2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
GÜNAYDIN KIZLARRRRRR :)

Dün gece rahatsızlandım tansiyonum felan düştü bir de kızımın hareketlerini az hissediyordum doktora gittik çok şükür hersey yolunda dedi kızım 1.200 gram olmuş tosunum benım su içiyordu gözlerini açıp kapatıyordu :)) Sıpa ya ole tatlıydıki
Haftasonu misafirlerim vardı hiç dinlenemedim büyük ihtimal ondandır dedi doktor artık bol bol dinlenmen lazım senın dedi artık misafir çok sık kabul edemicem ne yapayım yoksa ben mahfoluyorum

Ben evet derimm süper olur

bencede harika bı fıkırrrrr cok ısterımmmm guzel hazıran annelerını tanımayııııııı
benide cagırın benıdeeeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn,

istanbuldayım, ben buluşmaya varım, göbişlerimizi tokuşturalım :))))

Kızlar madem herkes bu fikre evet dedi o zaman herkes müsait olduğu hafta sonlarını yazsın ki ortayı bulalım. ama kızlar bende şu 15 gün geçsin havalar ısınsın biraz derim ben. sonra buluşma hevesine hastalanmayalım.bu arada gelen arkadaşların sayısı belli olursa bebek şekerimden de hediye getiricem herkese.çok eğlenceli olacak bence :118::118: ama şöyle ortak bir nokta bulalım şöyle sahil kenarında güzell bir kahvaltı keyfi.hadi kızlar duyan duymayana haber versin

merhabalar 100. yıl hastanesinde dğum yapan var mı?Allah kısmet ederse ekim ayında doğum yapacağım.Cevap verirseniz cok mutlu olurum.herkese hayırlı olsun:)

bencede harika bı fıkırrrrr cok ısterımmmm guzel hazıran annelerını tanımayııııııı
benide cagırın benıdeeeeee

bebeğim çağırmak ne demek sende bu topikin haziran annesi değilmisin tabiki geliceksin .keşke şehir dışında ki arkadaşlarımız da olsa ama artık onların da kulaklarını çınlatırız , toplu resim çektirip topiğe koyarız onlarda bizi ordan tanırlar.

merhabalar 100. yıl hastanesinde dğum yapan var mı?Allah kısmet ederse ekim ayında doğum yapacağım.Cevap verirseniz cok mutlu olurum.herkese hayırlı olsun:)

Ben 100.yıl hastanesinin acil servisin gitmiştim.Hamile olduğumu belirttiğim halde hiç ilgilenmediler.o yüzden pek hoşuma gitmemişti ama kadın doğum servisi nasıldır bilmiyorum.

ben kargo ücreti ödeyeceğim için aynı anda aldım. ayrı ayrı olunca kargo ücreti daha fazla oluyor. annemde uğraşma başka yerden yatağı uydurmak zor olur al dedi. fakat ikeada da bi sürü yatak vardı. hangisi daha iidir bilemedim. yaylı olanlar iyi olmaz bebek için diye kalmış aklımda. o yüzden yaysız olanların en fiyatlısı ve kalın olanını aldım . fiyatı yüksekse kalitesi daha iidir mantığıyla :) ama kalınlığı çok kalın oolur mu bilemiorum. ordayken incelesem ii olurdu. netten gözkararı almak zor oldu.

ben hensvik modelini aldım beşiğin. şifonyer dolap falan alamıyorum yerim yok. kendi şifonyerimin üst çekmecesini boşaltcam. büyük benim şifonyer. ilk etapta yeter diye düşünüorum. bebek büyüdükçe yetmez ama bakalım onuda o zamn düşünürüm :) birde benim nişanda alınan ufak sandığım vardı. onun içinide boşalttım. onada bişiler koyarım diye düşünüorum. kendi kıyafetleriminde çocuğu atcam. bi boy attım bi boy daha atcam.

eskiden herşeyi saklayan bi tiptim. annem atınca nasıl kavga çıkarırdım. şimdi ben öle oldum. fazla eşyaya tahammülüm yok. herşeyi atasım var. birde benim ev çok toz oluyor, yol üstü ve sürekli inşaatların sürdüğü bi bölge. temizlemek zor oluyor . atcam herşeyi. çocuğada fazla eşya almıcam :) neyseki erkek. kız olsa tonla şey alırdım sanırım. erkek nasıl olsa bi tişört bi pantolon nesine yetmiyor :)

Canım ağda ile alma sakın. Artık göbeğin gerilmeye başladı. Ağda sıkıntılı olabilir. Tıraşlayabilirsin.

