2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim

Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle
kızlar doğum gününüz kutlu olsunnnnn.merve hediyene bayıldım:)
çok geçmiş olsun.şimdi yüksek bir yere uzandın diye mi oldu bütün bunlar?inşallah toparlanırsın en kısa zamanda.
annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar dedi tosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük siziEki Görüntüle 654667
maşallah.ne kadar net ve güzel çıkmış görüntü.

bendede var 2-3 gündür aşağı doğru bir baskı hissi.özellikle dün biraz temizlik yaptım hemen aşağı doğru bir ağırlık hissi bel ve kasıklarda ağrı başladı.ben bebek ağırlaşmıştır ondan diye düşünmüştüm.cuma doktora gittiğimde sorucam bu konuyu.

bu arada ben daha 25. haftaya yeni başladım.ne güzel 29 haftasında olanlar var.çok kıskanıyorum:)birde ben bazı belirtileri haftamdan önce yaşamaya başlıyorum sanırım.son 1-2 haftadır gece uykuları haram oldu bana.ekstradan bebeğimi kaybetme ve doğum korkusuda başladı 1-2 gündür.hergün yeni bişey yaşıyorum valla...

Çok çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm inanki dikkat et kendine aman aman
Doktor ilaç felan verdi mi peki kaçıncı haftandasın canım
Neden böyle oldu acaba doktorun bir sebep gösterdimi?:26:

Çok teşekkür ederim uconnum nasılsın iyi misin
Yaa bende bir anormallik var sanırım herkes doğumdan korkmaya başlamış
Bende hiç öyle bir şey yok:26:

canım gecmıs olsun cok,
neden ole oldu kı

Ben biraz hareketliyim, farkında olmadan da hareketlerimde kesintiye gidemedim doğru düzgün..

Geçen haftadan beri azcık azcık kanamam vardı.. İlaç sonucunda geçmedi cuma kuaföre gittim temizlik için
Bikini bölgesinde korkma ama birşeyler oluyor dedi.. Ondan sonrası pek korkunçtu.. Tekrar gittik dra tabii..

Raporu anında patlattı.. Rahim uzunluğum başından beri 3.99 idi, çok güzel diyordu drum.. Cuma ölçtü 3.15 çıkınca hemen yazdı raporu..

Dinlen biraz eşinle olan ilişkine ara veriyorsun dedi..

Yürürken karnımın altına giren kasılmalarla başladık.. Sonra rahim toplanması gibi birşeyler hissediyordum..

Oyyyy masallaahh cok tatli yuzu baya net gorunuyo Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

maşallah Allah nazarlardan saklasın ağzı burnu çok tatlı
Maşallah minik kuzuna çok tatlı Allah nazarlardan esirgesin
maşallah.ne kadar net ve güzel çıkmış görüntü.

Çoook teşekkür ederiz hepinize annişler çok öptük hepinizi

çok geçmiş olsun. hepimizin zaman zaman dikkatsizlikleri oluyor, umarım herşey yoluna girer. dikkat et kendine de bebeğine de...

Çok çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm inanki dikkat et kendine aman aman
Doktor ilaç felan verdi mi peki kaçıncı haftandasın canım
Neden böyle oldu acaba doktorun bir sebep gösterdimi?:26:

Şu an 26+4'teyiz canım..

Rahim uzunluğu kısalması erken doğum riskiymiş şimdi araştırıyorum.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım, dünya kadar market alış-verişi yapıp elimde taşıyarak otobüslerde ...

Düşündükçe ne yapmışım ben diye ağlama krizlerine giriyorum..

Yapma..

Yaşadıklarınıın hepsini yaşadım fakat sende de bu olacak diye birşey yok ama emin olki o çocuğun bir yere toplanması hissi kasılmaymış ben kafasını mı çeviriyor bu diyordum.. Kasılmaymış..

Sancı giriyor yürürken yürüyemez duruma geliyorsun..

