2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ben doktora bebeğimin boyunu hiç sormadım. Ultrason kağıdında FL yazan yer boyu oluyomuş sanırım. Şimdi baktımda FL 51.2 mm yazıyo. Ne demek bu bilen varmı :26:

FL * 7 bebeğin boyunu verior yaniii seninki 35,84cm olmuş hayırlı olsun tatlım

Canım hafta hafta değişebiliyor. Benim her hafta önde gidiyordu. 2 önceki kontrolümde ilk defa geride çıktı. Çok üzülmüştüm. Yediklerime hiç dikkat etmedim diye. Sonraki kontrolümde yine her şeyi öndeydi. AC ye baktım şimdi en son kontrolümde 3 gün önde çıkmış gününden.

Bu arada artık rahatlamışsındır, kendi doktorunda gördü bebişini. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.

Kızlar ben doktora bebeğimin boyunu hiç sormadım. Ultrason kağıdında FL yazan yer boyu oluyomuş sanırım. Şimdi baktımda FL 51.2 mm yazıyo. Ne demek bu bilen varmı :26:

FL değerini 7 ile çarpacaksın. 35 cm bebişin.

canım çok geçmiş olsun.bol bol dinlen....

canım FL uyluk kemiği uzunluğu.yani üst bacak.o sayıyı 7 ile çarparsan bebeğinin yaklaşık boyunu bulursun canım yaklaşık 35 cm seninkide maşallah

Tokoyay, Mnsroz sizede teşekkür ederim cevapladığınız için Ben hiç ultrason kağıdındaki değerlere bakmıyordum. Mnsroz AC Değerini sorunca merak ettim baktım :) Fakat bende Ac değeri yazmıyor

amin canım,daha bi rahatladım bugün şükürler olsun

canım zaten ben hep ya tam günümde çıktım,yada bi kaçgün geride.ama bu kadar geride hiç çıkmamıştımözelliklede karın çevresinin önemini öğrendikten sonra canım sıkıldı.ben koca göbekli bebiş istiyorum

Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın...Sevi bebe nin fabrika satış mağazasını ilk kez duydum yeri nerede canım? Fiyatları nasıl?

beylikdüzünde migros durağından içeriye doğru gidiliyor.
fiyatlar da peşinde %15 indirim yapıyorlar
sepet ürünleri de yarı fiyatına neredeyse
reyon ürünler de hem kaliteli hem normal fiyatları
oyun halısı, bebek oyun&destek yastığı vardı ben almadım ama yarı fiyatına idi.

Günaydın kk nin en guzel annişleri ve onların en tatli minnaklari nasilsiniz inşallah gunünüz Aydın neşeniz bol kalbiniz huzur dolsun inşallah herkesi öpüyorum mucuks mucuks

Mervecim cnm benim gecmis dogum gunün kutlu olsun kizinla eşinle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah

MMM41 ve denizkizi cok cok gecmis olsun canlar dikkat edin kendinize Rabbim şifalar versin inşallah

Günaydın annişler,
Kapalı kasvetli yağdı yağacak bir havadan günaydın herkese.Sabahın 5inde uyandırdı minik böceğim daha da uyuyamadım.kalktım işe geldim işte.Dogum yapmış arkadaşlarımda bu zamanlarının kıymetini bil uyu uyuyabildiğin kadar diyorlar ama nafileeeeBirgün daha yaklaştık bebeklerimize.şükürler olsun

annişleeeer... unnado da chicco nun tekstil ürünlerinin kampanyası var. çok şık... özellikle kız anneleri kaçırmak istemeyeceğiniz modeller var veee şimdiden tükenmeye başlamış. :18:

kızlar 2013 mart annelerinin son sayfasına baktım da hamilelik takvimlerinde son 5 gün 4 gün falan yazanlar var. ne kadar güzel. hikayelerini bir okusanız çok eğlenceli. her biri sancı takibi yapıyor.bir tanesinin 5 günü kalmış ama hala çocuk aşağıya inmemiş ama sancıları da çokmuş sezeryan olacakmış büyük ihtimal :) çok özendim şimdi...

kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben artık geceleri uyuyamamaya başladım gecede 3-4 kez kalkıyorum , artık 37 .hafta gelsin diyorum gitgide ağırlasır oldum iş yapmakta canım hiç istemiyor , evde kalmak istiyorum ben yaa:26:

birlgırl cnm 41 kere maasallah oğlusunaaa eller yüzdeee uyuyomu neeeee
merve 02 cnm doğum günün kutlu olsun ancak geçmişi okuyabildim kusura bakmaaa sekercm
kntsz boğaz ağrısı için dut pekmezi ısılıp ılık içilince iyi geliyoo diye duymuştum dene istersen geçmiş olsun

MMM 41 canım çok geçmiş olsun valalaa senin yaşadıkların bize iyi bir ders oldu 1 müsibet 1 nasihatten iyidir derler yaa maalesef böyle bir durum senin ki , bende senin gibi ufak bikanama geçirmiştim gecen dönemlerde o kadar çok korkmuştum ki ... simdi sen yaşayınca tekrar hatırladım sanırım biz canımızın kıymetini bilmiyoruz halaa evişi , kosturma derken 2 canlı olduğumuzu unutuyoruz galibaa, bu yüzden hergün kocamdan fırca yiyorum bende :26:
neysee cnm çok dikkat et kendine inş atlatacaksın bugunleri dee

çok teşekkürler canım aynen eli yüzünde uyuyor tosun:)) aynı durum bende de var canım gece 3-4 kez kalkıyorum saat 5-6 gibi de gözüm açılıyor uyu bidaha uyuyabilirsen

Bdamlagozbebeğim borealis ve seyzen sizlere de günaydın kizlar:)

Ve aleykum selam golgen hosgeldin cnm:)

Bdanlagozbebegim cnm benim göbek iyice küçüldü valla çıkmadı ama heran çıkabilir gibi dışa dogru geliyor artık:)

Seyzen kiz nerde o yerler bende kızıma birşeyler almak istiyorum dün ilk defa siftah yaptım bı tulum hastane çıkışı ve iki tane yazlık Yelek aldım cok eksik var daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…