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…