2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugün doktora gittik...Normalde 27. haftadayız bebegim 28 i geçmiş gelişimi bi bucuk hafta öndeymiş hatta 29 kafası da 30 hafta gösteriyor dedi...Kafası 3 4 gün önde dedi....Benim moralim bozuldu doktor normal dedi...bi de 1.567 kilo geldi oğluuummm...Ben toplamda 10 kilo aldım ama son bi aydır almıyorum ona yarıyor galiba..Ne dersiniz kızlar biraz tedirginim ben ya
masallah size:nazar: doktorun normal diyorsa onemli olan o canim.ama bize gore epey ondesin:49:
benimkide dun 28 hafta itibariyle 1102 kilo.benimde toplamda 9 kilo aldim.bence tedirgin olma.sonucta son 1 aydir kilo almamana ragmen bebegin almis beslenmenle alakali diil sanirim
o

Tugok mrhaba canim mahsuru yoksa 65*90 var dedigin besigi
bulunca bana da bilgi verebilir misin samsunda bakicam ben de buyuk
olsun istrim bulursam...

canım ben izmirdeyim bornova bir mağazada gördüm ilk sonrada burada mobilyacıların olduğu bir yer var oraya gittim orada da gördüm aynı beşikti bunlar ahşap o yüzden 350-380 civarı birde bambu olanları var onlarda 600 tl falan ama çok pahalı ben ahşap olanından almayı düşünüyorum. samsunda bulabilirsin umarım ama olur da bulamazsan diye sana internetten link atıyorum bu siteye girersen buradan da alabilirsin hayatım..

SARAYLI SEPET BEŞİK TAKIMI AHŞAP GittiGidiyor'da 51302787

masallah size:nazar: doktorun normal diyorsa onemli olan o canim.ama bize gore epey ondesin:49:
benimkide dun 28 hafta itibariyle 1102 kilo.benimde toplamda 9 kilo aldim.bence tedirgin olma.sonucta son 1 aydir kilo almamana ragmen bebegin almis beslenmenle alakali diil sanirim
o

Sağol canım da kafası büyük dedi ona taktım ben :(( bi de bana cok almıssın dedi..Çikolata bisküvi falan yeme dedi :(

canım ya inşallah bulursun ama nasıl birşey istiyorsun önermeye çalışalım nacizane... :) biz oğluşuma ATABERK ismini koymayı düşünüyoruz yeterki sağlıkla gelsin de...

cnm hem klasik olmasın hem de anlamı saçma olan isimlerden olmasın istiyorum mesela beğendiklerim masal, ilkim, deniz, bir de anlamı 2 isim istiyorum ya çok zor beğeniyorum bazen buraya yazmadığım beğendiğim isimler de var ama kardeşim falan beğenmiyo atrafımdakiler beğenmiyo o yüzden beğendiğim çok ismi çıkardım listeden :19: sinirlerim bozuldu bu yazdıklarım da çok sinmedi şimdi içime öfffffffffff:31:

bende perşembe havuzlu handan bayağı bişey aldım.Avivo nun büyük önden ve yandan cepli çantası çok hoşuma gitti 140 dedi ikiz indirimi varmış zar zor 115 yaptılar.en alt katta,ama bayağı kullanışlı valiz ve çanta karışımı bişey............... diye bir sitede bu avivonun çantaları var 135 e satıyorlar.

güle güle kullan canım.senin ikiz miydi bilmiyordum.o zaman valiz gibi çanta alman normal senin.iyi günlerde kullan inşallah.

Sağol canım da kafası büyük dedi ona taktım ben :(( bi de bana cok almıssın dedi..Çikolata bisküvi falan yeme dedi :(

o zaman cikolatalari falan keseceksin canim.oyleki hamileyken yeme icme aliskanligimiz bebekleeimizin ilerde yeme aliskanliklari uzerinde cok etkiliymis.bu nedenle karbonhidrattan uzak durmak gerek mumkun oldukca

bende normal bi sırt çantası düşünmüştüm aslında. ama kafam karışıo. lazım bişi miki bunlar. sırt çantası şeklinde olması lazım çünkü sırtım ağrıo. kendi sırt çantam az eskidi yenisini alırım belki
bence çok lazım değil ama öyle ucuza gördüğüm çantalarda haşur huşur adi görünümlü oluyor.bu özellikli çantaların çok şıkları var.internette beğendiklerimde var ama 100 lira civarı.kaldım arada.
Bugün doktora gittik...Normalde 27. haftadayız bebegim 28 i geçmiş gelişimi bi bucuk hafta öndeymiş hatta 29 kafası da 30 hafta gösteriyor dedi...Kafası 3 4 gün önde dedi....Benim moralim bozuldu doktor normal dedi...bi de 1.567 kilo geldi oğluuummm...Ben toplamda 10 kilo aldım ama son bi aydır almıyorum ona yarıyor galiba..Ne dersiniz kızlar biraz tedirginim ben ya
hay maşallah tosun olmuş bebeğin canım.doktorun normal dediyse neden üzülüyorsunki.ama bu hızla giderse 4-4,5 kilo doğar gibi geldi bana.

