bende aynen senin gibiyim...benim oğluma da 12 ve 17. haftalarda kız dediler...25.haftaya geldim hala inanamıyorum erkek mi diye :) başka doktora gidiyorum artık o da kesin erkek deyince inandım.Artık.Ama senin de değin gibi pipican gayet net gözüküyo :)
kız ismi bulmuştum sare diye ...şimdi hala erkek ismi bulamadım...Kızım selin ben helin eşim selman ...Ne olabilr sence oğlanın ismi
cnm arabanızla gelecekseniz çarşamba yolu üstündeki mobilyacılarda var oda bi de sanayi sitesinde var, lovelette da e bebek mağazası ve yanında bir mağaza var hoşuma gitti
Nihayet geçmişi okumayı bitirdim. Ne çok yazmışsınız maşallah
Bu haftasonu bebek kıyafeti alışverişimi tamamladım Allahın izniyle. Çok yoruldum. Artık eski performansım kalmamış. Erken diyenlere şaşıyorum, bir günde alınır diyenlerebakıyorum. Zamanında yapmak en güzeli. 7 aydan önce en geç 8.ayda bitirilmeli bence. Ağırlaşıyorsun, mağaza mağaza gezemiyorsun, benim gibi çalışansan her zaman vakit bulamıyorsun. İlk bebek olduğu için ben mi çok özeniyorum bilmiyorum ama emek ve zaman istiyor tabi ki de bütçe istiyor.
Bebeciğime mevlüt kıyafeti bile aldım. Erkek bebeklere bişi yok derdim ama çok cici süslü, küçük bey yapacak kıyafetler var. Civil mağazaları gerçekten ucuzmuş bu arada. Papyonlu body buldum, yelekli body aldım ordan. Sürekli de belli ürünlerde kampanya var.
1296-1 KUJJU PENYE U KOL YELEKLI POLO YAKALI 6-24 AY CTCT BADI - Ürün Kategorileri
Hızınıza yetişemiyorum valla okumayı bitirip yazamadım birtürlü
buluşma çok güzel fikir bende ümraniyedeyim gelmeyi çok isterim ama gelebilirmiyim bilmiyorum :44:
merve sanırım sendin lohusa tacını nasıl dikicen şalına ve nasıl bir şal kullanmayı düşünüyosun paylaşır mısın bende kararsızım oyalı tülbent mi takıyım yoksa daha modern olsun şal mı takıyım ama şallada kim uğraşıcak o var :44::44::44::44:
bizdede hasır vaar bitane hasır beşik süsleyince çok güzel oluyolar komşumuz verdi bizeee
Ama küçük yaa 5 aylığa kadar anca yatar süslemelerini yapmadım beşiğimizde daha gelmedi gelince kızımın cicilerini herşeyini paylaşıcam sizinle inşallah
Biz bir süredir ev bakıyorduk Zümrütevlerden arabamızı sattık biraz bir şeyler toparladık derken alalım dedik..
Ben bu halimle her gün ev bakmaya geliyordum oraya :)
Hatta Zümrütevlerin en yukarısında sağlık ocağı vardı oranın yan sokağında bir yer alacak gibi olduk ama vazgeçtik :)
Ben oraları tam bilmiyorum ama iş bankası var cadde üzerinde orada iniyorsun sağ taraftaki sokağa girip yukarı doğru çıkarken 2. sokaktan aşağı iniyorsun :)) Bu kadar hatırlıyorumŞimdi aldığımız ev orada, biraz da kredi çekeceğiz, yetişirse uygun fiyatlı ufak tefek bir araba almak istiyoruz bakalım kısmet.. Arabayı bebek için düşünüyoruz çok gidip geleceğiz Çapa'ya annemlere falan..
bugün sözleşme yapılacak kısmetse.. Sen dur dibine kadar geliyorum yanına :))
Ay çok sevindim Maltepe'de kimseyi tanımıyordum ama eşimin akrabaları vardı, orada hiç kimse yok diye düşünüyordum sen varmışsın :))
Çok dua ettim ben bebeğimin kısmetine bir ev alalım diye inşallah, Allah buradan yüzümüze gülecek kısmetse.. Bebeğimi yeni evimizde dünyaya getiricem inşallah..
Ama taşınma sırasında ben 9 aylık olurum zor olacak ama yapıcaz birşeyler..
bu arada English home'da çocuk odası için cibinlik var mavi-pembe fiyatı 25,00 TL aşağıdaki resimdekine benzer beyaz üzerinde el işlemesi çiçekler var sade bir şey sadece çiçeğin rengi değişiyor pembe yada mavi olarak..
