- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayatım ne özürü nerden bileceksin sağol aşkım Allah tüm annelere uzun ömürler versin.
Canım, nasıl oldun? Ağrın hafifledi mi?![]()
Ne güzel annelerinizi göreceksiniz ben annemi 3.5 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Cadı iğrenç bir kaynanam var şimdi annemin vefatından sonra evlendim. Yani annelik edecek kimsem yok![]()
![]()
Ne güzel annelerinizi göreceksiniz ben annemi 3.5 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Cadı iğrenç bir kaynanam var şimdi annemin vefatından sonra evlendim. Yani annelik edecek kimsem yok![]()
![]()
amınnn ınsallah benımde doguma gıderken edecegım ılk dua bu olacak
benım annede 63 yasında diyaliz hastası cok korkuorm onu kaybetmekten hele bu ara bıraz abarttım durumu
cok duygusallastım sanırım:18::18::18:
arkadaşım,
içini ferah tut, artık bol bol takip etmeni öneririm burayı. ben çok öğrendim herkesin yaşadıklarında. uzak diyarlarda sana bi faydası olur belki. en iyisini doktorun bilir demek istiyorum tabiki, umarım öyledir.
- sen şimdi ağrıdasın ve bu da ağrıda bir doktor değil mi?
- düşük değil de erken doğum demiş olabilir mi? zira artık bu aylarda Allah korusun o duruma düşük denmiyor. yok düşük dediyse dicem ki ya ben hiç bişey bilmiyorum ya da kendisi henüz göreve başlamış mecburi hizmetini yapan biri mi acaba?
- bunca sıkıntı saymışsın sadece yat dinlen mi dedi?
- mesela bugüne kadar öğrendiklerimden paylaşabileceğim kadarıyla kum ve enfeksiyon için günde 3 litre su tüketmen faydalı çoğu kişi ilaçsız kurtarıyor suyla hamilelik döneminde
- kansızlık için de hap şurup artık ne kullanabiliyorsan onu veriyor doktor. mesela ben elevit, osteocare ve bir de demir ilacı alıyorum. doktorun ihtiyacın doğrultusunda seni yönlendirmedi mi?
- ağrı'da çalışmıyorsun anladığım kadarıyla madem öyle ev işi falan boşver yat dinlen bol bol. bi tehlike varsa da dinlenmek sana iyi gelecektir.
- birçoğumuz zman zmn kasık ağrısı bel ağrısı vs. çekiyoruz. sen de ne gördü de seni bu kadar korkutma gereği duydu bilmiyorum ama spesifik bişey varsa ancak onu söylersen belki biz de şu arkadaş da yaşamıştı diyebiliriz. yoksa kansızlık enfeksiyon önlemi alınınca düzelebilen kriz çıkarmayan şeyler... burda da birçok arkadaşın başından geçti bazılarımız hala yaşıyoruz.
canim benim o tarif ettigin agrilar zaman zaman bendede oluyor ama doktorum cok norma hamilelikten oluyor hicbir sorun yok dedi. eger kanaman falan yoksa icin rahat olsun. bol bol dinlen ve agir is yapma ben oyle yapiyorum. birde uzun sure ayakta kalma yerden biseyler alma bunlar cok agri yapiyor bende. kendine iyi bak insallah sorunsuz bir sekilde alirsin bebegini kucagina.Selam hanımlar yaklaşık iki ay önce girmiştim en son foruma ve haziran anneleri paylaşım alanına.Bu arada eşimin tayini çıktı ve birkaç hafta içinde İst.dan Agrı ya gelmek zorunda kaldık stresi,sıkıntısı cabasi simdi ancak firsat oldu..
Bende haziran annesi olma adayıyım ve bikac sıkıntım var kii şöyle ;
P.tesi günü doktora gittim sağ kasığımda arada rahatsiz eden agridan şikayetçiydim ve doktor bey düşük tehlikem olduğunu bunun kasık ağrısı,bel ağrısı,akşamları şişkinlik karında sertlik yaptığını söyledi ki hepsini harfi harfine yaşıyorum.kendini yorma bol istirahat et cok sıkıntı yapacak bi durum degil dedi ama böyle bi tehdidin olmasıyla insan ne kadar rahat olabilir bilmiyorumayrica kan ve idrar tahlili yapıldı idrar yollarında enfeksiyon arti kum ve kansızlık çıktı ve bebegimin de bir hafta geriden geldiğini söyledi..
Durum bu
sizlerden veya yakınlarınızdan bunlari veya benzerlerini yaşayan sonunda sağlıklı bi sekilde bebeğini dünyaya getiren ve bana güzel telkinler de,tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar var mı ??
güzel şeyler duymaya ihtiyacım var yardim lütfen ..
canim benim o tarif ettigin agrilar zaman zaman bendede oluyor ama doktorum cok norma hamilelikten oluyor hicbir sorun yok dedi. eger kanaman falan yoksa icin rahat olsun. bol bol dinlen ve agir is yapma ben oyle yapiyorum. birde uzun sure ayakta kalma yerden biseyler alma bunlar cok agri yapiyor bende. kendine iyi bak insallah sorunsuz bir sekilde alirsin bebegini kucagina.
