Canım sonuçların normal gibi doktorunda demiş ne güzel temiz çıkar yaptırıyorsan yaptır diye
keşke benim doktorumda böyle rahat konuşsa deli etti beni deli
İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır
iyi aksamlar arkadaslar moralim cok kötü doktorum amniyosentez istedi içiniz rahatlasın dedi bişey cıkacağını sanmıyorum ama yaptırın dedi
kafam cok karıstı size yazıcam sonuclarımı sizde bi bakın
klinik sonuclar
test sonuclar mom
AFP 14.4ng/ml 0.42
uE3 0.71ng/ml 0.68
BHCG2 21.5IU/ML 1.14
ınhibinA 180.1pg/ml 1.02
RİSK DEĞERLENDİRMESİ
risk cutoff
NTD 1:34600 1.104
down sendromu 1:289 1:250
sadece yas 1:1440
trisomi 18 1:33400 1:300
negatif tarama down sendromu için hesaplanmış risk cutoff değerinin altındadır
böyle sonuclarım yarın baska bi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
sizlerde bisey yazın çıldırmak üzereyim
Uyku tutmadı kendimi buraya attım.İşte bende bu genetik problem olduğu için bu sorun üzerinden konuşuluyor
Çok karışık bu genetik konusu ben 2 senedir biliyorum bendeki bu sorunu araştırmadğım kaynak kalmadı
Bu doktora ilk defa gittim.Tamam çok bilgili ama bazen fazla bilgi göz çıkartabiliyor
Eşi bir üniversitenin genetik bölümünün ana bilim dalı başkanıymış.
Hemen eşini aradı durumumu aktardı ve eşide amniosentezi önerdi.
Biz yok dedik kabul etmedik.2.Düzeyde detyalı ultrason yaptırın o zaman dedi bi anomali varsa onda çıkar büyük ihtimal dedi
Çıkmazsa bile tam sağlıklı olduğu anlamına gelmez dedi ben diyorumki şimdiye kadar bi aksilik olsaydı çıkmazmıydı ultrasonda diyorum
yok diyo bazen böyle oluyo bulgu olmadığı halde bebek anomalili doğabiliyor diyor
ben bi kelime çıksında moralim düzelsin diye bekledim ama o beni mahvetti dahada umutsuzluğa sürükledi
Böyle doktorları sevmiyorum işte.Bidaha gitmeyeceğim bu doktora kendime yeni doktor arayacağım
Bakalım bizde işte geçen hafta Prof. Cem Turandan randevu almıştık bu detaylı ultrason için
şimdilik yapacak bişey yok 2 hafta sonra o randevumuz onu bekleyeceğiz
Ama stres yapmayacağım kendime bebeğim etkilenmesin dediğin gibi
Anneler hisseder ya işte bende hissediyorumki bebeğim sağlıklı
mervecim insallah diyorum
sende bende atlatırız bu durumu amniyosentez sırasında bebeklerin kalbi durabiliyormus nasıl kıyarım bişey çıkarsa o cana
dayanamam bütün gece ağladım sabah kalktım gene ağladım elimden gelmiyorki baska bişey
1temmuzdan beri allah beni imtihan ediyor ama atlatıcam insallah allahım bebeğimi korusun
allaha emanet ettm onu hayırlısı neyse o olsun
iyi aksamlar arkadaslar moralim cok kötü doktorum amniyosentez istedi içiniz rahatlasın dedi bişey cıkacağını sanmıyorum ama yaptırın dedi
kafam cok karıstı size yazıcam sonuclarımı sizde bi bakın
klinik sonuclar
test sonuclar mom
AFP 14.4ng/ml 0.42
uE3 0.71ng/ml 0.68
BHCG2 21.5IU/ML 1.14
ınhibinA 180.1pg/ml 1.02
RİSK DEĞERLENDİRMESİ
risk cutoff
NTD 1:34600 1.104
down sendromu 1:289 1:250
sadece yas 1:1440
trisomi 18 1:33400 1:300
negatif tarama down sendromu için hesaplanmış risk cutoff değerinin altındadır
böyle sonuclarım yarın baska bi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
sizlerde bisey yazın çıldırmak üzereyim
detaylı ultrasonlar:
guzel anneler sımdı hemen hepımız detaylı ultrason zamanlarındayız
ben hem ozele hem devlete gotmeyı dusunuyorum ıkı kez
ama devlette gun almak sıkıntı, nasıl olacak bılmıyorum
sızlere sorum su:
sizler hangı hastanelerde hangı fıyatlarla det. ult. a gırdınız, gireceksınız, gırdı ısenız memnun kaldınız mı?