Eki Görüntüle 647227
ben kargo ücreti ödeyeceğim için aynı anda aldım. ayrı ayrı olunca kargo ücreti daha fazla oluyor. annemde uğraşma başka yerden yatağı uydurmak zor olur al dedi. fakat ikeada da bi sürü yatak vardı. hangisi daha iidir bilemedim. yaylı olanlar iyi olmaz bebek için diye kalmış aklımda. o yüzden yaysız olanların en fiyatlısı ve kalın olanını aldım . fiyatı yüksekse kalitesi daha iidir mantığıyla :) ama kalınlığı çok kalın oolur mu bilemiorum. ordayken incelesem ii olurdu. netten gözkararı almak zor oldu.
ben hensvik modelini aldım beşiğin. şifonyer dolap falan alamıyorum yerim yok. kendi şifonyerimin üst çekmecesini boşaltcam. büyük benim şifonyer. ilk etapta yeter diye düşünüorum. bebek büyüdükçe yetmez ama bakalım onuda o zamn düşünürüm :) birde benim nişanda alınan ufak sandığım vardı. onun içinide boşalttım. onada bişiler koyarım diye düşünüorum. kendi kıyafetleriminde çocuğu atcam. bi boy attım bi boy daha atcam.
eskiden herşeyi saklayan bi tiptim. annem atınca nasıl kavga çıkarırdım. şimdi ben öle oldum. fazla eşyaya tahammülüm yok. herşeyi atasım var. birde benim ev çok toz oluyor, yol üstü ve sürekli inşaatların sürdüğü bi bölge. temizlemek zor oluyor . atcam herşeyi. çocuğada fazla eşya almıcam :) neyseki erkek. kız olsa tonla şey alırdım sanırım. erkek nasıl olsa bi tişört bi pantolon nesine yetmiyor :)
bence teoman uyar.bende aynen senin gibiyim...benim oğluma da 12 ve 17. haftalarda kız dediler...25.haftaya geldim hala inanamıyorum erkek mi diye :) başka doktora gidiyorum artık o da kesin erkek deyince inandım.Artık.Ama senin de değin gibi pipican gayet net gözüküyo :)
kız ismi bulmuştum sare diye ...şimdi hala erkek ismi bulamadım...Kızım selin ben helin eşim selman ...Ne olabilr sence oğlanın ismi
geçmiş olssun ya inşallah önemli bişey değildir.bu arada benim kızımın bir resmi bile yok.ne güzel poz vermiş oğluşun böyle.kıskandım şimdi:)Eki Görüntüle 647433 Eki Görüntüle 647433
kıslar,oğluşum benim:)
900 gram, 33.5 cm..
fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Ilaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..
bu arada English home'da çocuk odası için cibinlik var mavi-pembe fiyatı 25,00 TL aşağıdaki resimdekine benzer beyaz üzerinde el işlemesi çiçekler var sade bir şey sadece çiçeğin rengi değişiyor pembe yada mavi olarak..
Eki Görüntüle 647227
ortada bulussak ne güzel olur çünkü ben beylikdüzündeyim
bize her yer uzak(((((((
Eki Görüntüle 647433 Eki Görüntüle 647433
kıslar,oğluşum benim:)
900 gram, 33.5 cm..
fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Ilaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..
Ay canım ya aman hiç uğraşamam öyle süslü nakışlı şalla felan zaten dağılmış olacağız
Bakalım halimiz nasıl olacakBide kimse gelmeyecekki zaten hastaneye bi ben eşim annem bide k.valide olacak
Sen memlekete gidecektin değil mi?doğum için:26:
hayırlı olsun canım
bişeyi daha halletmiş oldun ben olduğum yerde sayıyorum hala.
bakalım babası bugün 3 tane çorap almış oğluşuna
çok sevindim ama
biz anadolu yakasında sanırım şuan 3 kişiyiz. metro var bizim burada karşıya gelmek çok kolay oluyor. eğer diğer arkadaşlar da kabul ederse karşı da bir yer olur yada bu tarafta kadıköy falan da olabilir. sahili olan bir yer olsunda neresi olursa olsun bana uyar
Kızlar şeker yüklemenizden 1 saat sonra alındı kan 82.5 çıktı Dr yorumlamadı henüz ama çok iyi dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?