2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben biraz önce çok güzel birşey yapıp normal doğum videosu açtım

tırsıyorummmmmm

ben biraz önce çok güzel birşey yapıp normal doğum videosu açtım

tırsıyorummmmmm

ooooooo ben neler izledim ne hikayeler dinlediim dr um bizzat anlattı normal doğum ile ilgili kötü deneyinlerini amaaaaa beni korkuttu muuu hayır hayır hayıııır aslaa sonuna kadar normal doğum için bekliycem Allah izin verirse tabiii bi aksilik anormallik olmazssa ben normal doğumu sonrasını düşünerek istiyorum. bebeğimin bana ihtiyacı olacak. hemen iyileşip onun hizmetine geçmek istiyoruum Allah hepimize kolay gönlümüzce doğumlar nasip etsin sağsağlim yavrularımıza kavuştursun

Tabi yarın ne olur bilemeyiz cnm öyle istiyorum ama Rabbim nasip etmezse de yapacak birsey yok bende nedense sezeryandan daha cok tırsıyorum normal dogum daha iyiymiş gibi geliyor birazda mecburiyetten sanırım sezeryan olursam bakacak kimse yok bebeginle fazla ilgilenememekten daha cok korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah birde normal dogum yapınca günahlarında dökülüyor ya o yüzdende istiyorum eğer saglık acısından birsey olmazsa ve sezeryani gerektirecek bı durum olmazsa normali istiyorum:)

Evet haklisin cnm ya ben ilk sandim ama senin pek yapabileceğin birsey yok mecbursun TATLIM ama iyi yanını duşun geç olsun da güç olmasın sağlicakla kucağımıza alacağımız o günleri de görürüz inşallah:)

canım o cesareti bende gösterdim ama şimdi ölsem de bakamam. bence sende düşünme bunları içim fena oluyor benim

şu hamilelik takviminde yazan dönemsel şeyler gerçekten çok dopru şimdi doğum kaygıları başladı bende
bilmiyorum hanımlar bende çok istiyorum normal doğumu ama sadece istemekle kalmasınıda istemiyorum, düşündükçe bu sefer konuşmak için erken gibi geliyor çünkü son haftalar çok önemliymiş

Amin cnm insalah valla sende tam benim aklimdasin inşallah bu düşündüklerimiz gerçekleşir bende son günüme saatime kadar normal dogumu istiyorum bı aksilik olmazsa tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin çabucak iyileşti kızımın herseyi ile ilgilenmek istiyorum herseyini kendim yapmak istiyorum artık cok sabırsız ve hayecanla o günlerin gelmesini istiyorum artık:)

canım çok sevindim beğenmene teşekkür ederim neden yapamayasın ki aslında zor değil yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım...

Valla cok guzel bende beğendim c iyi günlerde kullanın inşallah:)

Bende isterim dermişim:)))))

Son düzenleme:
Sağlık dolu güzel haftalar teyzoşlar...
Ben hafta sonu prensesimin kapı süsünü yaptım kendi emeğim olsun istedim bakın bakalım nasıl olmuş...

Canım çok güzel olmuş bunlar.. Sen de çok beceriklisin..

Ben de biraz malzeme aldım lavanta kesesi için onu becerebilirsem bunun gibi bir şey ben de yapmak istiyorum kendi elimden çıksın hatıra kalsın diye..
Beceremezsem senden yardım isterim artık :)

canım çok sevindim beğenmene teşekkür ederim neden yapamayasın ki aslında zor değil yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım...
saol tatlım elimden gelir aslında böyle şeyler sen çok iyi yapmışsın ama hazır gibi olmuş benim asıl sorunum vakit bulamamak çalışınca zor oluyor biraz kimsemde yok bütün ev işi bana bakıyor çok şükür sağlığım iyi eşimde neistesem yapıyor ama yine de dinlenmek için zaman ayırmakta zorlanıyorum bazen. senden görünce çok heveslendim ama haftaya malzeme alıp bişeyler yapabilirim belki

bende yazdıklarını okurken aynı şeyi düşündüm aynı kafadanız diye benimde bakacak kimsem yok annem memleketten gelecek (1700 km uzaktan) ama en fazla 10 gün kalabilir. k.validem de yaşlı zaten uzun süre bakamaz o da zaten bende oğluşumun herşeyiyle ilgilenmek ve ona kendi alışkanlıklarımı erkenden kazandırmak istiyorum bakalım hakkımızda ne yazıldıysa o tabii hayırlısı diyelim

heyecan bana da bastı valla. bazen diyorum ki hadi günler çabuk geçsin oğlumu bi koklayayım mis mis sonra da diyorum amaaan ne güzel içinde işte daha ötesi var mı daha değerlisi var mıı bebişlerimiz sadece bize ait şu andaa