Atkılı bone diye şıkır şıkır boneler var. Ben ondan almayı düşünüyorum. Şalıma lohusa tacımı dikicem bir de. Doğumdan hemen sonra onu kullanıcam inşallah.Şal çok rahat oluyormuş
herkese merhaba
pazartesi günü babaannemi kaybettik....
etkilenmemek pek mümün değil ölüm gibi bi durumdan...
fazlasıyla yorgun beynim ve bedenim..
Allah rahmet eylesin
Kız sen nettin. En az üç gün önceden fazla şekerli şey yemeyin diye yazıyor hep. 100 gramlık yükleme sonuçlarını bekle bakalım
Ben bu cinsiyet değişmesi olayından çok korkuyordum. Ama bizimkininki ortada. Dört farklı doktor gördü bebeğimi ve hep erkek dediler. Sen nasıl bir şok yaşamışsındır kimbilir . Bebişin fena şaka yapmış size

Kızlar 2012 Haziran anneleri doğurdu topiğini okumaya başladım. En azından bizi ilerde neler bekliyo göreyim diye..
Herkes bebeklerinin gazından şikayetçi, göğüs ucu hemen hemen herkesin yara olmuş ilk günler. Hatta doğum sancısından beter diyenler bile var :18: Sonra loğusalık sendromu yaşamışlar genel olarak böyle ama eğlenceli :) Öyle bi anlatışları var ki sanki evcilik oynuyormuş gibi Ben okudukça not alıyorum unutmayayım diye. Burada da paylaşırım yazdıklarımı

Güzel fikir ve haklısın havanın biraz daha toparlanması iyi olur hem daha keyifli olur sahilde açık havada kahvaltı yapmak..
Bana gel ip atlayalım deseler koşa koşa giderim depresif halden çıkmak için her türlü aktiviteye varım :)
Bebek şekeri fikrine de bayıldım.. Ben aldım ama içinin şekeri henüz yok son ay koyarım.. etiketi ve mıknatısı da hazırlamadım.. yetişirse ben de getireyim hatıra kalır..

Bir de doğumdan sonra bebeklerle toplanabilsek keşke herkesin bebeğini merak ediyorum valla.. Ama sanırım çok zor olur..

Uzun zamandır kafam çok bozuk olduğu için araştırmacı kişiliğimden taviz verdim..
Ama dün eşimle Koçtaş'a gittik orada çocuk odası için kullanabileceğim aydınlatma alternatiflerine bakmıştım..
Sizinle de bazılarını paylaşmak istedim:

Fiyatlar:
1. 179,90
2. 159,90
3. 169,90
4. 109,90
5. 19,90 ( Ben bunu almak istiyorum, belki üzerini tülle kaplarım diye düşündüm ama cibinlik kullanacağım için vazgeçtim mavi olanı çok şık ve sade duruyor..)
6. 129,90
7. 124,90
8. 69,90

Ben şeker koymadım içine lavanta koydurdum çünkü şeker bozuluyo falan.çocukların eline geçer yerler zehirlenirler aman boşver lavanta hem güzel kokar hemde bozulmaz erimez benim düşüncem bu. biz seninle yakın oturuyoruz birlikte gideriz buluşmaya el ele tutuşup Eğer istersen tabii.
Ayrıca doğumdan sonra neden zor olsun ki. bu seferde bir arkadaşımızın evinde görüşürüz toplanırız gün gibi pastalar börekler oh ohhhhh bebişlerimiz 4-5 aylık olunca yaparız. hem şimdi kahvaltı buluşmasında tanışacağımız için daha sonraları da görüşmek isticez bak gör

Bunlar da English Home çıkartmamdan seçtikleri kız anneleri için pembe rengini de ekliyorum:

boyutları 80-150 altı kaydırmaz gibi, üstü yumuşacık çok hoş bir halı 120-180 büyük olanı da var..

Küçük olanı:54,90 TL büyük olanı:99,90 TL
Bu da mavisi ben bundan küçük olanından almak istiyorum.. Çok sade ve şık duruyor.. aklınız da olsun..

