2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım ya senin bu doktorda ne kadar dolu valla bence ihmal etme derim ben bu durumu

yok anacım ne gezmesi temizlik yaptım bol bol ev kendinden geçmişte biraz
Ama bu panik atak konusunu doktorun biliyormu peki?muhakkak paylaşmışsındırda gerçi
Sezeryan olursun sende

Kızlar düngeceden beri sol kasığımda bir ağrı sancı var hareketimi yürümemi bile zorlayan, sanki darbe almışım gibi yada ne bileyim oranın içinde iltihap varmış gibi çok acıyo:18:, eşim gece nöbetinde , 20 yaşında erkek kardeşim var yanımda ona dedim üfffff sende amma nazlısın dedi gitti , bide bugüne kadar biraz olsun naz yapmış olsamkalbim kırılıyo ama ağzımdan ters bi laf çıkar o da üzülmesin diye gıkımı çıkarmıyom hem sancım var hem kardeşim böyle ruhsuz. öf bu ağrı da neyin nesi ya 2 gecedir devam ediyo

Cnm çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin herşey normale döner cnm. peki bu on gün rapor yetecekmı sana

Yeter sanırım sonra tekrar görmek istedi dr..

Cok gecmis olsun canim dikkat et artik kendine, hepimizin basina gelebilir, banada hep uzanma etme diyorlar bende kiziyordum herkese ben uzanmayayimda evimin isini kim yapsn diyordum ama artik baya baya dikkatli olmak lazim...

Aynı cümleyi bende çok kurarım canım,ben yapmayımda kim yapsın bu evin işlerini...
Ama abartıyormuşum.. Ne işim var o kadar market torbasıyla düşündükçe kendime kızıyorum.. Şimdi böyle olunca laf aramızda annem bugün geldi her işimi yaptı.. markete eşimle beraberde gitsek tek bir torba bile vermior elime:)
Herkes anladı.. Bu olaydan bir hafta önce eşimin "sen tembelliğe vuruosuuuun bence" dediğini hatırlıorumki belki o hafta evi süpürmeye belim dayanmamıştı.. bilmior eşim, bilmediğinden yaptı bunları şimdi çok üzgün,benimle beraber ağladı...
Aklı başına geldi..

maalesef ben dikkat etmiorum ya. saf saf koşuodum şimdiye kadar. bi haftadır falan ağırlaştım da koşmuırum. ama uzanmaya dikkat etmiorum tahtaya yazarken falan yukarlara uzanıorum çoğu zamn.

iş dolayısı ile diymi? elinden geldiğince dikkatli ol..
Ben hepinize bu konuda iyi olmasada bir örnek olayım..
üzülüyor insan,kendini suçluyor işte...

Kardeşin neden sizde kalıyor tatil için felan mı geldi yoksa okul felan mı kazandıda o sebeple mi yanınızda kalıyor
Kardeşinde olsa erkek işte amaann.Bence sen ihmal etme bu durumu
Belki doktorun rapor verecek belki dinlenmen gereken bir durum var yani inşallah öyle bir şey yoktur ama
Sen tedbirini al genede

çok geçmiş olsun tekrar. canlı örnek olunca daha dikkatli oluruz sanırım artık. inş yani.

bugün bende kipaya gittim. baya yürüdüm. chicco nun tırnak setide yoktu. sonra başka bi marketten primanın bebek bezini aldım. 18 tl imiş.

neyse o değilde o kadar çok yoruldumki. karnıma ağrılar giirdi. kızdım kendime. vaktiyle bi dizi vardı. 7 numara diye. orda çocuk indirim için istanbuldan tekirdağa gidiodu. kendimi öle hissettim. millet hamileyken kendini yormamak için taksiye biner ben yok yere yordum kendimi.

neyseki eşimiin işyeri yakındı bulunduğum yere. kendimi bi bank a attım oturdum. eşimi bekledim. o geldi eşyaları çantamı falan aldı. öle eve gelebildim.

