bi yakınım 8. ayında kızım die sevdiği bebişinin erkek olduğunu öğrendi akşam sabah doğurucak şmdi :) kısmet tatlım ya sağlıkla gelsinlerbilmiorum canım valla bebekler sıcağı çok sever ben elimi peteğe koyup karnıma koyduğumda tekrar hemen kıpırdanırdı suda daha çok oynuyor kese yapamıyorum onun yüzüne göbüşe ittiriveriyo eşek ama olabilir yani bence suda oynıycak diye bişeyde yoktur herhalde her bebek bir olmaz kimisinin belli vakitler çok oynar kimisinin az hareketlidir kiminin hiç durmaz takma bunu kafana senin ki sıcağı görünce mayışıyodur toplaşıyor olabilir büzüyodur kendini yani
estağfirullah ne zahmeti cnm sorun değil her zaman sorabilirsin nettende araştır orda eğitici videolar fln var çok yardımcı oluyor o da yol gösterir sana takıldığında ben hep burdayım doğurmadıkça
canım ben niğdede bi doktora gidiyorumm özel bi hastaneye gidiyorumm ben özellikle istemiyorummm kendisi veriyo her gittiğimizde aslında renkli veriyodu kartuşları bitmiş fakirlerin napsınlar koca hastane alamamış bi kartuşşş
Valla ben bu hafta iyi beslenmedim doğru çünkü canm yemek istemiyo ama bu 3 hafta yine bol bol yicem yaşasın yemek yemek:125:
Taçlarımı annem süsledi zatennn çok kokoş olucam sormaaa normalde pek sevmem bu kadar kokoşluğu amaa yapıcak bişi yokkk annem olayı ele aldı artıkkk
ahhh keskee 16 ile kalabilseydim suan tam 20 kilo ile beklemedeyim ne ileri ne geri, ilk 3 ila 6 ay arasi 15 kiloyu birden aldim son kac haftadan buyana da toplam 5 kilo haliyle her istedigimi yiyemiyorum artik
sezeryan konusunda da ismini hatirlamiyorum gecen haftalarda yazilmisti buraya hastaneden sezeryan hakkinda bilgiler olan birsey vermisler orada bunlar yaziyormus.. rabbim hepimize kolay ve hayirli dogum nasip etsin insallah
Edddaaa: hic öyle birsey yasamadım ama cok zor birsey olduğunu duydum cok gecmis olsun cnm Allah şifalar versin
Hkn2013: cnm bebişin cok tatli masallAh nazar değmesin kuzunanasılda herseyi belli ya
kızlar utanarak özel bi soru sorcam :26:
özel bölge temizliğini nasıl yapıyosunuz, malum göbişler büyüdü artık bayaa
Ben en son çok zorlanmıştım, çok sık yapmıyorum zaten de bu sefer nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum
Ittiriyorum karnımı ister istemez, doğumlar normal olursa bi de rabbim nasip eder de, aniden gidivercez, ya temiz olamazsak o zaaman
Son zamanlarda hep temiz tutmak lazım , bu göbişlerle naapcaazzz
bi yakınım 8. ayında kızım die sevdiği bebişinin erkek olduğunu öğrendi akşam sabah doğurucak şmdi :) kısmet tatlım ya sağlıkla gelsinlerbilmiorum canım valla bebekler sıcağı çok sever ben elimi peteğe koyup karnıma koyduğumda tekrar hemen kıpırdanırdı suda daha çok oynuyor kese yapamıyorum onun yüzüne göbüşe ittiriveriyo eşek ama olabilir yani bence suda oynıycak diye bişeyde yoktur herhalde her bebek bir olmaz kimisinin belli vakitler çok oynar kimisinin az hareketlidir kiminin hiç durmaz takma bunu kafana senin ki sıcağı görünce mayışıyodur toplaşıyor olabilir büzüyodur kendini yani
estağfirullah ne zahmeti cnm sorun değil her zaman sorabilirsin nettende araştır orda eğitici videolar fln var çok yardımcı oluyor o da yol gösterir sana takıldığında ben hep burdayım doğurmadıkça