Bence çok güzel görünüyor kullanıcı yorumlarını okudum gayet güzel bence kaçırma rengi de çok tatlı:))) Bir dünya para vermeye hiç gerek yok sanki sürekli arabada mı duracak bu çocuk gezmeden gezmeye yürümeye başlayınca zaten doğru düzgün binmiyorlar. Ben al derim:)))
ya kızlar ya ben annemı cok ozledım
her gun konusuorm
her hafta gıdıorm bu sefer 2 haft oldu gıdemeyelı
nasıl ozledım kı anlatamam
ya ben o mübrek anneme canımı versem az ya
bıdaha bu kadar hayatta uzatmıcam arayı
merhaba kızlar..sürekli girip okuyor fakat yazamıyorum malesef..takipteyim yani..çalışan yada bilgisi olan annelere bir sorum var.
şimdi biz 32 haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu aldık diyelim daha sonra bu arada bişi oldu,grip vs bundan dolayı istirahat alırsak bu rapor doğum sonrası izinden düşülüyor mu?
Bilmiyorum canım. Demek ki aynı değil. Bana en baştan söyledi, herhalde gelip soran çok oldu.Ben oturup aşıyı yaptıklarına dua edeyim bari.
Gerçekten böyle bir prosedürü hepsi uygulamak zorunda ise şikayet edeyim.![]()
Canım kanunlara göre hamileliğin boyunca en az 3 kez kanına ve idrarına bakmak zorundalarmış..bende kayıt harici gitmemiştim..ebe telde söyledi..sonra biz suçlu durumda kalırız dedi..mutlaka gelin dedi..sağlık ocağının öyle bi imkanı varda yapmıyorlarsa,bence şikayet et seni takip etmek zorundalar...ki her sağlık ocağında labaratuvar illaki vardır..
Kızlar herkese merhaba
Bugn işyerinden arkadaşım karnımın düne göre daha küçüldüğünü söyledi.Bende kafaya taktım yaa neden küçüldü ki acaba bende farkettim sanki bu sabah montum çok rahat kapandı :18:
Selam hanımlar yaklaşık iki ay önce girmiştim en son foruma ve haziran anneleri paylaşım alanına.Bu arada eşimin tayini çıktı ve birkaç hafta içinde İst.dan Agrı ya gelmek zorunda kaldık stresi,sıkıntısı cabasi simdi ancak firsat oldu..
Bende haziran annesi olma adayıyım ve bikac sıkıntım var kii şöyle ;
P.tesi günü doktora gittim sağ kasığımda arada rahatsiz eden agridan şikayetçiydim ve doktor bey düşük tehlikem olduğunu bunun kasık ağrısı,bel ağrısı,akşamları şişkinlik karında sertlik yaptığını söyledi ki hepsini harfi harfine yaşıyorum.kendini yorma bol istirahat et cok sıkıntı yapacak bi durum degil dedi ama böyle bi tehdidin olmasıyla insan ne kadar rahat olabilir bilmiyorumayrica kan ve idrar tahlili yapıldı idrar yollarında enfeksiyon arti kum ve kansızlık çıktı ve bebegimin de bir hafta geriden geldiğini söyledi..
Durum bu
sizlerden veya yakınlarınızdan bunlari veya benzerlerini yaşayan sonunda sağlıklı bi sekilde bebeğini dünyaya getiren ve bana güzel telkinler de,tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar var mı ??
güzel şeyler duymaya ihtiyacım var yardim lütfen ..
Kızlar şeker ölçümümüz,idrar ve kan tahlillerimiz yapıldı sabahleyin...bebişimizide gördük,annesi kurban olur onun ağzına burnuna :) 750 gr olmuşuz,boyumuzda 31 cm...Biraz önce doktorum aradı hepsinin gayet normal olduğunu söyledi...şekerim kaç çıktı,kanımda ne hangi sayısal değer bilmiorum,doktorumda herşey normal değince üsteleyip sormadım.ona güveniyorum...kızlaar bugün eşimin doğum günü çok mutluyum,iyi ki ondan bir parça taşıyorum8 yıldır her sene birşeyler yapar kutlardık,bu yıl eşim hiçbirşey yapmayalım çok doydum her sene kutlamaktan dedi. ama benim içimde hiç rahat değil,ona birşeyler yapmak istiyordum,o istemeyince bnmde hevesim kaçtı... öyle işte şeker hamişler bizden havadisler böyle...haa unutmadan bu arada haftasonu annemlerin yanına gidiyoruz çooook mutluyum.. 3 aydır görmüyordum annemle babamı
hepinizi öpüyoruz...
bende bu konuyu merak ediyorum cnm yaa insanlık hali olabilir hasta olabiliriz demi ne olacak ozzaman?