2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Edddaaa: hic öyle birsey yasamadım ama cok zor birsey olduğunu duydum cok gecmis olsun cnm Allah şifalar versin

Hkn2013: cnm bebişin cok tatli masallAh nazar değmesin kuzuna nasılda herseyi belli ya

öpüyorm canm

:))üniversiteyi niğde de okudum 4 yıl oradaydım. özledim vallahi şimdi çok değişmiş diyorlar. 95-99 yılları arası oradaydım. Yukardaki kredi yurtlarda kalıyordum. Ahhh gençliğim ahhhhh:)))

Herhangi bir doğum şekline dair tavsiye veremem ama o bahsedilen riskler her türlü tıbbi müdahalede var olan ve hastanenin herhangi bir risk durumunda biz sizi bilgilendirdik diyebilmesi için formalite bir bildirim. Siz de imzaladınız biliyordunuz diyebilmeleri için.

deniz yıldızı başlıyo bis gidios brz uzanalım arada tıkınalım haydi annişler sütleri unutmayın bebişlere kan can olsun görüşürüz brz çıkıyoruz kendinize iyi bakın

Edddaaa: hic öyle birsey yasamadım ama cok zor birsey olduğunu duydum cok gecmis olsun cnm Allah şifalar versin

Hkn2013: cnm bebişin cok tatli masallAh nazar değmesin kuzuna nasılda herseyi belli ya

teşekkür ederim canım çok sağol gerçekten çok zor ama şuan daha iyiyim

kızlar utanarak özel bi soru sorcam :26:
özel bölge temizliğini nasıl yapıyosunuz, malum göbişler büyüdü artık bayaa
ben en son çok zorlanmıştım, çok sık yapmıyorum zaten de bu sefer nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum
ittiriyorum karnımı ister istemez, doğumlar normal olursa bi de Rabbim nasip eder de, aniden gidivercez, ya temiz olamazsak o zaaman
son zamanlarda hep temiz tutmak lazım , bu göbişlerle naapcaazzz

:))) bacaklarımı az önce aldım en son 2 aylıkken almıştım tüysüzüm zaten ama dediğin gibi çok zorlandım . özel bölgemde de sadece altlarda var oraya da duşta rastgele jilet sallıyorum. Doktorum hamilelikte ağdadan uzak dur dei. Kan basıncı arttığı ve damarlar genişlediği için varis olma riski çook fazlaymış(

Amin cnm sağlıklı oldunda farketmez ama alıştım da kızına büyük bı supriz olur öyle birsey olursa yok cnm ya benimki normalde hareketli banyoda bı hareket etmiyor rahatliyormu ne cok sıcak duş almam zaten ılık dü ile yapıyorum

Dilca yarama tuz bastın cnm son ayımda kuaföre gitmeyi düşünüyorum baska çaren yok hic gitmedim nasil olacak bilmiyorum

kavrengi leke uyarıcıymış kırmızı leke tehlikeliymiş sadece yatıosun 1 kilo bile kaldırmayacaksın 4 hafta daha sık dşini dedi

Çok geçmiş olsun aman sen kendine dikkat et Allahın izniyle ilaçların da yardımıyla en az bi 4-5 hafta dayanır inşallah bebişin. Sonrası zaten malum :) sen pozitif düşün herşey güzel olsun

canım bende senin gibi evde kendim temizliyordum ama yarın ağdacıya gidicem mecbur çünkü en son aldığımda çok zorlandım ve yorucu oldu ama artık ağdacıya gitmeyi düşünüyorum son doğuma yakın haftada da ağdacıya gittikten sonra çıktıkça jiletleyecem mecbur

canım duydum ben de, hatta abartmak için mi söylüyolar bilmiyorum da ağda yaptırırken kuaförde suyu gelen olmuş
ben de korkuyorum, ağda yapmıyorum hiç zaten, jiletten de çok korkuyorum zaten göremyorum ki nasıl jiletliyim.
epilasyon aletimin jilete benzer bi aparatı var, kesici değil,onla almaya çalışıyorum ama işte hemen çıkıyo
yani 4 güne bir yapmak lazım işte
bebişi çok sıkıştırırm ya yapcam diye uğraşırken, sen jiletlerken zorlanmıyomusunnnnn

canım ağdayı hiç önermiyolar özellkle son haftalarda
yani şimdi bundan sonra gitme artık bence, son haftalarımız artık ne kaldı ki şunun şurasında
ya jiletle bi yerlerimizi keseriz hiç göremezken nasıl yapcazzzz
ay ne büyük problemmiş ya...

tüy dökücü krem kullansak o zararlımıdır acaba?

yani benm de aklıma gelmedi değil canım, sürüp bekliyoruz dimi onda, daha önce hiç yapmadım ama temizce olur en azından,çok orayı görmek de gerekmez sanırım, sürüveririz, bi zararı var mı ben de hiç bilmiyorum

tüy dökücü kremlerde kimyasal olduğu için zararlı canım sakın kullanma

canım ağdanın zararı yok diye biliyorum hatta kk da böle bir başlıkta var ağda yaptırıp 5 gün sonra doğuma gittiklerini yazan bile var kararsız kaldım şimdi bu konuda

Canım çok güzel geçmiş kontrolünüz işte, her zaman ilerde olacak diye birşey yok boşver ben de aynı durumu yaşadım son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı. Önce içim buruldu sonra kendime dedim ki şükret :)
Alışveriş de güzel olmuş güle güle giy hepsini çok sevindim

tüy dökücüleri kimyasal içeriyo diye zararlı diyolar ama acil bi durum için alsak kenara koysakmı? 1 kere kullanmadan bişi olmaz belki

canım ya benm de yaptıran arkadaşlarım var da işte zararlı olduğunu bile bile, hani biraz daha sert ya ağda, o an içeriyi sarsabiliyormuş işte falan filan, ay hepsinin bi kötü yanı var napcaazz o zamaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…