2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ayy o haftaları da iple çekiyorum büyüsün minik prensesim hemencecik büyüsün :1: biran önce 30 lu haftalara gelsek yaa çok heyacan bastı beni şimdi :52::52
sen eglen zaten benımle
hıh :52::52::52::52::52:

Kız valla dalga geçmiyorum :1: ben de senden farksızım sabırsızlık konusunda ama sen hep benim duygularıma tercüman olduğun için ben yazmıyodum :16:

arkadaslar seker yuklemesı nasıl oluo
bırde dınlenmem gerekıyor mu yuklemeden sonra
son olarak sonuclar hemen mı cıkıo
bılen varsa yazabılır mı:52::52:

Canım ben yaptırmadım ama yarın benimki de. :37: Açlık tokluk bakılcak. 12 saat açlıkla gel dediler. Gidince kan alacaklar sonra içirecekler o lezzetli şeyi. :37: 1 saat oturduktan sonra hiçbir şey yiyip içmeden tekrar kan alacaklar.:37:

Kendimi hayal edemiyorum.:50: :25:

Sonuçlarda 1 saat sonra falan çıkıyor sanırım. Eltim 45 dk sonra almıştı.

Son düzenleme:

benimki 3 saat sürdü canım ..sabah aç gittim kan aldılar, küçük bir sürahi glikoz içirdiler bir saat sonra tekrar kan aldılar bir saat daha bekledim tekrar kan aldılar..o kadar saat bekledim orda okuyacak birşeyler götür mutlaka ben öyle zaman geçirdim:) bir yere de çıkamıyorsun aç olduğun için tansiyon düşüyor zaten..sonucu da aynı gün içinde iki saat sonra falan almıştım..:49: umarım güzel sonuç alırsın canım:49:

ben sabah aç karnına gittim önce kan ve idrar tahlili yapıldı.ardından 50ml glikoz katılan yarım litre su içtim 1 saat bişey yemedim tekrar kan aldılar.sonuçlar 1,5 saat içinde cıktı canım.

mrb hully şeker yüklemesi için gece 12 den sonra hiç birşey yemiyosun sabah gidip yaptırıyosun 50 gr.lık yüklemede ilk kan alıyolar sonra glukoz içiyosun aç karnına 1 saat bekleyip idrar tahlili yapılıyo snr şekerini ölçüyolar 45 dk snr sonuç alıyosun. 100 gr. lık yüklemede ise yine aç karnına gidiyosun parmağından kan alıp şekerini ölçüyolar glukoz içiyosun 1 saat bekleyip idrar tahlili yapıyosun daha snr bunu üç kez 1 er saat arayla tekrarlıyolar bu süre içindede hiç bişey yemiyosun tabiki bununda sonucu 45 dk da çıkıyor. glukoz içtikten sonra fazla hareket etme diyolar mide bulantısı olabiliyomuş benim 50 gr.lıkta bişey olmadıda şekerim yüksek çıktığı için 100 gr.lık yapıldı 100 gr.lık glukozda başım dönmüştü

mrb hully şeker yüklemesi için gece 12 den sonra hiç birşey yemiyosun sabah gidip yaptırıyosun 50 gr.lık yüklemede ilk kan alıyolar sonra glukoz içiyosun aç karnına 1 saat bekleyip idrar tahlili yapılıyo snr şekerini ölçüyolar 45 dk snr sonuç alıyosun. 100 gr. lık yüklemede ise yine aç karnına gidiyosun parmağından kan alıp şekerini ölçüyolar glukoz içiyosun 1 saat bekleyip idrar tahlili yapıyosun daha snr bunu üç kez 1 er saat arayla tekrarlıyolar bu süre içindede hiç bişey yemiyosun tabiki bununda sonucu 45 dk da çıkıyor. glukoz içtikten sonra fazla hareket etme diyolar mide bulantısı olabiliyomuş benim 50 gr.lıkta bişey olmadıda şekerim yüksek çıktığı için 100 gr.lık yapıldı 100 gr.lık glukozda başım dönmüştü

benim şekerimde 152 cıktı ama bana doktor 100 gr lık falan diye bişey yapmadı canım neden olabilirki

benim şekerimde 152 cıktı ama bana doktor 100 gr lık falan diye bişey yapmadı canım neden olabilirki

ben 1 ayda birden 5 kilo alınca erken şeker yüklemesi istedi dr. um 50 gr.lık yapıldı benimde 152 çıktı 1 hafta diyet yap 1hafta sonra 100 gr.lık yükleme yapıcaz dedi 100 gr.lığı yaptırdım iyi çıktı çok şükür gebelik şekerin yok ama yinede aşırı tatlı tüketmemeye dikkat et dedi bi de beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketirsen daha iyi olur dedi

