- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Yaa canim, sen simdi boyle dyince uzuldum ben. Bak soyle yeniden aciklayayim. Bebegim oyle sigamaz falan olmadi, yanlis anlasilmasin. Gunduz uyku saatlerini azaltmaya basladi, ama daha gunduzleri o kadar az uyumak icin kucuktu. Neden olabilir diye arastirirken yatagin kucuk geliyor olabilecegi bilgisine denk geldim bir yerde. Algilama gucu arttikca dar mekandan sikiliyor seklinde. Yatagi degistirdim, buyuttum, eski uykularina geri dondu. Her bebek icin ayni olacak diye birsey ok ama.
kızlar benim hamilelik günlüğümde bugün bunlar yazıyor deneyen var mı
Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz
eşim kulağını bi dayasa duyar mı acep
Kızlar benim bebegim neredeyse bir dakikadır aynı noktaya vuruyor :)) Neden böle oldu anlamadım
bende yaşıyorum canım aynı şeyii dün geceden beri,sanırım o zamanlarda hıçkırıyor bebişlerimizki hep aynı noktaya vuruyorlar
Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin
Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...
Zıp zıp zıplayıp hop hop hoplamanın sonucu..
evet canım bencede dağılmayalım fırsat bulduğumuzda yazalım,ben hamile kaldığım ilk günden beri normal doğum diyorum ama korku başladı bende nedendir anlamadım:44:
canımmm çok geçmiş olsun..aman dikkat et kendine..ne kadar anne karnında durursa o kladar iyi ciğerleri açısından..bende bazen farkında olmadan ani hareketler yapıyorum..ev iişlerinde aceleci davranıyorum.sonra kendime kızıyorum ne yapıyorum ben diye...yat dinlen canım..Allahım korusun bebişini ve seniKııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin
Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...
maşallah oğluşuna canım ,elini ağzına mı götürmüş:) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
:)) elimiz kolumuz hep havalarda oluyormaşallah oğluşuna canım ,elini ağzına mı götürmüş:) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Ondan mı acaba ya güldüm kendi kendime o vurdukça :))
yapıcaz yapıcaz Alllah'ın izniyle, herkes nasıl yapıyoooo aaaaa
Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
Teşekkür ederim canım benim sağolAy cnm beniim doğum günün kutlu olsunsabah sabah güldürdün beni afiyet olsun yakın zamanda çoğalır inşallah da hepimiz çatır çutur tuza bana bana yeriz
Hiiiii ben buna bayıldım çok güzel olmuş nede güzel yapmışsın maşallah hayran kaldım el becerineSağlık dolu güzel haftalar teyzoşlar...
Ben hafta sonu prensesimin kapı süsünü yaptım kendi emeğim olsun istedim bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 654218
Eki Görüntüle 654223
Eki Görüntüle 654233
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı 960 mış ama benim tosun paşa 1.567 geldi o nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?