kızlar benim bir fikrim var.havalar güzelleşiyor.baharın gelmesine şurda 20 gün falan kaldı ağaçlar bile çiçek açmış :119:
istanbul da oturan göbüşlülere sesleniyorumhavanın güneşli olduğu bir hafta sonu bir kahvaltı ve tanışma organizasyonuna ne dersiniz
Ben evet derimm süper olur
kızlar benim bir fikrim var.havalar güzelleşiyor.baharın gelmesine şurda 20 gün falan kaldı ağaçlar bile çiçek açmış :119:
istanbul da oturan göbüşlülere sesleniyorumhavanın güneşli olduğu bir hafta sonu bir kahvaltı ve tanışma organizasyonuna ne dersiniz
kıskandım şimdi yaaabuluşmayın buluşmayııııın ben yalnızım
bencede harika bı fıkırrrrr cok ısterımmmm guzel hazıran annelerını tanımayııııııı
benide cagırın benıdeeeeee
merhabalar 100. yıl hastanesinde dğum yapan var mı?Allah kısmet ederse ekim ayında doğum yapacağım.Cevap verirseniz cok mutlu olurum.herkese hayırlı olsun:)
olmazsın canm ınsalah bı arkadasla konustumda az once oda ıkeadan almıs yatagını bı senedır kullanıyorm cok memnunm dedi benmde kafam karıstı sen besıgını hangı modelden aldın
bırde ben sıfonyer flnda almadım, yerım yok dıye ama kendım zor sıgıyorum su anda dolaba bebesınkılerı nereye koycam bılemedım
Canım ağda ile alma sakın. Artık göbeğin gerilmeye başladı. Ağda sıkıntılı olabilir. Tıraşlayabilirsin.Kızlar birsey sorucam ne olur bır akıl verin ben hamile kalmadan önce göbeğimdeki tüyleri alıyordum hamıle kaldıktan sonra da adlım ama bayağı oldu şimdi büyüdü bayağı karnım sizce bır sakıncası olurmu ?
Atkılı bone diye şıkır şıkır boneler var. Ben ondan almayı düşünüyorum. Şalıma lohusa tacımı dikicem bir de. Doğumdan hemen sonra onu kullanıcam inşallah.Şal çok rahat oluyormuşAllah razı olsun canım... o zaman seni hazır yakalamışken sorayım hemen :) başını nasıl bişey yapmayı düşünüyosun? bizler için acaba bone tarzı süslü püslü lohusa işi şeyler var mı acaba? hem kolay kullanım hem süslü olsun :)
Allah rahmet eylesinherkese merhaba
pazartesi günü babaannemi kaybettik....
etkilenmemek pek mümün değil ölüm gibi bi durumdan...
fazlasıyla yorgun beynim ve bedenim..
Kız sen nettin. En az üç gün önceden fazla şekerli şey yemeyin diye yazıyor hep. 100 gramlık yükleme sonuçlarını bekle bakalımKızlar şeker sonuçlarım şekerli geldi.Açlık 74 tokluk 170. Doktorumla konuştum, ne yedin dün dedi. Gece 12 de çilek yedim ondan önce de pasta yedim dedim, aferin dedi. 1 hafta dikkat et. Pirinç, tatlı, havuç, hamur işi vs çok yeme. 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Mümkünse gece 10 dan sonra hiçbir şey yeme öyle git dedi.
Ben bu cinsiyet değişmesi olayından çok korkuyordum. Ama bizimkininki ortada. Dört farklı doktor gördü bebeğimi ve hep erkek dediler. Sen nasıl bir şok yaşamışsındır kimbilir . Bebişin fena şaka yapmış sizeslmm kızlaaar şeker yüklemesi yaptırdık
iğrençti hepsini çıkartacaktım geri sanki bir çuval şekerli su içmişim gibiydi:120::120::120::120:
açlık 83 tokluk 113 çıktı gayeet ii dedi dr.
