2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kızının ismi senin isminle uyumlu, oğlunun ismide babasıyla uyumlu olabilir bence :)

Mesela ; Numan, Yaman, Erman, Teoman, Osman, Serkan, Gökhan gibi gibi :)

çok cici :) sen yazınca baktım şimdi civil ucuzmuş gerçekten ya. bu arada benim k.peder sağolsun heves etmiş ne lazımsa almış sanırım alışveriş işimin önemli kısmı bitti :) sağolsun kanz dan almış hepsini. bodyler, tulumlar, eldiveni, şapkası, biberonlar, kundak battaniyesi, bornoz tk, hast. çıkışı, battaniyeler falan bir sürü şey :)

canım bununla ilgili soruyu ben sormuştum, tac dikme işini acemiperi yapacakmış :) şal bana zor olur gibi geldi, belki düz renk tülbent üzerine dikerim bişeyler ama daha kafamda oturtmadım açıkçası...

benim eltimden kalan beşik var çok güzel ama içi yok, tülü kenarları falan dikilmesi lazım, acaba hazır satılanı var mıdır diye araştırıyorum ben de bir kaç gündür ama sanırım yok...

hayırlı olsun canım :) bebişin şanslı yeni eve geliyor baksana :)
hamileyken yardımcın daha çok olur canım boşver sen :)

ya ben bu english home çok kazık bir yer sanıyordum annemlere çok yakın bir yerde de var kapısından bile uğramıyorum pahalı diye. şimdi baktım da 39,90 a nevresim tk var bebek için şaşırdım... gittiğimde bakayım bari bu kez :)

arkadaşlar bu arada, aldıklarımızı ufak ufak yıkayıp ütülememiz gerek... ben bir kaç marka araştırdım detarjan için. sabunlar iyi ama makinaları bozuyormuş diye almadım. dalin in aşağıdaki detarjanını aldım inşallah daha az zararlıdır bebeğime... fiyatı 17,50 tl 2 lt 20 yıkama yazıyor üstünde...

Eklentiler

• $sivi-camasir-deterjani-d.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar şeker yüklemenizden 1 saat sonra alındı kan 82.5 çıktı Dr yorumlamadı henüz ama çok iyi dimi ?

hayırlı olsun canım
bişeyi daha halletmiş oldun ben olduğum yerde sayıyorum hala.
bakalım babası bugün 3 tane çorap almış oğluşuna
çok sevindim ama

bence teoman uyar.
geçmiş olssun ya inşallah önemli bişey değildir.bu arada benim kızımın bir resmi bile yok.ne güzel poz vermiş oğluşun böyle.kıskandım şimdi:)

ya bu arada ne güzel bebek odası yapıyorsunuz kızlar.benim bebek odası yapacak yerim yok şimdilik yatak odama beşik alıcam.şifonyer bile sığmıyor odama.neyi nereye koyucam çok meraklardayım.düşündükçe sinir oluyorum.elimde mezura sürekli ölçüm yapıyorum.

aa fiyatı iyiymiş çok. ben ikeadaki cibinliği begenmedim almadım. bu tavana mı asılıyor. tavanı delmek mi gerekecek.

bu arada banyo süngeri için mothercare de 11 tl demişti keep. ben baktım ama o an gözüme küçük geldi almadım. sonrada pişman oldum. onu alım dimi.

ortada bulussak ne güzel olur çünkü ben beylikdüzündeyim
bize her yer uzak (((((((

bende o taraflarda sayılırım. en iyisi herkes metrobüse binsin. metrobüste piknik yapalım :) o durak senin bu durak benim gezeriz. yürüme derdimiz olmaz

bende öle hastane için çok uğraşmıcam sanırım. banada hastaneye gelen olmaz fazla. taş çatlasın bir iki kişi. fotograf da o halde her türlü kötü çıkarım nasılsa diye önemsemem sanırım. zaten cildim çok bozuk hamile kaldım kalalı. öncedende bozukdu ama arada düzeliordu. şimdi hiç düzelmiyor.

hayırlı olsun canım
bişeyi daha halletmiş oldun ben olduğum yerde sayıyorum hala.
bakalım babası bugün 3 tane çorap almış oğluşuna
çok sevindim ama

haftasonu gittim. hiçbiişi alamadım moralim bozuldu. alamadığım herşeyi netten aldım :) yaptığım listenin üstünü çizince rahatladım biraz. listede eksikler var, yazılmamış olanlar ama olsun.

birde kendi kendime şuna sinir oldum. o kadar indirim kolluyorum güya, boş boş dolaşınca yol parası yemek parası toplamda tonla para oluyor. her hafta boş boş gezmeme kızdım. netten aldım gitti. iyisiyle kötüsüyle artık.

ikeadan beşik ve yatağı aldıktan sonra e bebektende bişiler aldım.

sabamed şampuan 17 tl ye düşmüştü onu aldım.
küveti ordan aldım. ikeadan almak istiodum ama yoktu.
straforlu file aldım.
johnson's baby nin seti vardı indirimde onu alldım.
birde 100 tl ye tamamlamak için hazır altaçma bezi aldım 5 tl ye

Oh oh ne güzel bebislerin çeyizleri düzülmüş güle güle kullanın ins mutlu sağlıklı bebislerinizle..biz bi kendimize gelemedik ki önümüze bakalim şu memlekete geldiğimizden beri bütün hatlar karıştı ağrılar sancılar biri bitiyo biri başlıyo stres kaynaklı mı onu düşünmeye başladım artık.bu gurbet bize kötü zamanda vurdu ve fena çarptı :S

hanımlar bugünkü sıkıntımız Ögleden sonradan beri olan baş dönmesi ve kendini iyi hissetmeme hali..yatmadan kendime gelemiyorum neden olur sizce?
bide iki haftadır kilo almadim hic,bebegim besleniyomudur bu halim de ondan olabilir mi?
Allahım ne sorunlu bi hamile oldum ben böylee :S :S :S

Kızlar öncelikle merhaba, ancak girebildim, ben de istanbulda pendik kurtköyde oturuyorum ve gelmek isterim buluşmaya ama dediğiniz gibi herkes için orta nokta olsun ya kadıköy ya da beşiktaş falan olabilir hem sahil kenarı hem orta nokta gibi ...

kızlarrrr bı haftadır gobegımın alt tarafı kasıklarıma dogru nasıl kasınıyor anlatamam zortutuyorum kendımı kasımamak ıcın bol bol yaglanıyorum kremlenıyorum ama kasıntı gecmıyo sanırım catlamaya basadım
catlamak ıstemıyorum ama bennnnnn zaten basenlerımde vardı bıraz hepten artcak sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…