Kızlar neden yorum yapmıyorsunuz şekerime ?
Ağda
Hamilelikte istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yaptırılması sakıncalı değildir. Ancak hamilelikte cildin hassaslaştığı unutulmamalıdır. Özellikle pubik bölgede (bikini bölgesi) kan akımı çok ve hassasiyeti çok artmaktadır. Bu bölgeye uygulanacak ağda hamilelik dışı döneme göre daha ağrılı ve kanamalı olabilir. Ağda öncesi ve sonrası nemlendirici antiseptik bir solüsyon kullanımı tahrişi ve ağrıyı azaltabilir. Ama unutulmaması gereken en önemli nokta işlem yapılan ortamın ve kullanılan malzemenin hijyenik olması gerektiğidir.
bir arkadaş sormuştu bugün sanırım.tesadüf internette karşıma çıktı paylaşayım dedim.
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok cok özledim ya inşallah hersey cok güzeldir
mecburen bikini bolgesini ozellikle kuaforde aldirmak zorunda kaliyorum cunku karnimdan gorunmuyor artik..oralardada ne kadar hijyen bulunabilir iste.aklima baska cozum gelmiyor.
hosgeldin canim yoktun epeydir ,hayrola
Hiç sorma cnm aynı durum bendede var ama ben hiç kuaföre yaptırmasının icin cok uyanıp sıkılıyorum suan gıtmıyorum ama ilerleyen zamanda giderim diye düşünüyorum bütün zorluklarda biz bayanlarda valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam kizlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok cok özledim ya inşallah hersey cok güzeldir
selam kızlar ben bugünlerde sık tuvalete çıkar oldum sizde de böyle mi?
His bulduk cnm nasılsın minnakin nasıllar önemli birsey degil internette sorun vardı göremiyordum ama cok şükür ki halloldu artık buralardayim inşallah kizimla doktorlara gittik ekomuzu yaptırdık şekerimizi ölçtüler kızım 30cm 620kgr olmuş kalbinde iki ışık görüldü bu sefer ama doktorum rahatlattirdi pekte önemsemiyorum
mecburen gitmek zorundayiz canim ayda 1 kere gitmek bile yeterli olur tuyler zayif bende oyle oldu azaldi:18:
Evet mecbur gideceğim valla gobiş iyice şişmeye başladı göremiyorum zaten , benimde tüyler seyrekleşti gebelikten dolayı sanırım biraz çekingenlik var ama zorunluluk oldugundan ne yapalım mecbur gideceğim hiç deneyimim yok nasıl acıyor mü cnm:)
gayet iyi,benim 199 çıkmıştı.sen düşün
nerelerdeydin canım,hoşgeldin
benimde sürekli çişim varmış gibi hissediyorumsanırım enfeksiyon var,yada üşüttüm.naapsamki okadar da su içiyorum oysaki:44:
gayet iyi,benim 199 çıkmıştı.sen düşün
nerelerdeydin canım,hoşgeldin
benimde sürekli çişim varmış gibi hissediyorumsanırım enfeksiyon var,yada üşüttüm.naapsamki okadar da su içiyorum oysaki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?