:))) yani benim de kayınvalide yaşlı oda en fazla bir iki hafta kalabilir annem yok zaten anlamlar var ama bu zamana kadar bı yardımlarını girmedim beklemiyorum de zaten saglıgım oldumda ben yaparım zaten kendi isimi kendim görmesini severim de:)) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardım eder bize cok guzel düşünüyorsun aynen öyle kendim yetiştirmek istiyorum kızımı zaten yalnızım evde tabi çalışanlar icin zor sende benim gibi eversin sanırım:))

He ya calla öyle iç içe buyuyoruz valla dün gece nasıl tepik attıysa bizim kiz uykumdan uyandım :)) tabi icimizde Fırkası'da guzel ama son aylarda daha agirlaşacagiz gunü gelince durmaz mecbur doğacaklar ama ben de babası da cok merak ediyoruz iste nasıl olacak kime benziyor diye beşiğini alıp kurduk gidip gidip bakıyoruz:))))

Valla cok guzel bende beğendim c iyi günlerde kullanın inşallah:)

Bende isterim dermişim:)))))

teşekkür ederim allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah... ben erzincandayım gel birgün bize senin prensesine de yapalın birlikte....:))

canım çok teşekkürler... aslında gerçekten çok zor değil eli iğne iplik tutan herkes yapabilir yeterki iste. bende senin gibi düşündüm kendi el emeğim olsun istedim :)) bebek şekeri malzemelerini de aldım inşallah doğuma yakın onları da kendim yapacağım... birde bebek kurabiyesi için kalıp ve şeker hamuru aldım onu da kendim yapmak istiyorum allah kısmet ederse tabiki...

lavanta kesesi konusunda da ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum canım

melinnaz canım ellerine sağlık çok begendim kapı süsünü çok güzel yapmışsın

bende odası için sade aynı zamanda sevimli bir kapı süsü arıyorum fakat bulamıyorum :84: ikeadan

resim çerçevesi < KVILL | IKEA Türkiye

şu çerçeveden almıştım daha önce, diyorum ki bunun arkasındaki kagıdı çıkarıp, ortasına mavi peluş sevimli bir oyuncak yerleştirim.

altına zaten kristal tül geçilcek ya onun üzerine de minik minik objeler yapıştırırım. nasıl olur sizcee :26: kafamda canlandırdıgımda güzel olur gibi geliyor ama bakalım yapınca aynı şekilde düşüncekmiyim

Son düzenleme:
teyzoşlar biz geldik kızımla

haftasonu doktor teyzedeydik şeker yüklememiz iyi çıktı şükür tokluk 125

hem tadı çok güzel olan limon aromalı bi şey içirdiler

tiroid testimizde iyi 1.25

kızım doktor teyzesine parmağıyla zafer işareti yaptı doktor da çok güldü

kızlar benim hamilelik günlüğümde bugün bunlar yazıyor deneyen var mı

Bebeğinizin kalp atış sesi yükseldikçe, bebeğinizin kalp atışlarını, siz yoga pozisyonundayken, göbeğinize kulağını dayıyan bir kişi rahatlıkla duyabilir. Sizde bir steteskop kullanarak bebeğinizin kalp atışının güçlü sesini duyabilirsiniz

eşim kulağını bi dayasa duyar mı acep

Ben Gümüşhaneliyim ama İzmir'de yasıyorum cok uzak be TATLIM ama memlekette olsam hemen gelirdim valla neyse yapmış kadar oldun söylemen yeter tesekkur ederim cnm :)

Kızında sende hoş geldiniz masallAh kızına annesi:)) sonuclarının iyi çıkmasına sevindim darısı olmayanların ve sonuc bekleyenlerin basına olsun:))

Valla cnm benim gecti uygulamadım ama dikkatli bı sekilde dinlersem duyuyorum ben sende dinle bı belki doğrudur:)

kızlar beni yine hararet bastı nefes zor alıyorum.gidip biraz revirde yatıp dinlenicem.size iyi kaynatmalar...

bazı anneler doğum tarihlerini belirlemiş bile hayırlı doğumlar diliyorum,
benimde ilki sezeryan ama haftasonu doktoruma normal doğumu düşündüğümü söyledim
bazı riskleri olsada sıcak baktı nerdeyse 5 sene geçti çünkü üzerinden
bence ilki sezeryan olacak annelere bazı tavsiyelerim var
ben ilk bebeğimi 40+5 de doğum yaptım günü geçti diye ve bende sabırsızlanmıştım iyice ve doğumdan
önce defalarca nst yapıldı hiç sancı yoktu suni sancıyıda deneyemedim
yalnız bebeğimin günü geçti diye düşünmemize rağmen doğduğunda burun kemiğinde gelişme problemi vardı
bir kaç gün sonradan gelişti doğunca. Allah hepsine yazdığı günü aslında onların sağlıkla geleceği gün yani
sakın acele etmeyin son güne kadar diretin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…