2. duzey ultrason mu
4 boyutlu ultrason mu olacak hastanenızde
bıraz bu konuda yazarsanız cok sevınırım
ben pendık bolge de gırecegım
hakan gurbuz gelıyormus
delta hospıtal ın doktoru
fıyatı 230 tl
ayrıca muayene parasına gerek yok
delta hospitalde 4 boyutlu ultrason
150 tl ucretı ama muayene şartı var sk dan yararlanmak ıcın
muayene parası da hakan gurbuz ıcın 70 kusur tl
sız de bılgılerınızı paylaşırsanız çok sevınırım
Allah yardımcınız olsun..
Her daim..
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
arzu-mu nun sorusunun üzerine ben de detaylı ultrasonla ilgili birşey sorayım arkadaşlar size. kaç gün ve kaç haftalıkken detaylıya gireceksiniz doktorunuz ne önerdi. hangi tarihte gideceğini yazıyor ya bazı arkadaşlar hepimizin günü farklı hesaplamak kolay olmuyor :) ben mesela 20+5te gitmeyi planladım erken mi sizce?
detaylı ultrasonlar:
guzel anneler sımdı hemen hepımız detaylı ultrason zamanlarındayız
ben hem ozele hem devlete gotmeyı dusunuyorum ıkı kez
ama devlette gun almak sıkıntı, nasıl olacak bılmıyorum
sızlere sorum su:
sizler hangı hastanelerde hangı fıyatlarla det. ult. a gırdınız, gireceksınız, gırdı ısenız memnun kaldınız mı?
2. duzey ultrason mu
4 boyutlu ultrason mu olacak hastanenızde
bıraz bu konuda yazarsanız cok sevınırım
ben pendık bolge de gırecegım
hakan gurbuz gelıyormus
delta hospıtal ın doktoru
fıyatı 230 tl
ayrıca muayene parasına gerek yok
delta hospitalde 4 boyutlu ultrason
150 tl ucretı ama muayene şartı var sk dan yararlanmak ıcın
muayene parası da hakan gurbuz ıcın 70 kusur tl
sız de bılgılerınızı paylaşırsanız çok sevınırım
Allah yardımcınız olsun..
Her daim..
Günaydın teteler. Dün sabahtan beri bebişim hiç hareket etmiyoooo;((
canım benim doktorum ayrıntılı ultrason sonuçlarının en iyi alındıgı hafta 23+0 dedi, bende şuan 20+2 yim. buna göre 31 ocaga randevu verdi.
Ben ayrıntılı ultrasona 30 Ocakta giriyorum. Riskli gebelik uzmanı Recep Has yapacak. İkili testimi de o yapmıştı. Ücreti 350 Tl.
30 0cakta ben SAT'a göre 22+0, bebeğin en son gelişimine göre 22+2 de olacağım. Her şartta 22. haftam bitmiş 23. haftanın içinde olacağım yani.
evet canım zaten benim doktor önce 24 ocak dedi sonra ne düşündüyse ama sen 31 ocakta gel diye degiştirdi :) bu fiyatlar hastanelere göre ne kadar degişken yaa, şaşırıyorum aradaki farklaraa, bana da 350 dese 350 verecektim. önemli olan sonuçların güzel çıkmasıı başkada bir arzum yok, doktordan resim almayı unutma sakın
cnm ben 31 ocak da 23+0 dayken ayrıntılı ultrasona girecegim. ayrıntılı ultrason ücreti 150 tl artı muayene 40 tl yani totalde 190 tl verecegim. . ultrason kalitesi çok üst düzey,hatta benim ikili testim yapılırken doktor en son hadi sana bir güzellik yapim dedi ve tek tuşla ekranı degiştirerek bebegimi bana 4 boyutlu renkli ultrasonda gösterdiitabi benim kalbim güm güm yerinden çıkacak gibi oldu çünkü daha 12+6 yken bile o kadar herşeyi tam dı ki bu ultrasonda herhalde dogacak halini görecegim diye içim kıpır kıpır oluyor (korkmak dısında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?