canim bence doktorunla irtibata gecmelisin.olmadi telefon ac sor.icin rahatlar en azindan.kardesinin durumunu da takma kafana.bebegini ve kendini dusun canim.gecmis olsun

oh güle güle kirlensin evin.
canım benim doktorum uzun yıllardan beri gittiğim bir doktor.daha önceden biliyordu panikatak mevzusunu ama doğum olayı için hiç konuşmadık.bu cuma randevum var belki doğum konusunu bir sorarım.

aradım canım da ilaç önermedi istirahat bol su falan dedi artık göğüs kaslarım ciğerlerimin yanında karnım ve kasıklarım da sancılanıyo napıcam bilemedim yemediğim içmediğim kalmadı :2: kendinize dikkat edin ya çok zor oluyomuş

sağol canım.Peki bu panik atak nasıl bir hastalıktır yani acaba bendede mi var diyorum bazen?:26:Çok merak ediyorum

Cnm kardeşim burda üniversitede okuyo 2.yılı benle kalıyo, üniv. bitene kadar benle Çok düşüncesiz bazen sinirimi bozuyo ama kardeş sonuçta doktora gidicem ama boş vakti yokmuş hiç, bende şaşırıyorum eskiden böyle değildi istediğim saate randevu alabiliyodum 1 aydır kadının hastaları 5 misli arttı demekki

Anladım canım.Genç delikanlı işte aklı beş karış havadadır şimdi onun aynı benim kardeşim gibi
Annene söyleyebilirsin rahatsızsan bazı davranışlarından sonuçta sen hamilesin
Biraz dikkat etse daha iyi olur senin açından
E Emine'ye git bir defalığına bir şey olmaz herhalde BeN Emine'ye gidiyorum
Ben Şükran'ı beğenmedim nedense fazla pinpirikli

sağol canım.Peki bu panik atak nasıl bir hastalıktır yani acaba bendede mi var diyorum bazen?:26:Çok merak ediyorum

valla sende olsa tedavi olmadan durabileceğin bir hastalık değil:)bende 4 yıldır var.ara ara ilaç tedavisi gördüm.ilacı bıraktım 3-5 ay sonra tekrarladı.böyle ansızın gelen yarım saat 45 dk süren korku panik dolu bir zaman yaşıyorsun.çarpıntı mide bulantısı baş dönmesi terleme yaşıyorsun.kiminde ölüm korkusu oluyor.kiminde çıldırıyorum galiba düşüncesi.sürekli bir iç sıkıntısı,kaygı.o yarım saat bir ömür gibi geliyor.tabi panik atak tedavi olmazsan zamanla depresyona çeviriyor.depresyon bende genelde fiziksel sıkıntılarla patlak veriyor.tansiyon mide bulantısı gece uykusuzlukları halsizlik vs vs.nitekim berbat bir hastalık.allah vermesin.en son hamile kalmadan 3 ay önce ilacı bıraktım bebek için zararlı diye.işte toplamda 9 aydır içmiyorum.şimdilik istisnai durumlar hariç iyi sayılırım.ama son 1-2 haftadır gece uykusuzlukları başladı.hamileliktendir diye düşünmek istiyorum.

herkeslere iyi akşamlar
erken doğum riski olan arkadaşa çok çok geçmiş olsun artık bende çok dikkatliyim
biraz temizlik yaptığım günün gecesi rahatsızlanıyorum belim falan çok ağrıyor

bugün eşim yok 5 yaşındaki oğlumla yalnızız o uyudu bile
ahh bu yalnızlık ve özlem ahhh....

Ya anneme dersem annem ondan daha fazla alınır diyememöyle içime aıyorum işte ben de genç diyorum cahillik diyorum hamileliği karnının şişmesinden ibaret zannediyo,kendi karısı olsa yapmaz diyorum Emineye gitmeyeyim şimdi alıştım Şükrana ,bana çok rahat davranıyo biliyomusun :44:ayrıntılı ultrason dopler sonuçlarımı getirdim rahimden bebeğe giden damarlar darmış dedim o o anlık bi direnç göstermiştir, daha erken genişler takma kafana dedi :44:ben de o öyle deyince rahatladım gerçekten de ama ayrıntılıyı yapan doktor hala damarların dar olduğunu söylüyo ama bebeğin iyi beslenmiş budurumdan etkilenmemiş ama doktorun seni iyi takip etsin dedi bu gidişimde bu konuyu da diycem bakalım ne diyecek? sen şimdi kızıcan bana ama bu hafta annem gelecek memleketten 6 ayı geçti görmedim annemi o da gelsin ozaman gideriz diyorum annemde görsün toruncuğunu hem ama ağrım geçmez ve çoğalırsa gidicem hastaneye odasının önünde bekliycem belki araya sıkışıp muayene olurum.

