- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah sizeBugün doktora gittik...Normalde 27. haftadayız bebegim 28 i geçmiş gelişimi bi bucuk hafta öndeymiş hatta 29 kafası da 30 hafta gösteriyor dedi...Kafası 3 4 gün önde dedi....Benim moralim bozuldu doktor normal dedi...bi de 1.567 kilo geldi oğluuummm...Ben toplamda 10 kilo aldım ama son bi aydır almıyorum ona yarıyor galiba..Ne dersiniz kızlar biraz tedirginim ben ya
Tugok mrhaba canim mahsuru yoksa 65*90 var dedigin besigi
bulunca bana da bilgi verebilir misin samsunda bakicam ben de buyuk
olsun istrim bulursam...
masallah sizedoktorun normal diyorsa onemli olan o canim.ama bize gore epey ondesin
benimkide dun 28 hafta itibariyle 1102 kilo.benimde toplamda 9 kilo aldim.bence tedirgin olma.sonucta son 1 aydir kilo almamana ragmen bebegin almis beslenmenle alakali diil sanirim
o
Kızıma isim bulamıyorum delireceğimmmmmm![]()
Kızıma isim bulamıyorum delireceğimmmmmm![]()
canım ya inşallah bulursun ama nasıl birşey istiyorsun önermeye çalışalım nacizane... :) biz oğluşuma ATABERK ismini koymayı düşünüyoruz yeterki sağlıkla gelsin de...
bende perşembe havuzlu handan bayağı bişey aldım.Avivo nun büyük önden ve yandan cepli çantası çok hoşuma gitti 140 dedi ikiz indirimi varmış zar zor 115 yaptılar.en alt katta,ama bayağı kullanışlı valiz ve çanta karışımı bişey............... diye bir sitede bu avivonun çantaları var 135 e satıyorlar.
derin,cagla,alya,cemre,bade aklima ilk gelenler
Sağol canım da kafası büyük dedi ona taktım ben( bi de bana cok almıssın dedi..Çikolata bisküvi falan yeme dedi
![]()
derini ve çağlayı ben de çok beğenmiştim ama yakınlarım beğenmediler aslında en son kimseye söylemeden beğendiğim ismi koycam o olcak![]()
bence çok lazım değil ama öyle ucuza gördüğüm çantalarda haşur huşur adi görünümlü oluyor.bu özellikli çantaların çok şıkları var.internette beğendiklerimde var ama 100 lira civarı.kaldım arada.bende normal bi sırt çantası düşünmüştüm aslında. ama kafam karışıo. lazım bişi miki bunlar. sırt çantası şeklinde olması lazım çünkü sırtım ağrıo. kendi sırt çantam az eskidi yenisini alırım belki
hay maşallah tosun olmuş bebeğin canım.doktorun normal dediyse neden üzülüyorsunki.ama bu hızla giderse 4-4,5 kilo doğar gibi geldi bana.Bugün doktora gittik...Normalde 27. haftadayız bebegim 28 i geçmiş gelişimi bi bucuk hafta öndeymiş hatta 29 kafası da 30 hafta gösteriyor dedi...Kafası 3 4 gün önde dedi....Benim moralim bozuldu doktor normal dedi...bi de 1.567 kilo geldi oğluuummm...Ben toplamda 10 kilo aldım ama son bi aydır almıyorum ona yarıyor galiba..Ne dersiniz kızlar biraz tedirginim ben ya
Arkadaslar; ben kizima aynisini almistim. 3. ayin sonunda artik icinde rahatedemdigini farkettim ve acilen İkea'dan Hinsvik aldim. Bir de benim bebegim iri bir bebek degildi baslarda ona ragmen.
Bu arada ben bu besigi beyaza boyatmistim, boylece diger mobilyalarin yanina siritmamisti.
Simdi 2 numaraya da kuracagim insallah.
nereleri gezdin, neler neler aldın bakıyimben de evde oturdum akşama kadar atom karınca gibi mutfaktan çıkmadım kurabiyeler yemekler
sıkıntıdan
kendimi aşçılığa verdim
![]()
güle güle kullan canım hayırlı olsun...sağlıkla yatsın inşallah bebeişin.
bebeğine göre değişiyormuş canım kimisi 8-9 ay yatıyormuş kimi 3-4 ay benim yatak odama bu daha rahat sığacağı için bundan istiyorum 65-90 falan olanları var onlardan almayı düşünüyorum birde açıkçası park yataklar bana pek kibar gelmiyor ne bileyim işte bu daha çok hoşuma gitti..
güle güle kullan hayatım benim de çok hoşuma gitti kaça aldın acaba?
canım kardiyolağa git istersen ama sanıyorum hamilileliktendir..
Merhaba canim nerden ve kaca aldigini ogrenenilir miyim
mahsuru yoksa bir arkafas uc ay yatirdim diyor tugok de
65*90 var diyor varsa buyuk boy alirim artik gule gule kullsn
cok sik guzel bir besik..
Merhaba canim nerden ve kaca aldigini ogrenenilir miyim
mahsuru yoksa bir arkafas uc ay yatirdim diyor tugok de
65*90 var diyor varsa buyuk boy alirim artik gule gule kullsn
cok sik guzel bir besik..
Yine hormonlarin oyunu mu diyorsuncnm bazen bende aynı korkulara kapılıyorum, hatta nerde oldugum hiç önemli olmadan aglıyorum tutamıyorum kendimi
ama doktor gebeligin bu dönemlerinde bir çok kadın da aynı korku ve panik oluyor dedi. özellikle bu dönemlerimizde bu kadar yaklaşmışken ya kaybedersem korkusu oluşuyor...
kötü şeyler düşünmemeye çalış, çok az kaldı geri sayımda 80 li günlerdeyiz :119: inş allahın izniyle kavuşucaz aşk böcüklerimize![]()