her neyse ben olayın şokundayım hala bizim bebiiiş bana çok fena oyun oynadı
SİZLERE Bİ HABERİİM VAARR
şimdiye kadar bizim kız meğer pipicanmışşşş
dr. cinsiyet sordum şimdiye kadar 3 farklı dr. göründüm kıza benziyo dediler dedim
-yooo ben pipi görüyoruum dedi
-ben nasıll olur falan şok oldum o da pipisini çekti
-al sana tescilli belge babası sünnetinde yakasına assın dedi
ama birasscık üzüldümm kız cicisi yapmıştım bisürü ama hazır hiç bişi almamıştım
Kızlar madem herkes bu fikre evet dedi o zaman herkes müsait olduğu hafta sonlarını yazsın ki ortayı bulalım. ama kızlar bende şu 15 gün geçsin havalar ısınsın biraz derim ben. sonra buluşma hevesine hastalanmayalım.bu arada gelen arkadaşların sayısı belli olursa bebek şekerimden de hediye getiricem herkese.çok eğlenceli olacak bence :118::118: ama şöyle ortak bir nokta bulalım şöyle sahil kenarında güzell bir kahvaltı keyfi.hadi kızlar duyan duymayana haber versin
Istanbuldakiler buluşursa ankaradakiler buluşmaz mı:)))) ankara haziran annişleriiiiiiii..... Duyun sesimi, var mısınız buluşup tanışmayaaaaaaa:)))
Güzel fikir ve haklısın havanın biraz daha toparlanması iyi olur hem daha keyifli olur sahilde açık havada kahvaltı yapmak..
Bana gel ip atlayalım deseler koşa koşa giderim depresif halden çıkmak için her türlü aktiviteye varım :)
Bebek şekeri fikrine de bayıldım.. Ben aldım ama içinin şekeri henüz yok son ay koyarım.. etiketi ve mıknatısı da hazırlamadım.. yetişirse ben de getireyim hatıra kalır..
Bir de doğumdan sonra bebeklerle toplanabilsek keşke herkesin bebeğini merak ediyorum valla.. Ama sanırım çok zor olur..
Ben şeker koymadım içine lavanta koydurdum çünkü şeker bozuluyo falan.çocukların eline geçer yerler zehirlenirler aman boşver lavanta hem güzel kokar hemde bozulmaz erimez benim düşüncem bu. biz seninle yakın oturuyoruz birlikte gideriz buluşmaya el ele tutuşupEğer istersen tabii.
Ayrıca doğumdan sonra neden zor olsun ki. bu seferde bir arkadaşımızın evinde görüşürüz toplanırız gün gibi pastalar börekler oh ohhhhhbebişlerimiz 4-5 aylık olunca yaparız. hem şimdi kahvaltı buluşmasında tanışacağımız için daha sonraları da görüşmek isticez bak gör
Çok sevinirim tabi ki birlikte gitmeyi isterim komşuyuz şurada :)
Bu arada ben zümrütevlere tanışıyorum kısmetse Mayıs başı gibi, ama yine de yakın oluyoruz sanırım tanıştıktan sonra arada kaçamak yaparız artık :)
Lavanta ben de düşündüm ama ben şekerlikleri bebek biberonu şeklinde almıştım ona uymaz içine bir mavi bir beyaz şeker koymak istiyorum o yüzden son ay gidip alıp yerleştiririm taze olsun diye..
ciddi misin e bende zümrütevlerde oturuyorum. tam olarak nereye olduğu belli mi? hangi sokak falan ? ben zümrütevler merkez sağlık ocağı var ya orada oturuyorum... bende oraya yeni taşındım. 6 ay oldu taşınalı.
bu arada o biberonlu şekerler benimde çok hoşuma gitti içine tabiki şeker yakışır ama dolaba asmak zor olur diye biblo tarzı bişeyler yaptırdım.
ayy çok sevindim zümrütevlere gelmene komşucum :119:
Kız sen nettin. En az üç gün önceden fazla şekerli şey yemeyin diye yazıyor hep. 100 gramlık yükleme sonuçlarını bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?