Arkadaslar; ben kizima aynisini almistim. 3. ayin sonunda artik icinde rahatedemdigini farkettim ve acilen İkea'dan Hinsvik aldim. Bir de benim bebegim iri bir bebek degildi baslarda ona ragmen.
Bu arada ben bu besigi beyaza boyatmistim, boylece diger mobilyalarin yanina siritmamisti.
Simdi 2 numaraya da kuracagim insallah.

Gercektenmiii uzuldum simdi,bende 6 7 ay yatsa yeter diyodum ama oda da yapacagim nasil olsa diyordum,ama olsyn napalim aldim artik
ne kadar yatarsa

nereleri gezdin, neler neler aldın bakıyim :32: ben de evde oturdum akşama kadar atom karınca gibi mutfaktan çıkmadım kurabiyeler yemekler :56: sıkıntıdan :ssz: kendimi aşçılığa verdim :52:

canım sende dinlenmişsin ne güzelll, bende dün işden geldikten sonra bişiler yaptım mutfakta eşim le kuzeni için, playstation oynuyorlardı..:55:

bugun gitmedigim bir havuzluhan kaldı galiba :52: onun dısında paladium, optimum, ikea, mothercare hatta hello baby :62:
ordan oraya dolaştım durdum... canım mothercareden çıtçıtlı badiler aldım. optimum ve paladium daki farklı magazalardan hastane için çanta, battaniye, bir kaç takım tulum aldım. (eldivenli şapkalı), kendim için dogumdan sonra evde giyebilmek için ince spor pantolan aldım 3 ad. üzerine tişört, askılı badiler vs.. yine oğluşum için bebek pikesi, önlük gibi bir kaç parça bişi.bu kez ondan çok kendime aldım galibaa :17::27:

güle güle kullan canım hayırlı olsun...sağlıkla yatsın inşallah bebeişin.

bebeğine göre değişiyormuş canım kimisi 8-9 ay yatıyormuş kimi 3-4 ay benim yatak odama bu daha rahat sığacağı için bundan istiyorum 65-90 falan olanları var onlardan almayı düşünüyorum birde açıkçası park yataklar bana pek kibar gelmiyor ne bileyim işte bu daha çok hoşuma gitti..

güle güle kullan hayatım benim de çok hoşuma gitti kaça aldın acaba?

canım kardiyolağa git istersen ama sanıyorum hamilileliktendir..

sagol canim cibinligi sungeri falan hepsi dahil 350 tl ye aldik

Kizlar ben de canta konusunda Lullaby dusunuyordum ama cok pahaliydi :43: Sirt cantasi pratikmis tavsiye eden oldu ama benim giyim tarzim klasik o yuzden sirt cantasi olmazdi. Ben markasi cok bilinmeyen ama bir suru fermuarli gozu olan, kibar tipli, zarif bir canta aldim 50 liraya.

Bebegimin esyalarina baktim bugun. Birden icimi bir korku kapladi. Ya bisey olursa ya bunlari hic giyemezse diye :43:Sacma ve bos kuruntular bunlar biliyorum ama bir an kendimi cok kotu hissettim. Kocam da yok zaten coook uzaklarda :43: Allah evlat acisi gostermesin Allah muhafaza

cnm bazen bende aynı korkulara kapılıyorum, hatta nerde oldugum hiç önemli olmadan aglıyorum tutamıyorum kendimi :14:
ama doktor gebeligin bu dönemlerinde bir çok kadın da aynı korku ve panik oluyor dedi. özellikle bu dönemlerimizde bu kadar yaklaşmışken ya kaybedersem korkusu oluşuyor...
kötü şeyler düşünmemeye çalış, çok az kaldı geri sayımda 80 li günlerdeyiz :119: inş allahın izniyle kavuşucaz aşk böcüklerimize :49::38:

Merhaba canim nerden ve kaca aldigini ogrenenilir miyim
mahsuru yoksa bir arkafas uc ay yatirdim diyor tugok de
65*90 var diyor varsa buyuk boy alirim artik gule gule kullsn
cok sik guzel bir besik..

Sagol canimm ben denizliden aldim bir bebek magzasindan markasi falan yazmiyordu ama cok kucuk degil benim besigim tam yatak odasi icin en azindan 9 ay yatar hatta bir yasina kadar yatar,350 tl ye aldik, ceviz agacindan yapilmis gayetde saglam bisey

Merhaba canim nerden ve kaca aldigini ogrenenilir miyim
mahsuru yoksa bir arkafas uc ay yatirdim diyor tugok de
65*90 var diyor varsa buyuk boy alirim artik gule gule kullsn
cok sik guzel bir besik..

Canim simdi baktim kolisinde sarayli sepet besik olarak geciyor

cnm bazen bende aynı korkulara kapılıyorum, hatta nerde oldugum hiç önemli olmadan aglıyorum tutamıyorum kendimi :14:
ama doktor gebeligin bu dönemlerinde bir çok kadın da aynı korku ve panik oluyor dedi. özellikle bu dönemlerimizde bu kadar yaklaşmışken ya kaybedersem korkusu oluşuyor...
kötü şeyler düşünmemeye çalış, çok az kaldı geri sayımda 80 li günlerdeyiz :119: inş allahın izniyle kavuşucaz aşk böcüklerimize :49::38:
Yine hormonlarin oyunu mu diyorsun :37: normalde hep iyiyi dusunmeye calisirim ama bugun boyle oldu iste.

Back
X