Canım ya senin bu doktorda ne kadar dolu valla:26:benim de aynı öyle oluyo karnımın altına kasılmlar belime giren ağrı bide aykta kaldığımda yürüdüğümde bebişim top gibi olmuş gibi kasıklarıma baskı yapıyo gibi hissediyorum :18:hatta şuan düngeceden beri sürekli ağrım varama doktoruma randevu yok hiç en erken haftaya salıya var
iyiyim mervecim seni sormak lazım 2 gündür gezdin bol bol galiba pek görünmedin topikte.
bende panik atak var.doğum anında heyecanlanmaktan falan korkuyorum.tansiyonum düşüyor veya fırlıyor öyle anlarda.ama normal doğumda çok istiyorum.sanırım doktorum neyi uygun görürse onu kabul edicem.
Cnm çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin herşey normale döner cnm. peki bu on gün rapor yetecekmı sana
Cok gecmis olsun canim dikkat et artik kendine, hepimizin basina gelebilir, banada hep uzanma etme diyorlar bende kiziyordum herkese ben uzanmayayimda evimin isini kim yapsn diyordum ama artik baya baya dikkatli olmak lazim...
maalesef ben dikkat etmiorum ya. saf saf koşuodum şimdiye kadar. bi haftadır falan ağırlaştım da koşmuırum. ama uzanmaya dikkat etmiorumtahtaya yazarken falan yukarlara uzanıorum çoğu zamn.
Kızlar düngeceden beri sol kasığımda bir ağrı sancı var hareketimi yürümemi bile zorlayan, sanki darbe almışım gibi yada ne bileyim oranın içinde iltihap varmış gibi çok acıyo:18:, eşim gece nöbetinde , 20 yaşında erkek kardeşim var yanımda ona dedim üfffff sende amma nazlısın dedi gitti , bide bugüne kadar biraz olsun naz yapmış olsamkalbim kırılıyo ama ağzımdan ters bi laf çıkar o da üzülmesin diye gıkımı çıkarmıyom hem sancım var hem kardeşim böyle ruhsuz . öf bu ağrı da neyin nesi ya 2 gecedir devam ediyo
Yeter sanırım sonra tekrar görmek istedi dr..
Aynı cümleyi bende çok kurarım canım,ben yapmayımda kim yapsın bu evin işlerini...
Ama abartıyormuşum.. Ne işim var o kadar market torbasıyla düşündükçe kendime kızıyorum.. Şimdi böyle olunca laf aramızda annem bugün geldi her işimi yaptı.. markete eşimle beraberde gitsek tek bir torba bile vermior elime:)
Herkes anladı.. Bu olaydan bir hafta önce eşimin "sen tembelliğe vuruosuuuun bence" dediğini hatırlıorumki belki o hafta evi süpürmeye belim dayanmamıştı.. bilmior eşim, bilmediğinden yaptı bunları şimdi çok üzgün,benimle beraber ağladı...
Aklı başına geldi..
iş dolayısı ile diymi? elinden geldiğince dikkatli ol..
Ben hepinize bu konuda iyi olmasada bir örnek olayım..
üzülüyor insan,kendini suçluyor işte...
Kızlar düngeceden beri sol kasığımda bir ağrı sancı var hareketimi yürümemi bile zorlayan, sanki darbe almışım gibi yada ne bileyim oranın içinde iltihap varmış gibi çok acıyo:18:, eşim gece nöbetinde , 20 yaşında erkek kardeşim var yanımda ona dedim üfffff sende amma nazlısın dedi gitti , bide bugüne kadar biraz olsun naz yapmış olsamkalbim kırılıyo ama ağzımdan ters bi laf çıkar o da üzülmesin diye gıkımı çıkarmıyom hem sancım var hem kardeşim böyle ruhsuz . öf bu ağrı da neyin nesi ya 2 gecedir devam ediyo
Canım ya senin bu doktorda ne kadar dolu vallabence ihmal etme derim ben bu durumu
yok anacım ne gezmesi temizlik yaptım bol bol ev kendinden geçmişte biraz
Ama bu panik atak konusunu doktorun biliyormu peki?muhakkak paylaşmışsındırda gerçi
Sezeryan olursun sende
çok çok geçmiş olsun canım..
çok rahatsız edici boyuttaysa, dr'uan danış bi.. ben yeni atlattım.. öksürmekten ,özellikle geceleri uyuyamıyordum..bitkisel bi şurup önerdi dr.. onuda bulana kadar1 hafta geçti,ama işe yaradı.. dediğin gibi bal-karabiber, bal-zencefil yedim ama fayda görmedim
göğsünü,sırtınıda sıcak tut canım, hatta mümkünse yatarken havlu,bez ısıtıp göğsüne sırtına koy ..biraz iyi geldi bana..
oh güle güle kirlensin evin.
canım benim doktorum uzun yıllardan beri gittiğim bir doktor.daha önceden biliyordu panikatak mevzusunu ama doğum olayı için hiç konuşmadık.bu cuma randevum var belki doğum konusunu bir sorarım.
Kardeşin neden sizde kalıyor tatil için felan mı geldi yoksa okul felan mı kazandıda o sebeple mi yanınızda kalıyor
Kardeşinde olsa erkek işte amaann.Bence sen ihmal etme bu durumu
Belki doktorun rapor verecek belki dinlenmen gereken bir durum var yani inşallah öyle bir şey yoktur ama
Sen tedbirini al genede
Cnm kardeşim burda üniversitede okuyo 2.yılı benle kalıyo, üniv. bitene kadar benleÇok düşüncesiz bazen sinirimi bozuyo ama kardeş sonuçta doktora gidicem ama boş vakti yokmuş hiç, bende şaşırıyorum eskiden böyle değildi istediğim saate randevu alabiliyodum 1 aydır kadının hastaları 5 misli arttı demekki
sağol canım.Peki bu panik atak nasıl bir hastalıktır yani acaba bendede mi var diyorum bazen?:26:Çok merak ediyorum
Anladım canım.Genç delikanlı işte aklı beş karış havadadır şimdi onun aynı benim kardeşim gibi
Annene söyleyebilirsin rahatsızsan bazı davranışlarından sonuçta sen hamilesin
Biraz dikkat etse daha iyi olur senin açından
E Emine'ye git bir defalığına bir şey olmaz herhalde BeN Emine'ye gidiyorum
Ben Şükran'ı beğenmedim nedense fazla pinpirikli
Aynı cümleyi bende çok kurarım canım,ben yapmayımda kim yapsın bu evin işlerini...
Ama abartıyormuşum.. Ne işim var o kadar market torbasıyla düşündükçe kendime kızıyorum.. Şimdi böyle olunca laf aramızda annem bugün geldi her işimi yaptı.. markete eşimle beraberde gitsek tek bir torba bile vermior elime:)
Herkes anladı.. Bu olaydan bir hafta önce eşimin "sen tembelliğe vuruosuuuun bence" dediğini hatırlıorumki belki o hafta evi süpürmeye belim dayanmamıştı.. bilmior eşim, bilmediğinden yaptı bunları şimdi çok üzgün,benimle beraber ağladı...
Aklı başına geldi..
Aklı başına geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?