kızlar hepinize iyi pazarlar,
ben yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle, olurda yakın bişeyler gelirse başınıza aklınızda olsun.
geçtiğimiz hafta cuma günü ben baş dönmesi ve halsizliğim çok artınca apartopar hastaneye gidip tahliller yaptırmıştım, kan değerlerimede bakıldı tabi, çok büyük bir eksiklik görülmedi bir serum takıp gönderdiler.
arkadaşım olan kadındoğumcu bir bayanla bunu paylaştığımda, o değerlerin daha düşmeye başlamamış olabilir mühim olan demir depoların, gel bir fertilin bakalım dedi. ve şok; sonuçlara göre 20-200 arasında olması gereken değer bende 10.
bu değer iyice 0 a yaklaştığında kandaki değerlerdeki düşme farkedilebilirmiş, ama bu depolarınızın 0 landığı demek ve bırakın halsizlik yorgunluğu oldukça riskli bir hale gelecekti sağlığım ve bebeğim için.
sonuç olarak hiç vakit kaybetmeden serum takılacak yarın sabah, kaldıki onun kana karışmasıda 2-3 haftayı bulacakmış. mümkünse bir baktırın arkadaşlar demir depolarınıza, doğumda ister istemez kan kaybı olacak ve ben 3 aya ancak toparlayabileceğimi öğrendim, kimse gecikmesin.
şeker yüklememde yapıldı 50 mg lık. açlık 76, tokluk 124 ve normal görüldü. benim ağız çevremdeki kuruluk, adım atmaya mecalim olmaması, uyku hali, göz aklarımdaki sarılık hep o demir depolarındanmış, lütfen dikkat edin sizde kendinize. benim asıl doktorum öyle ilgisizki bu konudan dolayı ona daha da hırslandım, ama hastane doğum için uygun biryer, mecburen devam edicez.