annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
Bugün benim doğum günümdü
Eşim hediye olarak aşerdiğim bişey almış
Ama kutunun içinde 10 tane bile yoktu
Kıyamıyorum yemeye 4 tane kaldı
Şİmdi kalkıp tuza banıp yiyeceğim
kızlar doğum gününüz kutlu olsunnnnn.merve hediyene bayıldım:)Yaaa inanmiyoruuuum benimde dogum gunumdu bende hediye olarak ondan istiyoruuuuumm :)) nice yillara canim esinle bebisinle sevdiklerinle
çok geçmiş olsun.şimdi yüksek bir yere uzandın diye mi oldu bütün bunlar?inşallah toparlanırsın en kısa zamanda.Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin
Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...
Zıp zıp zıplayıp hop hop hoplamanın sonucu..
maşallah.ne kadar net ve güzel çıkmış görüntü.annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
Cnm çook geçmiş olsun :26::26:ya nasıl oldun sen öyle çok dikkat kendine doktor ne diyosa yap bebişlerimizden önemli değil hiçbişeygerçekten canım sıkıldı şimdi nasılsın peki, dinlenirken de sancı varmı yada kanaman devam ediyomu:26:
aslında bende de buaralar gariplik var kanamam yok ama çok yürüdüğümde çok ayakta kaldığımda oluyodu önce kasıklarım ağrıyodu ve sanki bebişim tam kasıklarımda top gibi toplanıyodu ve aşağıya baskı yapıyodu biran önce yatıp dinlenme ihtiyacı duyuyodum şimdi 3-4 gündür bebeği hep kasıklarımda aşağı baskı yapar şekilde hissediyorum ve ağrı sancı hissediyorum belim ve kasıklarımdaazıcık bile yürüyemiyorum hemen sancı başlıyo acaba bende demi başladıki kasılmalar, bende dikkat etmedim marketlere gittim ağır yük taşıdım çok 2 saat bir fiil otobüsde ayakta kaldım yervermediler songünlerde düşününce hepsi üst üste gelmiş :18:
Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin
Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...
Çok teşekkür ederim uconnum nasılsın iyi misinkızlar doğum gününüz kutlu olsunnnnn.merve hediyene bayıldım:)
çok geçmiş olsun.şimdi yüksek bir yere uzandın diye mi oldu bütün bunlar?inşallah toparlanırsın en kısa zamanda.
maşallah.ne kadar net ve güzel çıkmış görüntü.
bendede var 2-3 gündür aşağı doğru bir baskı hissi.özellikle dün biraz temizlik yaptım hemen aşağı doğru bir ağırlık hissi bel ve kasıklarda ağrı başladı.ben bebek ağırlaşmıştır ondan diye düşünmüştüm.cuma doktora gittiğimde sorucam bu konuyu.
bu arada ben daha 25. haftaya yeni başladım.ne güzel 29 haftasında olanlar var.çok kıskanıyorum:)birde ben bazı belirtileri haftamdan önce yaşamaya başlıyorum sanırım.son 1-2 haftadır gece uykuları haram oldu bana.ekstradan bebeğimi kaybetme ve doğum korkusuda başladı 1-2 gündür.hergün yeni bişey yaşıyorum valla...
canım gecmıs olsun cok,
neden ole oldu kı
Oyyyy masallaahh cok tatli yuzu baya net gorunuyo Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
maşallah Allah nazarlardansaklasın ağzı burnu çok tatlı
Maşallah minik kuzuna çok tatlı Allah nazarlardan esirgesin
maşallah.ne kadar net ve güzel çıkmış görüntü.
