Kızlar ben doktora bebeğimin boyunu hiç sormadım. Ultrason kağıdında FL yazan yer boyu oluyomuş sanırım. Şimdi baktımda FL 51.2 mm yazıyo. Ne demek bu bilen varmı :26:
kızlar ben geldim.kadın doğum doktorum bebek için çok şükür herşey yolunda dedi,plesantamda düşmeden kaynaklı bir kanama falan yokmuş.bebişim maşallah 1 kilo, 37 cm olmuşşimdilik diyete devam,2 hafta daha müddet verdi.değerlerime göre karar vericek insülin iğnesine.diyetisyenimde listemi değiştirdi.azıcık kızdı kaçamaklarıma
ama eve geldiğimde moralimi bozan bişey farkettim.bebek ortalamaya göre tam haftasında yani 27+3 çıktı,ama karın çevresi 26+1 çıkmış9 gün geride:26: karın çevresi hep çok önde giderdi.ben doktoruma normalmi diye sorduğumda doktorum "büyük çıkması gerekir bu iyi beslendiğini gösterir" demişti.şimdi bebişim beslenemiyor mu acaba :44: of ya buda arayıp sorulmazki şimdi doktora düşün düşün üzülüyorum.acaba kan akışım mı zayıfladı ?
sizlerin nasıl karın çevresi?bilmeyenler için ultrason kağıdında AC yazan yer...
Kızlar ben doktora bebeğimin boyunu hiç sormadım. Ultrason kağıdında FL yazan yer boyu oluyomuş sanırım. Şimdi baktımda FL 51.2 mm yazıyo. Ne demek bu bilen varmı :26:
Kııızlaaaar lütfeeeen ve lütfeeeeeennnn bana birşeyler olmaz diye düşünmeyin..
Uzanmayın yukarılara yukarılara, zıplamayın, hoplamayın, ani kalkışlar yapmayın, hızlı ya da hızlıya yakın bile yürümeyin
Ben cuma gününden beri yatıyorum, 10 gün rapor verdi doktor, rahim uzunluğum azaldı, kanama yaşıorum çok nadirde olsa azıcık yürüsem kasılmalarım başlamış...
Zıp zıp zıplayıp hop hop hoplamanın sonucu..
FL * 7 bebeğin boyunu verior yaniii seninki 35,84cm olmuş hayırlı olsun tatlım
Canım hafta hafta değişebiliyor. Benim her hafta önde gidiyordu. 2 önceki kontrolümde ilk defa geride çıktı. Çok üzülmüştüm. Yediklerime hiç dikkat etmedim diye. Sonraki kontrolümde yine her şeyi öndeydi.AC ye baktım şimdi en son kontrolümde 3 gün önde çıkmış gününden.
Bu arada artık rahatlamışsındır, kendi doktorunda gördü bebişini. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.
Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın...Sevi bebe nin fabrika satış mağazasını ilk kez duydum yeri nerede canım? Fiyatları nasıl?
kızlar göbek deliği dışarıya çıkan oldu mu?
kızlar göbek deliği dışarıya çıkan oldu mu?
çok teşekkürler canım aynen eli yüzünde uyuyor tosun:)) aynı durum bende de var canım gece 3-4 kez kalkıyorum saat 5-6 gibi de gözüm açılıyor uyu bidaha uyuyabilirsenkızlar günaydın nasılsınız bakalım ben artık geceleri uyuyamamaya başladım gecede 3-4 kez kalkıyorum , artık 37 .hafta gelsin diyorumgitgide ağırlasır oldum iş yapmakta canım hiç istemiyor , evde kalmak istiyorum ben yaa:26:
birlgırl cnm 41 kere maasallah oğlusunaaa eller yüzdeee uyuyomu neeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?