2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

anladımm canımm umarım oğluşum içinde tahmin ettiğim kadar yatar, benimki büyük ebatlarda olanıymış baktım ama hayırlısı artık yatmazsada birkaç ay sonra odasındaki beşiğe yatırırım

Merhabalar, bende haziran annesi adayıyım, inş. sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin

Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...

Zıp zıp zıplayıp hop hop hoplamanın sonucu..

evet canımmm biz denedik ve eşim duydu

canım gecmıs olsun cok,
neden ole oldu kı

annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar dedi tosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi

canımmm çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine..ne kadar anne karnında durursa o kladar iyi ciğerleri açısından..bende bazen farkında olmadan ani hareketler yapıyorum..ev iişlerinde aceleci davranıyorum.sonra kendime kızıyorum ne yapıyorum ben diye...yat dinlen canım..Allahım korusun bebişini ve seni

annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar dedi tosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük siziEki Görüntüle 654667
maşallah oğluşuna canım ,elini ağzına mı götürmüş:) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Geçmiş olsun canım,o uzanma işini bende yapıyorumhatta uzanma diyenlere çemkiriyordum
inşallah kısa zamanda toparlanırsın

maşallah oğluşuna canım ,elini ağzına mı götürmüş:) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
:)) elimiz kolumuz hep havalarda oluyor yüzünü kapatıyor ,ağzına götürüyor:)) Amin,hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah canım teşekkür ederiz:)

Cnm çook geçmiş olsun :26::26:ya nasıl oldun sen öyle çok dikkat kendine doktor ne diyosa yap bebişlerimizden önemli değil hiçbişey gerçekten canım sıkıldı şimdi nasılsın peki, dinlenirken de sancı varmı yada kanaman devam ediyomu:26:
aslında bende de buaralar gariplik var kanamam yok ama çok yürüdüğümde çok ayakta kaldığımda oluyodu önce kasıklarım ağrıyodu ve sanki bebişim tam kasıklarımda top gibi toplanıyodu ve aşağıya baskı yapıyodu biran önce yatıp dinlenme ihtiyacı duyuyodum şimdi 3-4 gündür bebeği hep kasıklarımda aşağı baskı yapar şekilde hissediyorum ve ağrı sancı hissediyorum belim ve kasıklarımda azıcık bile yürüyemiyorum hemen sancı başlıyo acaba bende demi başladıki kasılmalar, bende dikkat etmedim marketlere gittim ağır yük taşıdım çok 2 saat bir fiil otobüsde ayakta kaldım yervermediler songünlerde düşününce hepsi üst üste gelmiş :18:

Ay cnm beniim doğum günün kutlu olsun sabah sabah güldürdün beniafiyet olsun yakın zamanda çoğalır inşallah da hepimiz çatır çutur tuza bana bana yeriz
Teşekkür ederim canım benim sağol
Evet ya 2 tane kaldı galiba uff
Hiiiii ben buna bayıldım çok güzel olmuş nede güzel yapmışsın maşallah hayran kaldım el becerine
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı 960 mış ama benim tosun paşa 1.567 geldi o nasıl olacak

Ohh ohh ne güzel işte boşver kilosunu sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…