Çok çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm inanki dikkat et kendine aman aman
Doktor ilaç felan verdi mi peki kaçıncı haftandasın canım
Neden böyle oldu acaba doktorun bir sebep gösterdimi?:26:
annişler doktordan geldik çok şükür oğluşum iyiymiş:) doktorumuz 10 gün kadar önde,27 haftalık kadar deditosunum benim çok tatlıydı,fotomuzu da koyalım öptük sizi Eki Görüntüle 654667
Cnm çook geçmiş olsun :26::26:ya nasıl oldun sen öyle çok dikkat kendine doktor ne diyosa yap bebişlerimizden önemli değil hiçbişeygerçekten canım sıkıldı şimdi nasılsın peki, dinlenirken de sancı varmı yada kanaman devam ediyomu:26:
aslında bende de buaralar gariplik var kanamam yok ama çok yürüdüğümde çok ayakta kaldığımda oluyodu önce kasıklarım ağrıyodu ve sanki bebişim tam kasıklarımda top gibi toplanıyodu ve aşağıya baskı yapıyodu biran önce yatıp dinlenme ihtiyacı duyuyodum şimdi 3-4 gündür bebeği hep kasıklarımda aşağı baskı yapar şekilde hissediyorum ve ağrı sancı hissediyorum belim ve kasıklarımdaazıcık bile yürüyemiyorum hemen sancı başlıyo acaba bende demi başladıki kasılmalar, bende dikkat etmedim marketlere gittim ağır yük taşıdım çok 2 saat bir fiil otobüsde ayakta kaldım yervermediler songünlerde düşününce hepsi üst üste gelmiş :18:
Şu an 26+4'teyiz canım..
Rahim uzunluğu kısalması erken doğum riskiymiş şimdi araştırıyorum.
Tontilikooooooş maşallah subhanallah annişi...
Yinede 3'ün altında değil canım çok şükür 3'ün altına düşerse tehlikeli oluyormuş
Allah esirgesin doktorun erken doğum riskin felan var dedi demi
Ciğer geliştirici iğne felan verdimi peki:26:
Ben biraz hareketliyim, farkında olmadan da hareketlerimde kesintiye gidemedim doğru düzgün..
Geçen haftadan beri azcık azcık kanamam vardı.. İlaç sonucunda geçmedi cuma kuaföre gittim temizlik için
Bikini bölgesinde korkma ama birşeyler oluyor dedi.. Ondan sonrası pek korkunçtu.. Tekrar gittik dra tabii..
Raporu anında patlattı.. Rahim uzunluğum başından beri 3.99 idi, çok güzel diyordu drum.. Cuma ölçtü 3.15 çıkınca hemen yazdı raporu..
Dinlen biraz eşinle olan ilişkine ara veriyorsun dedi..
Yürürken karnımın altına giren kasılmalarla başladık.. Sonra rahim toplanması gibi birşeyler hissediyordum..
Çok teşekkür ederim uconnum nasılsın iyi misin
Yaa bende bir anormallik var sanırım herkes doğumdan korkmaya başlamış
Bende hiç öyle bir şey yok:26:
:26:benim de aynı öyle oluyo karnımın altına kasılmlar belime giren ağrı bide aykta kaldığımda yürüdüğümde bebişim top gibi olmuş gibi kasıklarıma baskı yapıyo gibi hissediyorum :18:hatta şuan düngeceden beri sürekli ağrım varama doktoruma randevu yok hiç en erken haftaya salıya var
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım, dünya kadar market alış-verişi yapıp elimde taşıyarak otobüslerde ...
Düşündükçe ne yapmışım ben diye ağlama krizlerine giriyorum..
Yapma..
Yaşadıklarınıın hepsini yaşadım fakat sende de bu olacak diye birşey yok ama emin olki o çocuğun bir yere toplanması hissi kasılmaymış ben kafasını mı çeviriyor bu diyordum.. Kasılmaymış..
Sancı giriyor yürürken yürüyemez duruma geliyorsun..
Çok yormuşum kendimi..Tamam normalde beni yormaz bu işler fakat ben artık normal olmadığımı kabul ediyorum..
Kanamam yok şu anda çünkü sürekli dinlencedeyim..
Geceleri 1-2 damla sadece..
canım o cesareti bende gösterdim ama şimdi ölsem de bakamam. bence sende düşünme bunları içim fena oluyor benim
Bu etapta ilaç yok fakat dinlenme sonucunda duruma bakıcaz,bende yeni araştıyorum internette, 2.5 altı çok riskliymiş..
Biraz moralim düzeldi..
Erken doğum riskim hiç yoktu,yok demişti, azalınca da korkutmamak için birşeyler açıklamadı çok fazla uzat ayağını yat sadece dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?