Kızlar hepsiburada.com bebek arabaları en başta wollex florida miami city life çift yönlü bebek arabası var 259tl, benim için bi bakıp bu araba hakkında yorum yaparmısınız ürün özellikleri baya iyi geldi gözüme ve resimden sağlama benziyo kullancı yorumları da çok iyi biraz iriymiş sadece acaba siz ne düşünüyosunuz. şuan indirimdeymiş alsakmı bilemedim gerçeğini bir incelemek isterdim doğrusu ama nerde satılır gerçeği bilemedim

ben 1 ayda birden 5 kilo alınca erken şeker yüklemesi istedi dr. um 50 gr.lık yapıldı benimde 152 çıktı 1 hafta diyet yap 1hafta sonra 100 gr.lık yükleme yapıcaz dedi 100 gr.lığı yaptırdım iyi çıktı çok şükür gebelik şekerin yok ama yinede aşırı tatlı tüketmemeye dikkat et dedi bi de beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketirsen daha iyi olur dedi

ben toplamda 8 kilo aldım.bana diyet falan yap demedi sadece tatlı ve hamur işi cok tüketme dedi..9 subatta gitmiştim en son şimdi 16 martta gitcemm..yani 5 hafta daha gecmiş olcak muayenin üzerinden..sakıncalı bi durum olsa bu kadar gec randevu vermezdi sanırım diye düşünmekteyimm

ben toplamda 8 kilo aldım.bana diyet falan yap demedi sadece tatlı ve hamur işi cok tüketme dedi..9 subatta gitmiştim en son şimdi 16 martta gitcemm..yani 5 hafta daha gecmiş olcak muayenin üzerinden..sakıncalı bi durum olsa bu kadar gec randevu vermezdi sanırım diye düşünmekteyimm

yok cnm senn normalmiş ben 1 ay içinde 5 kilo aldığım için biraz üstüne düştü dr.um

Kızlar hepsiburada.com bebek arabaları en başta wollex florida miami city life çift yönlü bebek arabası var 259tl, benim için bi bakıp bu araba hakkında yorum yaparmısınız ürün özellikleri baya iyi geldi gözüme ve resimden sağlama benziyo kullancı yorumları da çok iyi biraz iriymiş sadece acaba siz ne düşünüyosunuz. şuan indirimdeymiş alsakmı bilemedim gerçeğini bir incelemek isterdim doğrusu ama nerde satılır gerçeği bilemedim
linkini versen daha kolay olmazmı

Canım bi dolu bardak şekerli su içiyosun. sonra 1 saat geçiyor kan veriyosun. kan sonucu da bir yarım saat sonra falan çıkıyor.
Oyle zor bişe değil sadece içtikten sonra 1 saat beklemek problem vakit geçmiyor çünkü :D:D

Bence çok güzel görünüyor kullanıcı yorumlarını okudum gayet güzel bence kaçırma rengi de çok tatlı:))) Bir dünya para vermeye hiç gerek yok sanki sürekli arabada mı duracak bu çocuk gezmeden gezmeye yürümeye başlayınca zaten doğru düzgün binmiyorlar. Ben al derim:)))

Kızlar benim bugün biraz sancım var sanki adet olacak gibi bir de afedersiniz altımdan bıçak saplanır gibi oluyor. Bu durum normal mi:(

Kızlar herkese merhaba

Bugn işyerinden arkadaşım karnımın düne göre daha küçüldüğünü söyledi.Bende kafaya taktım yaa neden küçüldü ki acaba bende farkettim sanki bu sabah montum çok rahat kapandı :18:

Back
X