- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
ben biraz önce çok güzel birşey yapıp normal doğum videosu açtım
tırsıyorummmmmm
Sağlık dolu güzel haftalar teyzoşlar...
Ben hafta sonu prensesimin kapı süsünü yaptım kendi emeğim olsun istedim bakın bakalım nasıl olmuş...
Eki Görüntüle 654218
ben biraz önce çok güzel birşey yapıp normal doğum videosu açtım
tırsıyorummmmmm
ne kadar güzel düşünüyorsun.keşke bende zamanında korkmasaydım da normal doğum diye diretseydim3. kez kestirip biçtiricem .bende istiyorum bebeğimin içimden çıkışını izlemeyi hemen kucağıma almayı ( ama sezeryan da öyle mi...çocuk doğuyor yaklaşık yarım saat bir saat senden ayrı kalıyor sen uyanıcanda kendşne gelicende bebeğini görücen. senden önce herkes görüyor.en son sen görüyorsun düşün yani...
canım o cesareti bende gösterdim ama şimdi ölsem de bakamam. bence sende düşünme bunları içim fena oluyor benim
ooooooo ben neler izledim ne hikayeler dinlediim dr um bizzat anlattı normal doğum ile ilgili kötü deneyinlerini amaaaaa beni korkuttu muuuhayır hayır hayıııır aslaa sonuna kadar normal doğum için bekliycem Allah izin verirse tabiii bi aksilik anormallik olmazssa ben normal doğumu sonrasını düşünerek istiyorum. bebeğimin bana ihtiyacı olacak. hemen iyileşip onun hizmetine geçmek istiyoruum Allah hepimize kolay gönlümüzce doğumlar nasip etsin sağsağlim yavrularımıza kavuştursun
ÇOK GÜZELellerine sağlık canım keşke bende yapabilsem :44:
ooooooo ben neler izledim ne hikayeler dinlediim dr um bizzat anlattı normal doğum ile ilgili kötü deneyinlerini amaaaaa beni korkuttu muuuhayır hayır hayıııır aslaa sonuna kadar normal doğum için bekliycem Allah izin verirse tabiii bi aksilik anormallik olmazssa ben normal doğumu sonrasını düşünerek istiyorum. bebeğimin bana ihtiyacı olacak. hemen iyileşip onun hizmetine geçmek istiyoruum Allah hepimize kolay gönlümüzce doğumlar nasip etsin sağsağlim yavrularımıza kavuştursun
canım çok sevindim beğenmene teşekkür ederim neden yapamayasın ki aslında zor değil yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım...
Sağlık dolu güzel haftalar teyzoşlar...
Ben hafta sonu prensesimin kapı süsünü yaptım kendi emeğim olsun istedim bakın bakalım nasıl olmuş...
saol tatlım elimden gelir aslında böyle şeyler sen çok iyi yapmışsın ama hazır gibi olmuşcanım çok sevindim beğenmene teşekkür ederim neden yapamayasın ki aslında zor değil yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım...
Amin cnm insalah valla sende tam benim aklimdasin inşallah bu düşündüklerimiz gerçekleşir bende son günüme saatime kadar normal dogumu istiyorum bı aksilik olmazsa tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin çabucak iyileşti kızımın herseyi ile ilgilenmek istiyorum herseyini kendim yapmak istiyorum artık cok sabırsız ve hayecanla o günlerin gelmesini istiyorum artık:)
saol tatlım elimden gelir aslında böyle şeyler sen çok iyi yapmışsın ama hazır gibi olmuşbenim asıl sorunum vakit bulamamak çalışınca zor oluyor biraz kimsemde yok bütün ev işi bana bakıyor çok şükür sağlığım iyi eşimde neistesem yapıyor ama yine de dinlenmek için zaman ayırmakta zorlanıyorum bazen. senden görünce çok heveslendim ama haftaya malzeme alıp bişeyler yapabilirim belki
bende yazdıklarını okurken aynı şeyi düşündüm aynı kafadanız diyebenimde bakacak kimsem yok annem memleketten gelecek (1700 km uzaktan) ama en fazla 10 gün kalabilir. k.validem de yaşlı zaten uzun süre bakamaz o da zaten bende oğluşumun herşeyiyle ilgilenmek ve ona kendi alışkanlıklarımı erkenden kazandırmak istiyorum bakalım hakkımızda ne yazıldıysa o tabii hayırlısı diyelim
heyecan bana da bastı valla. bazen diyorum ki hadi günler çabuk geçsin oğlumu bi koklayayım mis mis sonra da diyorum amaaan ne güzel içinde işte daha ötesi var mı daha değerlisi var mıı bebişlerimiz sadece bize ait şu andaa
Valla cok guzel bende beğendim c iyi günlerde kullanın inşallah:)
Bende isterim dermişim:)))))
Canım çok güzel olmuş bunlar.. Sen de çok beceriklisin..
Ben de biraz malzeme aldım lavanta kesesi için onu becerebilirsem bunun gibi bir şey ben de yapmak istiyorum kendi elimden çıksın hatıra kalsın diye..
Beceremezsem senden yardım isterim artık :)
teşekkür ederim allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah... ben erzincandayım gel birgün bize senin prensesine de yapalın birlikte....:))
canım çok teşekkürler... aslında gerçekten çok zor değil eli iğne iplik tutan herkes yapabilir yeterki iste. bende senin gibi düşündüm kendi el emeğim olsun istedim :)) bebek şekeri malzemelerini de aldım inşallah doğuma yakın onları da kendim yapacağım... birde bebek kurabiyesi için kalıp ve şeker hamuru aldım onu da kendim yapmak istiyorum allah kısmet ederse tabiki...
lavanta kesesi konusunda da ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum canım
teyzoşlar biz geldik kızımla
haftasonu doktor teyzedeydik şeker yüklememiz iyi çıktı şükür tokluk 125
hem tadı çok güzel olan limon aromalı bi şey içirdiler
tiroid testimizde iyi 1.25
kızım doktor teyzesine parmağıyla zafer işareti yaptı doktor da çok güldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?