kavrengi leke uyarıcıymış kırmızı leke tehlikeliymiş sadece yatıosun 1 kilo bile kaldırmayacaksın 4 hafta daha sık dşini dedi
kızlar utanarak özel bi soru sorcam :26:
özel bölge temizliğini nasıl yapıyosunuz, malum göbişler büyüdü artık bayaa
ben en son çok zorlanmıştım, çok sık yapmıyorum zaten de bu sefer nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum
ittiriyorum karnımı ister istemez, doğumlar normal olursa bi de Rabbim nasip eder de, aniden gidivercez, ya temiz olamazsak o zaaman
son zamanlarda hep temiz tutmak lazım , bu göbişlerle naapcaazzz
:))) bacaklarımı az önce aldım en son 2 aylıkken almıştım tüysüzüm zaten ama dediğin gibi çok zorlandım . özel bölgemde de sadece altlarda var oraya da duşta rastgele jilet sallıyorum. Doktorum hamilelikte ağdadan uzak dur dei. Kan basıncı arttığı ve damarlar genişlediği için varis olma riski çook fazlaymış(
canım bende senin gibi evde kendim temizliyordum ama yarın ağdacıya gidicem mecbur çünkü en son aldığımda çok zorlandım ve yorucu oldu ama artık ağdacıya gitmeyi düşünüyorum son doğuma yakın haftada da ağdacıya gittikten sonra çıktıkça jiletleyecem mecbur
canım duydum ben de, hatta abartmak için mi söylüyolar bilmiyorum da ağda yaptırırken kuaförde suyu gelen olmuş
ben de korkuyorum, ağda yapmıyorum hiç zaten, jiletten de çok korkuyorum zaten göremyorum ki nasıl jiletliyim.
epilasyon aletimin jilete benzer bi aparatı var, kesici değil,onla almaya çalışıyorum ama işte hemen çıkıyo
yani 4 güne bir yapmak lazım işte
bebişi çok sıkıştırırm ya yapcam diye uğraşırken, sen jiletlerken zorlanmıyomusunnnnn
canım ağdayı hiç önermiyolar özellkle son haftalarda
yani şimdi bundan sonra gitme artık bence, son haftalarımız artık ne kaldı ki şunun şurasında
ya jiletle bi yerlerimizi keseriz hiç göremezken nasıl yapcazzzz
ay ne büyük problemmiş ya...
tüy dökücü krem kullansak o zararlımıdır acaba?
tüy dökücü krem kullansak o zararlımıdır acaba?
canım ağdayı hiç önermiyolar özellkle son haftalarda
yani şimdi bundan sonra gitme artık bence, son haftalarımız artık ne kaldı ki şunun şurasında
ya jiletle bi yerlerimizi keseriz hiç göremezken nasıl yapcazzzz
ay ne büyük problemmiş ya...
Eki Görüntüle 688844 Eki Görüntüle 688845
kızlar bebişim büyümüş sayıkır 1.843gr olmuşş boyuda 42 cm normalde hep 10 gün ileride çıkardı bu hafta tam haftasıyla uyumlu çıktı biraz canım sıkıldı aslında
bende de idarra enfeksiyonu çıktı antiboyitik başaldı doktorr bu arada ilk nstmize girdikk sancılarım çıktı az az doktor bol bol dinlen dedi başaka bu kadar
haa bide alışverişe çıktık kendime lohusa pijaması falan aldımm daha doğrusu kayınvalidem aldıı 2 tane pijama sabahlık bi tanede gecelik don atlet çorap 450 milyon üstüne soğuk su iç yani
tüy dökücü kremlerde kimyasal olduğu için zararlı canım sakın kullanma
canım ağdanın zararı yok diye biliyorum hatta kk da böle bir başlıkta var ağda yaptırıp 5 gün sonra doğuma gittiklerini yazan bile var kararsız kaldım şimdi bu konuda
kızlar hastanede dağıtmak için kendi kurabıklerimizi yapıcam netten sipariş verdim kalıbı ben mavi gıda boyasıyla yapcam Eki Görüntüle 688830 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?