kızlarrr buluşmalar ayarlanıyor ne güzell, keşke bende yakın olsam sizlere ama ben ordudayımailemin yanından dün geldim yorgunluktan mahvoldumm,artık eski performansımız yokmuş onu anladım valizden eşyaları zor çıkardım valla hemen karnıma bir sancı girdi bende bıraktım ne varsa, bebişimden önemli diiiil
Eki Görüntüle 647433 Eki Görüntüle 647433
kıslar,oğluşum benim:)
900 gram, 33.5 cm..
Fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
ılaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..
900 gram, 33.5 cm..
fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Ilaç verdi fitil, kullanıcam geçmez ise cuma ya da cumartesi tekrar gidicem..
Bizimkide hensvık serisi canım dolabı ile karyolasını aldık işte
sen kurdun mu peki?Bizim yatak odası kahverengi ama olsun ne yapalım uyum aramayacağım artık:)
Eşimde hevesleniyor kurayım diyorda daha erken diyorum
kaçtır rüyalarıma giriyor bu yatak beşik şeysi
Canım yataşta istikbalde yatak fiyatlarını biraz abartılı buldum ben 250 300 tl civarı bilemedim:26:
canım bende çok heveslendim aldım oğluşuma sepet gibi bir beşik ama çok küçük değil,8-9 aylık olana kadar yatar onda yanımızda, çok cici bişey ceviz ağacından yapıldı altı tekerlekli daha dün geldi kurunca resim koyarım,hevesin varsa al bence...
Ben de mantardan muzdaribim kızlar kültürümde çıkmış zaten kaşıntım da çok dr ilaç verecek ama duramıyorum resmen kaşıntıdan travazol var ama sürsem mi karar veremedim
hensvik serisi aslında daha guzel ben gorunuş olarak once onu begenmiştim
ama esim sundvikin parmaklıkları daha kalın oldugu ıcın onu ıstedı daha saglam olur dıye
bırde dıyokı erkek cocuk hoplıcak zıplıcak kalın olsun
oylelıkle sundvık aldık
bız kurduk dun dayanamadık aradan gecti bı baktım baktım eşim üstüne havlu koymus dedim napyosun şişko once oglum kullancak dokunmak yok oyle uzaktan bakcaz fln :) ama el altında olunca cızılır fln mı dıye tereddut ettım acaba dedim kurmasamıydım
bence acele etmeyin kurmak ıcın :)
ama insan hevesleniyo dayanamıyo
Hoşgeldin canım evine
Evet artık giderek ağırlaşıyoruz galiba bunlar iyi günlerimiz 32. haftayı geçince ne olur bilemeyceğim
900 gram, 33.5 cm..
fakat daha randevumuza olmasına rağmen sabah itibari ile kanama yaşayınca doktorumuza gittik..
Cnm ben de samsundayım lovelette a baktın mı çok hoş şeyler vardı özellikle idil bebenin ürünleri uygundu bi de e bebek mağazası da var
oy maşallah oğluşuna canım ne güzel poz vermiş..son resimde hele gözleride açık sanki..tam vesikalık poz olmuş:)Eki Görüntüle 647433 Eki Görüntüle 647433
900 gram, 33.5 cm..
canım henüz bakmadım ama aklımda..burada bi arkadaş hiç bakma güzel bişey yok dedi..hevesim kaçmıştı..bi bakayım o zaman..Cnm ben de samsundayım lovelette a baktın mı çok hoş şeyler vardı özellikle idil bebenin ürünleri uygundu bi de e bebek mağazası da var
Sundvık modeli tamamen parmaklı olanını mı tercih ettin yoksa sadece arkası ile önü kapalı yanları parmaklıklımı?
Evet ya çizilir kirlenir yok vazgeçirdim eşimide zaten ama üstüne bir nevresim örtebilirsin canım sende
Hensvık modelini ben kız bebeklerine daha çok yakıştırdım nedense bende başta sundvıkı alacaktım baktım hensvık daha kızsı duruyor
Bakalım bebeklerimiz sağlıcakla gelsinler.Çok küçük değil ama demi beşik:26: siz kurmuşsunuz ya
işte bende onu düşünüyorum o halde bir de şalla nasıl uğraşırım diye evimde de gerek yok diye düşünüyorumay canım ya aman hiç uğraşamam öyle süslü nakışlı şalla felan zaten dağılmış olacağız
bakalım halimiz nasıl olacakBide kimse gelmeyecekki zaten hastaneye bi ben eşim annem bide k.valide olacak
Sen memlekete gidecektin değil mi?doğum için:26:
canım bende ordudayım 1-2 hafta sonra samsuna gelmeyi planlıyordum lovelette bakmak için güzel şeyler varsa bakacağım, birde çocuk odası için alternatif daha çoktur diye düşünüyorum sen hiç baktın mı samsunda?
Soorma canım ya bende çok korkuyodum başıma geldi
bide benı şüphelendiren hiç bi dr. kız demedi kıza benziyo deyince hep bi acaba olsada içimde kız fikrne çoktaaaan alışmışım meğer anlayacağın bana eşek şakası yaptı oğluşuum...
hala erkek fikrine alışamadım desem yeri var,biyerlere bakarken bile hala kız cicilerine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?