2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

masallahh canim cok guzel seyler almissin,acisini cikarmisin ne guzel. cikar canim cikar fazlasiyla hakkettin bugunleri
gule gule giysin bebegin insallah. gönlunce diledigini al canim artik.

Canım sağol, artık olduğu kadar elimizden geleni yapıcaz, bebeğim sağlıklı olsun da öyle pek alışverişte gözüm yok aslında ihtiyaçlarını alalım ve sağlığı yerinde olsun bana yeter..

Amin inşallah, teşekkür ederiz.. içimiz rahatladı sorma, artık anomalilerimizin takibi dışında bir sıkıntımız yok buna da şükür..

Kizlar ilk bebegimde agiz bezi olayini unutmus ve sonradan gidip hazirlardan almistim. Ama kullanirken cok da memnun kalmadim hem kalin hem de serttiler. Bugun kumasciya gidip 2 metre beyaz tulbent aldim. Kare seklinde cift katli tam 8 tane agiz bezi cikiyor. Yumusacik ve bebegin tam tenine gore. Kenarlarina tiğ ile incecik bir oya yapicam o kadar. Tavsiye ediyorum, bitince koyarim buraya.
İkinci fikir 2 metre battaniyelik pazen kumas aldim, onunla da battaniye yapicam insallah. Bitince onu da koyarim.
Sevgiler...

kızlar belki ilgisiz olacak başlıkla ama, sizler gibi eşinizde meraklı mı bir şeyler almaya? yoksa alınır, hallolur modundalar mı?

Tülbentten ağız bezini ben de anneme yaptırcam.pek hevesli bi şeyler almaya,yapmaya.hazırları da var ama tülbentten daha iyi olur gibi geliyo bana.

kızlar belki ilgisiz olacak başlıkla ama, sizler gibi eşinizde meraklı mı bir şeyler almaya? yoksa alınır, hallolur modundalar mı?
Şimdiye kadar hep benim bişeyler alalım dememde aldı kendiliğinden hiç bişey almadı.bahaneside o anlamazmış,alsa da ben beğenmezmişim.tek hevesi tuttuğu takımın bebek ürünleriydi onu da ben aldım hiç hoşlanmamama rağmen,sırf uyduruk şeyler olmasın diye.olan bana oldu habire ben alıyorum,maaşım bebişe gitcek böyle devam edersek ama kurtuluşu yok bebek arabası,oto koltuğu,bebek odası vs. Büyüklerini ona aldırcam ;P

Son düzenleme:

benimkisi 2. şık canım gereksiz yere bunaltıyorsun kendini diyor..zamanı gelince hepsini alırmışız..çok rahat yani...hatta ben sana kartı vereyim sen gönlünce alışverişini yap..sonra ben bunu almayacaktım,istediğim yere niye götürmedin deme biliyorsun alışverişten sıkılıyorum diyor...Kendilerinin huyudur ne alınacaksa mağaza mağaza dolaşılmaz..sadece bir yere girilir alınır ve çıkılır..ne gereği varmış dolaşıp incelemeye...ama alıncada sen herşeyin iyisini beğeniyorsun alıyorsun diye takdir eder

Sizlerin aldıklarını gördükçe hevesleniyorum.tembelliğimi yenip foto makinemi şarj edersem ben de ekliycem fotoları.aslında bebeğin sağlıklı olduğuna ikna olana kadar hiçbirşey almayacaktım ama annemden aldığım gazla alışverişe tam hız devam ediyorum.10gün sonra amniyo sonucum belli olacak,ilerleyen haftalarda da bağırsak sorunu olabilirmiş bebişte.doğum sonrası ameliyat gerekebilirmiş.annem bana moral vermek için ameliyat olsa bile çıplak mı yatacak al sen ne istiyorsan dedi.kısmetinde varsa giyer kullanır cicilerini.

valla ben de bir sürü şey aldım.hangi markaların ürünlerini alıyorsunuz?bir de aldıklarınız listeleseniz de eksiklerimizi ve aklımıza gelmeyenleri tamamlasak...
ben aldıklarımı yazayım
4 takım 0-1 aylık zıbın takımı
5 tane 0- 3 aylık kısa kollu çıtçıtlı badi
5 tane 3-6 aylık uzun kollu badi
5 tane 3-6 aylık kısa kollu badi
2 tane yeni doğan tulum
2 tane 0-3 aylık tulum
2 tane 3-6 aylık tulum
2 tane 6-9 aylık tulum
1 tane 6-9 aylık ayaksız tulum
4 tane 3-6 aylık ayaksız pijama
4 tane 6-9 aylık uzun kollu badi
2 tane 6-9 aylık ayaksız pijama
4 tane 0-3 aylık ayaksız pijama
20 li hastane çıkış seti
3 tane iç zıbın
1 tane 3-6 aylık beli lastikli kot pantolun
3 tane 3-6 aylık uzun kollu badi
her aya uygun penye yelekler
2 tane 3-9 aylık patik ayakkabı
2 tane penye battaniye
1 tane polar battaniye
5 tane 6-9 aylık uzun kollu çıtçıtlı badi
4 tane 3-6 aylık kısa kollu çıtçıtlı badi
aklıma geldikçe yazarım.

Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza :)
çok güzel ciciler almışsınız, biz de kızıma ciciler aldık resimleri bu akşam eklerim ben de, genelde lcw, aziz bebe ve kanz'dan alışveriş yapıyoruz.
ben de ağız bezini hazır almayı düşünmüyorum tülbent daha iyi olur :)
bu arada doktorum bana tetanoz aşısı hakkında bişey söylemedi....

mümkün olduğunca ilk dönemlerde giyeceklerinin organik olmasına ve kullanılan boyaların bebeğe zarar vermeyecek türden olmasına dikkat ediyorum ama maddi açıdan zorlar nereye kadar böyle götürebilirim bilmiyorum.
1 nolu fotodaki hastane çıkışı babe-b marka,organik.netteki alışveriş sitelerinin birinden aldım.
2 nolu olan kitty marka-organik;bu da netten.
3 ve 4 nolu fotodaki tulumların markası sobe.0-3 ay.kısa kollu bodyler lcw'dan 0-3 ay.
5 nolu fotodakiler lcwdan 0-3 ay ürünler.patiksiz altları ve bodylerin bazılarını kızım olcak ümidiyle almıştım,kız ürünleri normalde ama napiim.
netten verdiğim diğer siparişler gelince onları da eklerim.
hamile olduğumu öğrenince kulaktan ateş ölçer almıştım braunun.bi de koldan tansiyon ölçer almıştım kendim için omran m6 marka.

Korsanmartı hepsi çok güzeller canım..güle güle giysin bebişin...

Kizlarher sey cok guzel. Buraya baktikca gidip ne varsa alasim geliyor. Ama ben kismetse nisan a biraktim
toplu yapicam alisverisi.
İnsallah hepsi de saglikla agiz tadiyla giydirilir bu cicilerin.
Yalniz ayakli tulumu pek kullanisli bulmamis ve rahat giydirememistim bebegime. Kucakta oluyorlar hep isteristemez yukari kayiyor kucakta kiyafetler ve bebisin ayaklari rahat edemiyor tulumla.

evet canım haklısın alışverişi benim erken yapmamın nedeni üçüz gebe olmam hem çok ağırlaşırım diye hemde erken doğum olacak o yüzden nisan sonu mayıs başı gibi doğum olursa şimdiden alıyorum
ki iyikide almışım birçok şeyi artık çok fazla ayakta kalamıyorum hemen yoruluruyorum
ayaklı tulum olayına katılıyorum canım o yüzden çok fazla tercih etmedim
inşallah iyi günlerde kullanır bebişlerimiz

Ayy ne kadar guzel mi desem Allah kolaylik versin mi desem bilemedim canim. Elbette ayni anda 3 evlat sahibi olmak cok buyuk bi nimet ne guzel, sukurler olsun. İyi yapmissin erkenden hallederek bizim 4 senin 3 ayin kalmis. Allah bebislerine saglikla kavustursun insallah...

Üçüz müü ne güzel:)vallahi çoğu hamile tek bebekle bile çok çok zorlanıyor.kolay gelsin sana canım.cinsiyetleri belli oldu mu peki?

Üçüz müü ne güzel:)vallahi çoğu hamile tek bebekle bile çok çok zorlanıyor.kolay gelsin sana canım.cinsiyetleri belli oldu mu peki?

teşekkürler kızlar ilk duyanlar aaa diye acıyarak bakıyo zor olduğu için:))
ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah sağ salim kucağıma alırız hepimiz
şimdilik 1 kız 1 erkek diğeri bir türlü göstermiyo kendini ya pazartesi bakalım göstercekmi hayırlısı olsun

kızlar ben lcwaikiki bebek ürünlerini hiç tavsiye etmiyorum.zıbınların tulumların hiç biri %100 pamuk değil.10 ürüne baktıysam biri %100 pamuk çıktı.hepsinin pamuk olması bence çok önemli.ha dış giyimde alınabilir ama iç giyimi kesinlikle almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…