2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aldım ben maalesef. inş pişman olmam

olmazsın canm ınsalah bı arkadasla konustumda az once oda ıkeadan almıs yatagını bı senedır kullanıyorm cok memnunm dedi benmde kafam karıstı sen besıgını hangı modelden aldın
bırde ben sıfonyer flnda almadım, yerım yok dıye ama kendım zor sıgıyorum su anda dolaba bebesınkılerı nereye koycam bılemedım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim burnum çoook tıkanıyor uyku filan yok o yüzden kuruyor ve tıkanıyor ( peteğin üzerine su koydum ama yok bir işe yaramıyor. Burnumu silincede kan geliyor((

merhaba canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum..kan falan grlmiyo ama horluyomuşum..bende şu burna takılan bantlardan aldım..o gün tıkanmadımda horlamadımda..bide vicks aldım.burnumu acıyo o da..bence sende dene

Gul suyu yok
bogazim iltihaplanmis onun atesi
yarin sabah doktora gidecegim

şeker yüklemesi için aç mı gideyim kızlar bir de size soraym gitcem birazdan aama aç gidesim yok hiç

Yeni bir haftada herkese bebişiyle mutlu huzurlu günler diliyorum

şeker yüklemesi için aç mı gideyim kızlar bir de size soraym gitcem birazdan aama aç gidesim yok hiç

Canım arkadaşlarında dediği gibi aç gitmek esas ama işin bittikten sonra kendine güzel bi yerde kahvaltı ısmarlayabilirisin

kızlar benim bir fikrim var.havalar güzelleşiyor.baharın gelmesine şurda 20 gün falan kaldı ağaçlar bile çiçek açmış :119:
istanbul da oturan göbüşlülere sesleniyorum havanın güneşli olduğu bir hafta sonu bir kahvaltı ve tanışma organizasyonuna ne dersiniz

Ben evet derimm süper olur

kıskandım şimdi yaaa buluşmayın buluşmayııııın ben yalnızım

Istanbuldakiler buluşursa ankaradakiler buluşmaz mı:)))) ankara haziran annişleriiiiiiii..... Duyun sesimi, var mısınız buluşup tanışmayaaaaaaa:)))

günayydınnn kızlarr
bencede süper olur çok keyifli olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…