masallahh canim cok guzel seyler almissin,acisini cikarmisin ne guzel. cikar canim cikar fazlasiyla hakkettin bugunleri
gule gule giysin bebegin insallah. gönlunce diledigini al canim artik.
teşekkür ederim canımm sağol evet işim çok daha zor hem maddi hem manevi ama olsun onları çok seviyorum minik kuzularım benimm...
amin canım hepimizin bebişine inşallah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
sağol canım benim amin inşallah seninde sonuçların güzel çıkmış çooook sevindim tatlım gözünaydın
rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat nasip etsin
kızlar tetanoz aşınızı yaptırdınız mı?her hangi bir sıkıntı oluyor mu?
Tülbentten ağız bezini ben de anneme yaptırcam.pek hevesli bi şeyler almaya,yapmaya.hazırları da var ama tülbentten daha iyi olur gibi geliyo bana.Kizlar ilk bebegimde agiz bezi olayini unutmus ve sonradan gidip hazirlardan almistim. Ama kullanirken cok da memnun kalmadim hem kalin hem de serttiler. Bugun kumasciya gidip 2 metre beyaz tulbent aldim. Kare seklinde cift katli tam 8 tane agiz bezi cikiyor. Yumusacik ve bebegin tam tenine gore. Kenarlarina tiğ ile incecik bir oya yapicam o kadar. Tavsiye ediyorum, bitince koyarim buraya.
İkinci fikir 2 metre battaniyelik pazen kumas aldim, onunla da battaniye yapicam insallah. Bitince onu da koyarim.
Sevgiler...
Şimdiye kadar hep benim bişeyler alalım dememde aldıkızlar belki ilgisiz olacak başlıkla ama, sizler gibi eşinizde meraklı mı bir şeyler almaya? yoksa alınır, hallolur modundalar mı?
kızlar belki ilgisiz olacak başlıkla ama, sizler gibi eşinizde meraklı mı bir şeyler almaya? yoksa alınır, hallolur modundalar mı?
Kizlarher sey cok guzel. Buraya baktikca gidip ne varsa alasim geliyor. Ama ben kismetse nisan a biraktim
toplu yapicam alisverisi.
İnsallah hepsi de saglikla agiz tadiyla giydirilir bu cicilerin.
Yalniz ayakli tulumu pek kullanisli bulmamis ve rahat giydirememistim bebegime. Kucakta oluyorlar hep isteristemez yukari kayiyor kucakta kiyafetler ve bebisin ayaklari rahat edemiyor tulumla.
evet canım haklısın alışverişi benim erken yapmamın nedeni üçüz gebe olmam hem çok ağırlaşırım diye hemde erken doğum olacak o yüzden nisan sonu mayıs başı gibi doğum olursa şimdiden alıyorum
ki iyikide almışım birçok şeyi artık çok fazla ayakta kalamıyorum hemen yoruluruyorum
ayaklı tulum olayına katılıyorum canım o yüzden çok fazla tercih etmedim
inşallah iyi günlerde kullanır bebişlerimiz
evet canım haklısın alışverişi benim erken yapmamın nedeni üçüz gebe olmam hem çok ağırlaşırım diye hemde erken doğum olacak o yüzden nisan sonu mayıs başı gibi doğum olursa şimdiden alıyorum
ki iyikide almışım birçok şeyi artık çok fazla ayakta kalamıyorum hemen yoruluruyorum
ayaklı tulum olayına katılıyorum canım o yüzden çok fazla tercih etmedim
inşallah iyi günlerde kullanır bebişlerimiz
Ayy ne kadar guzel mi desem Allah kolaylik versin mi desem bilemedim canim. Elbette ayni anda 3 evlat sahibi olmak cok buyuk bi nimet ne guzel, sukurler olsun. İyi yapmissin erkenden hallederek bizim 4 senin 3 ayin kalmis. Allah bebislerine saglikla kavustursun insallah...
Üçüz müü ne güzel:)vallahi çoğu hamile tek bebekle bile çok çok zorlanıyor.kolay gelsin sana canım.cinsiyetleri belli oldu mu peki?
oy bunlar çok tatlı canım..güle güle giysin bebişlerin,nasıl imrendim şimdi..martı nasıl beklicem benEki Görüntüle 622497 Eki Görüntüle 622508 Eki Görüntüle 622507 Eki Görüntüle 622506 Eki Görüntüle 622505 Eki Görüntüle 622504 Eki Görüntüle 622503 Eki Görüntüle 622502 Eki Görüntüle 622501 Eki Görüntüle 622500 Eki Görüntüle 622499 Eki Görüntüle 622498 Eki Görüntüle 622495 Eki Görüntüle 622509
birçoğunu civil-bebeco-soobeden aldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?