2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ağda
Hamilelikte istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yaptırılması sakıncalı değildir. Ancak hamilelikte cildin hassaslaştığı unutulmamalıdır. Özellikle pubik bölgede (bikini bölgesi) kan akımı çok ve hassasiyeti çok artmaktadır. Bu bölgeye uygulanacak ağda hamilelik dışı döneme göre daha ağrılı ve kanamalı olabilir. Ağda öncesi ve sonrası nemlendirici antiseptik bir solüsyon kullanımı tahrişi ve ağrıyı azaltabilir. Ama unutulmaması gereken en önemli nokta işlem yapılan ortamın ve kullanılan malzemenin hijyenik olması gerektiğidir.

bir arkadaş sormuştu bugün sanırım.tesadüf internette karşıma çıktı paylaşayım dedim.

Kızlar neden yorum yapmıyorsunuz şekerime ?

vallaha bugün bende topikte kendi kendime konuşup durdum:)ben ne yazıkki soruna cevap veremeyeceğim.henüz şeker testi yaptırmadım.ama okuduğum kadar normal değerler içerisinde sanırım.

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok cok özledim ya inşallah hersey cok güzeldir

mecburen bikini bolgesini ozellikle kuaforde aldirmak zorunda kaliyorum cunku karnimdan gorunmuyor artik..oralardada ne kadar hijyen bulunabilir iste.aklima baska cozum gelmiyor.

geçmişi oku oku ancak bitirebildimşükür yetiştim sizehafta sonu diyetisyene gittim listemi aldım,bugün diyete başladım sonundaaslında dikkat ediyordum bi haftadır fakat bugünden itibaren artık parmağımı delmeye de başladımkan şekerimi ölçmek için.korkuyordum ama alıştım sanırım bir günde.inşallah diyetle düşer değerlerim...

cumartesi modokoya gittik.niye gittiysem hepsi içimde kaldıssadece karyola bakıcaktık ama oda takımlarını görünce dibim düştü.ama neyazıkki evde müsait odam yok istesemde yapamıcamsırf buyüzden taşınsak mı acaba diye düşünmeye bile başladım

minikkuş canım eviniz hayırlı olsun,sağlıcakla oturun inşallah.ama neden mayıs geç değil mi?iyice ağırlaşırsın ozamanlara...
dün bende kartal koçtaştaydım 2 ile 5 arası.bizde sepet aldık dolap içi için.bebeğe oda yapamıcam için kendi gardolabımızı bebiş için düzenlemeye çalışıcaz artık nekadar yeterse.kendi eşyalarımız bile zor sığarken

buluşma işi güzel fikir,ben zaten doğma büyüme küçükyalılıyım.şuan tuzlada oturuyorum.çok uzak olmadığı sürece orta merkezi biyere gelebilirim.kadıköy bence olabilir.bana kalsa pinhan mükemmel fikir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar için orta nokta olması gerek.

MMM41 canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.oğluşunda çok tatlı çıkmış.maşallah Nazar

mecburen bikini bolgesini ozellikle kuaforde aldirmak zorunda kaliyorum cunku karnimdan gorunmuyor artik..oralardada ne kadar hijyen bulunabilir iste.aklima baska cozum gelmiyor.

Hiç sorma cnm aynı durum bendede var ama ben hiç kuaföre yaptırmasının icin cok uyanıp sıkılıyorum suan gıtmıyorum ama ilerleyen zamanda giderim diye düşünüyorum bütün zorluklarda biz bayanlarda valla Allah hepimizin yardımcısı olsun

hosgeldin canim yoktun epeydir ,hayrola

His bulduk cnm nasılsın minnakin nasıllar önemli birsey degil internette sorun vardı göremiyordum ama cok şükür ki halloldu artık buralardayim inşallah kizimla doktorlara gittik ekomuzu yaptırdık şekerimizi ölçtüler kızım 30cm 620kgr olmuş kalbinde iki ışık görüldü bu sefer ama doktorum rahatlattirdi pekte önemsemiyorum

mecburen gitmek zorundayiz canim ayda 1 kere gitmek bile yeterli olur tuyler zayif bende oyle oldu azaldi:18:

Kızlar neden yorum yapmıyorsunuz şekerime ?

gayet iyi,benim 199 çıkmıştı.sen düşün

Selam kizlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok cok özledim ya inşallah hersey cok güzeldir

nerelerdeydin canım,hoşgeldin

selam kızlar ben bugünlerde sık tuvalete çıkar oldum sizde de böyle mi?

benimde sürekli çişim varmış gibi hissediyorumsanırım enfeksiyon var,yada üşüttüm.naapsamkiokadar da su içiyorum oysaki:44:

bizde iyiyiz teyzesi cok sukur.kontrollerinin iyi gecmesine sevindim.doktoruna guven canim.toparlar zamanla.bence kafana hic takma pozitif enerjiler yolla minik yavrusuna benimde bu cumartesi kontrolum 1 kg i gecmisizdir diye dusunuyorum.

mecburen gitmek zorundayiz canim ayda 1 kere gitmek bile yeterli olur tuyler zayif bende oyle oldu azaldi:18:

Evet mecbur gideceğim valla gobiş iyice şişmeye başladı göremiyorum zaten , benimde tüyler seyrekleşti gebelikten dolayı sanırım biraz çekingenlik var ama zorunluluk oldugundan ne yapalım mecbur gideceğim hiç deneyimim yok nasıl acıyor mü cnm:)

iyi dimi kızlar, iyi ya çok şükür, doktor zaten 140 altysa hiç gelmene gerek yok dedi, gtmicem. Çok korkuyordm canım çok tatlı istiyodu, neyseki iyi atlattık saate aldırmaksızın bi nutella çılgınlığı yapıcam, herşey bebişim için bebişim de 675 gr olmuş, 24+2 yiz. Ben çok üzgündüm çünkü doktorda beklerken kızlar 26+3 lük bi bayan daha vardı görseniz beni üçe katlar, bebişi de kocamandıı çok kıskandık beklerken bi moralim bozuldu, ben zayf hamile kaldığım için öle koskocaman bi karnım yok, hiç 6 aylık gibi durmuyorum ama çok şükür herşeyi yolıunda dedi doktor, sen aldırış etme dedi, herkesin bünyesi farklı dedi sevindik, o zaamaaannn nutelllaaaa

canım valla ben de makinayı tutturuveriyorum, ayna olayı mantıklı, bi arkadaşım önerdi, henüz ihtiyac duymadım ama bidaha epilasyona ihtiyacım olcak gibi çünkü bu sefer ben de zorlandım.

Hos bulduk Buralardayim cnm ya bu arada unutulmadigima da ayriyetten sevindim senden naber haberler nasıl bebişin nasıl inşallah
Gecmis baya gecmiste kalmış okuyup yetişmem imkansız gibi birsey o yüzden inşallah herkes iyidir guzel haberler aliyorsunuzdur...

bende de aynı durum var , geçen hafta doktora gittiğimde o bana sordu bu haftalarda enfeksiyon çok rastlanır dedi, idrar testi yaptırdı enfeksiyon çıkmadı.merak etmeyin ama çok aklınıza takılıyorsa tit diye bir test, hepinize sağlıklı bebişler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…