Çok yormuşum kendimi..Tamam normalde beni yormaz bu işler fakat ben artık normal olmadığımı kabul ediyorum..

Kanamam yok şu anda çünkü sürekli dinlencedeyim..
Geceleri 1-2 damla sadece..

Şu an 26+4'teyiz canım..

Rahim uzunluğu kısalması erken doğum riskiymiş şimdi araştırıyorum.

Yinede 3'ün altında değil canım çok şükür 3'ün altına düşerse tehlikeli oluyormuş
Allah esirgesin doktorun erken doğum riskin felan var dedi demi
Ciğer geliştirici iğne felan verdimi peki:26:

Yinede 3'ün altında değil canım çok şükür 3'ün altına düşerse tehlikeli oluyormuş
Allah esirgesin doktorun erken doğum riskin felan var dedi demi
Ciğer geliştirici iğne felan verdimi peki:26:

Bu etapta ilaç yok fakat dinlenme sonucunda duruma bakıcaz,bende yeni araştıyorum internette, 2.5 altı çok riskliymiş..
Biraz moralim düzeldi..
Erken doğum riskim hiç yoktu,yok demişti, azalınca da korkutmamak için birşeyler açıklamadı çok fazla uzat ayağını yat sadece dedi..

:26:benim de aynı öyle oluyo karnımın altına kasılmlar belime giren ağrı bide aykta kaldığımda yürüdüğümde bebişim top gibi olmuş gibi kasıklarıma baskı yapıyo gibi hissediyorum :18:hatta şuan düngeceden beri sürekli ağrım var ama doktoruma randevu yok hiç en erken haftaya salıya var

Çok teşekkür ederim uconnum nasılsın iyi misin
Yaa bende bir anormallik var sanırım herkes doğumdan korkmaya başlamış
Bende hiç öyle bir şey yok:26:

iyiyim mervecim seni sormak lazım 2 gündür gezdin bol bol galiba pek görünmedin topikte.
bende panik atak var.doğum anında heyecanlanmaktan falan korkuyorum.tansiyonum düşüyor veya fırlıyor öyle anlarda.ama normal doğumda çok istiyorum.sanırım doktorum neyi uygun görürse onu kabul edicem.

Randevu isterken acil durumum olabilir dersen belki birşeyler yapabilirler tatlım fakat umarım
farklı bir durum vardır sende, herkeste farklı olabilir her durum, kendini panikletme..
Doktorun telefon vermiştir bir ara ve durumu kısaca söyle gel derse hemen git sekreterine söyleyince aradan alıyorlar..
Baksın seninde rahim uzunluğuna aklında kalmamış olur hem..

Cnm çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin herşey normale döner cnm. peki bu on gün rapor yetecekmı sana

canım o cesareti bende gösterdim ama şimdi ölsem de bakamam. bence sende düşünme bunları içim fena oluyor benim

bencede izlemeyin ya. herşey yaşarken çok farklı oluyor sonuçta. ben lisedeyken hamileliği düşününce bi tuhaf olurdum. içimde bi canlı olcak ıyy derdim. karnım bi tuhaf olurdu düşününce. ama hamileyken hiç öle hissetmedim. yine evlilikteki bi çok şey içinde ıyy demişimdir :) yada tırsmışımıdr. ama yaşarken öle olmuyor. o duyguyla beraber başka oluyor.

doğumda muhakkak zordur ama videodaki görüntü kadar değildir bence :)

Cok gecmis olsun canim dikkat et artik kendine, hepimizin basina gelebilir, banada hep uzanma etme diyorlar bende kiziyordum herkese ben uzanmayayimda evimin isini kim yapsn diyordum ama artik baya baya dikkatli olmak lazim...

maalesef ben dikkat etmiorum ya. saf saf koşuodum şimdiye kadar. bi haftadır falan ağırlaştım da koşmuırum. ama uzanmaya dikkat etmiorum tahtaya yazarken falan yukarlara uzanıorum çoğu zamn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…