korkma panik yapma canım benimde kasık ağrım çok oluyor ctesi doktora gittim rahim ağzına baktı idrar kültürü de yaptırmıştım birşey yok yorma kendini dedi.. artık ağırlaştık bebekler büyüdü normalmi,ş bu ağrılar arkadaşım benden 3 hafta önde o da aynı.. ama tabi kontrol ettirmekte fayda var kesinlikle.. sen dinlen iş güç yapma ama bir doktoruna da görün canım..

çok geçmiş olsun dilerim en kısa sürede atlatırsın bu sıkıntıyı yat dinlen hiç yorma kendini bu bir süreç geçecek nasıl olsa içini ferah tutmaya çalış hayatım.. benim annem kardeşim 7 aylıkken çok ciddi bir kanama yaşamış ve ona rağmen benim kardeşim 42.haftada 4,5 kg doğdu.. güzel örnekleri düşün sıkma kendini..

Evet benim esimde karnim belli olana kadar hamile oldugumun farkinda degildi resmen,artik onlarda bizde cok dikkatli olmaliyiz

kızlar ben geldim.kadın doğum doktorum bebek için çok şükür herşey yolunda dedi,plesantamda düşmeden kaynaklı bir kanama falan yokmuş.bebişim maşallah 1 kilo, 37 cm olmuş şimdilik diyete devam,2 hafta daha müddet verdi.değerlerime göre karar vericek insülin iğnesine.diyetisyenimde listemi değiştirdi.azıcık kızdı kaçamaklarıma

ama eve geldiğimde moralimi bozan bişey farkettim.bebek ortalamaya göre tam haftasında yani 27+3 çıktı,ama karın çevresi 26+1 çıkmış 9 gün geride:26: karın çevresi hep çok önde giderdi.ben doktoruma normalmi diye sorduğumda doktorum "büyük çıkması gerekir bu iyi beslendiğini gösterir" demişti.şimdi bebişim beslenemiyor mu acaba :44: of ya buda arayıp sorulmazki şimdi doktora düşün düşün üzülüyorum.acaba kan akışım mı zayıfladı ?

sizlerin nasıl karın çevresi?bilmeyenler için ultrason kağıdında AC yazan yer...

kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum
bu yok içinde 3 ay ancak yatar yok devrilir falan diyenlere kulak asmayın
ben 2 yıl kullandım ve her gittiğim yere taşıdım ki çok çok seyahat eden bir aileyiz
ve nerdeyse 5 yaşında hala gittiğimiz yerlerde yatar içinde
kraftın yatağı ve en geniş iç hacime sahip yatak şimdi yine onu kullanıcam sapasağlam
devrilme bel-ki olabilir bebeği alt kata geçirince eğer illa çıkmak isterse yaramaz bir çocuksa
ama onun içinde artık altta fermuarlı bölümü yani kapısı olanlar var onu tercih edin derim

mesela chicconun park yatağı da var evet ama işte onda ancak 3 ay yatar
evet ahşap beşik çok kullanışlı olabilir ama ben kısa bir süre sonra oğluma oda aldım
benim gibi yapacak olan yada odası dar olan herkese şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
MMM41 canım çok geçmiş olsun üzüldüm inş dinlenerek atlatırsın

Merve cim seninde geçmiş dogum günün kutlu olsunnn :119:

Kızlar ben doktora bebeğimin boyunu hiç sormadım. Ultrason kağıdında FL yazan yer boyu oluyomuş sanırım. Şimdi baktımda FL 51.2 mm yazıyo. Ne demek bu bilen varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…