İnternet sitesinde fotosu yok ama ben mağaza da bu halının takımı olan puantiyeli perde de gördüm takım yapmak isteyenler için..
Fiyatını sordum uygundu ama hatırlamıyorum..

bu arada bu halıya uygun battaniye ve çocuk uyku setleri falan da mağazada.. düşünenler için..

Son düzenleme:

Çok sevinirim tabi ki birlikte gitmeyi isterim komşuyuz şurada :)

Bu arada ben zümrütevlere tanışıyorum kısmetse Mayıs başı gibi, ama yine de yakın oluyoruz sanırım tanıştıktan sonra arada kaçamak yaparız artık :)

Lavanta ben de düşündüm ama ben şekerlikleri bebek biberonu şeklinde almıştım ona uymaz içine bir mavi bir beyaz şeker koymak istiyorum o yüzden son ay gidip alıp yerleştiririm taze olsun diye..

ciddi misin e bende zümrütevlerde oturuyorum. tam olarak nereye olduğu belli mi? hangi sokak falan ? ben zümrütevler merkez sağlık ocağı var ya orada oturuyorum... bende oraya yeni taşındım. 6 ay oldu taşınalı.
bu arada o biberonlu şekerler benimde çok hoşuma gitti içine tabiki şeker yakışır ama dolaba asmak zor olur diye biblo tarzı bişeyler yaptırdım.
ayy çok sevindim zümrütevlere gelmene komşucum :119:

Biz bir süredir ev bakıyorduk Zümrütevlerden arabamızı sattık biraz bir şeyler toparladık derken alalım dedik..
Ben bu halimle her gün ev bakmaya geliyordum oraya :)
Hatta Zümrütevlerin en yukarısında sağlık ocağı vardı oranın yan sokağında bir yer alacak gibi olduk ama vazgeçtik :)
Ben oraları tam bilmiyorum ama iş bankası var cadde üzerinde orada iniyorsun sağ taraftaki sokağa girip yukarı doğru çıkarken 2. sokaktan aşağı iniyorsun :)) Bu kadar hatırlıyorum Şimdi aldığımız ev orada, biraz da kredi çekeceğiz, yetişirse uygun fiyatlı ufak tefek bir araba almak istiyoruz bakalım kısmet.. Arabayı bebek için düşünüyoruz çok gidip geleceğiz Çapa'ya annemlere falan..
bugün sözleşme yapılacak kısmetse.. Sen dur dibine kadar geliyorum yanına :))
Ay çok sevindim Maltepe'de kimseyi tanımıyordum ama eşimin akrabaları vardı, orada hiç kimse yok diye düşünüyordum sen varmışsın :))
Çok dua ettim ben bebeğimin kısmetine bir ev alalım diye inşallah, Allah buradan yüzümüze gülecek kısmetse.. Bebeğimi yeni evimizde dünyaya getiricem inşallah..
Ama taşınma sırasında ben 9 aylık olurum zor olacak ama yapıcaz birşeyler..

Kız sen nettin. En az üç gün önceden fazla şekerli şey yemeyin diye yazıyor hep. 100 gramlık yükleme sonuçlarını bekle bakalım

Nefsime yenik düştüm.
Tatlıyla arası hiç olmayan ben o hafta deli gibi tatlı yedim. Yememem gerekiyordu ya inadına yiyesim geldi.

Bir gece önce 10 buçuk civarlarında yarım dilim pasta, bir şekerli çay içtim. 12 ye çeyrek vardı bir tabak çilek yedim. Ama lütfettim pudra şekeri ekmedim.

Ondan önceki günde, kayınvalidemin getirdiği ve benim hemen hemen sevdiğim tek tatlı olan o leziz şeyi yerken kendimi kaybetmiştim.

1 ay önce yapılan şeker testimde açlık şekerimde tokluk şekerimde yerlerde süründüğünden tokluğun bu sefer 170 çıkmasına doktorumda şaşırdı. Ama 100 gr lık yaptırmamı değil 50 gr lığı tekrarlatmamı istedi. Israrla sordum 50 liliğimi diye evet dedi.:44:

Perşembe tekrarlanacak bakalım. Yükselmeye meyli var demek ki şekerimin. Tatlıyı fazla kaçırmamak gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…