2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kızlar bebişim büyümüş sayıkır 1.843gr olmuşş boyuda 42 cm normalde hep 10 gün ileride çıkardı bu hafta tam haftasıyla uyumlu çıktı biraz canım sıkıldı aslında
bende de idarra enfeksiyonu çıktı antiboyitik başaldı doktorr bu arada ilk nstmize girdikk sancılarım çıktı az az doktor bol bol dinlen dedi başaka bu kadar
haa bide alışverişe çıktık kendime lohusa pijaması falan aldımm daha doğrusu kayınvalidem aldıı 2 tane pijama sabahlık bi tanede gecelik don atlet çorap 450 milyon üstüne soğuk su iç yani

selam kızlar dün gece sabaha kadar hiç uyumadım karnım sağ tarafı 5 6 saat semsertti ve sancım vardı sabah doktorumu arayıp durumu anlattım oda gelip muayne olmamı söledi, tabi panikledim apar topar hastaneye gittik ultrasonda herşey normal çıktı fakat doktor nst ve idrar tahlili istedi sonuç olarak nst de de biişey çıkmadı idrar tahlilimde kum döküyormuşum aranızda aynı sorunu yaşayan varmı ?????

ayyy canm masallah bebişine nekdr tatlı çıkmş oyle kocaman olmş annesi : ) sanada gecms olsn cnm bendede cıktı o bol su ıc gecer canm cicilerinde hayırlı olsn :)

kızlar bunlarda lohusa pijamam diğerini normal pijama ve gecelik aldım önden düğmeli hepsini aquadan aldımm çokkk güzellerr...diğer pijamamın resmi yokkk onu koyamadım...neyse daha iyileri size inşallahhhh....

tamam canm bekliyorum :)

tatlım yaptığım siteyi bulamadım ama aklımda olanı anlatayım sana zaten tamamen senin hayal dünyana kalmş bişi süsleme durumları.
MEsela öncelikle kurabiyeleri hazırlaman gerekli bu kurabiyenin belli bi tarifi yok sen istediğin kurabiyeyi yapabilirsin evinde kendin denediğin kurabiyelerden birini yap örneğin biberon şeklinde kurabiye yapıyoruz şu kalıptan almalısın
bebekli olanı yapıcağımız için biz bi bardak ağzıyla boyutunu kafana göre ayarlayıp kurabiyeni yuvarlak şekil çıkarabilirsin.
sonra yağlı kağıda diz yaptığın kurabiyeleri 20 dk kdr pişir öbür kurabiyeler gibi uzun süre pişirmiyoruz bu kurabiyeyi ve çok ince tutmuyoruz ki kırılmasın hamuru üstüne döşediğimizde.Sonra sıra geldi şeker hamuruna.Ben hazır şeker hamuru kullanıyorum eminönünden veya pastacılardan alabilirsin poşette her rengi satılıyor veya gittigidiyordan getirt ertesi gün geliyor sana lazım olan krem rengi bebek için şeker hamuru ve hamuru süslemek için istediğin renklerde hamurlar.Birde oklava alsan iyi olur üstü desenlilerden hamura bir kat desen geçersen daha güzel olur bebeği öyle üstüne koyarsın şeker hamurunu ince bir kat kurabiyenin üstüne fon olarak koyman gerek onuda bardak ağzıyla yada ne kalıpla yaptıysan çıkarıp direk boyutu boyutuna yerleştirip bebişi kondur üstüne sonra açıkta kalsınlar kurusunlar brz ve buzdolabına koy sertleşicek şeker hamurları kıtır olucaklar yani 1 hafta 10 gün tutabiliyorsun buzdolabında ama ben 4-5 günden fazla önermem kurabiye de güzel kalsın çnkü umarım anlatabilmişimdir takıldığın bişi olursa sor canım

minikusscumm nerelerdesin kaç zamandır geçmişi pek okuyamadım yazdıysanda görmemişimdir nasılsın iyiisindir inşallahh bebeğin nasılll dilerim herşey yolundadır canımm

valla kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın çok yoruldumm çünküüü doktor yatıcaksın diyinceee benmde işime geldi yemek bile yapmadım hahahha

ayyyy ne diyosun sen oğluşunu en son 19 haftalıkkenmi gördün nasıl dayandın beeeyaa
kocaman olmuştur şimmdii[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

bu ulkede boyle guzelim. her doktora gittigimde resmen muayene sadece 5 dk yada daha az suruyor. sordugum her soruya normaldir cevabi aliyorum. hatta hastaneye kayit icin gittim orda da hic ilgilenmediler ve sordugum sorulari cevapsiz biraktilar. daha dogrusu cevaplarini bilmediklerini soylediler. doguma gelince sorarsin dediler nasil olacaksa. artik soru sormayi biraktim zaten. onun disinda muayenelerde ultrasonla bakilmiyor. haftaya bebegin kilosu icin bakacaklar. malum sekerim biraz yuksek cikmisti. diyet yapiyorum hic kilo almadim ama bebek herhalukarda kilo alirmis. gerci diyet yapayim derken istahimi da tamamen kaybettim artik canim hicbisey istemiyor. zorla yiyorum. tabiiki yorgunluk ve ayakta duramama bendede var. sanirim agirlastikca beden daha cok yoruluyor. mide yanmasida var ozellikle sabahlari oluyor ama bir kac bardak su icince geciyor benimki.
en azindan hazirliklarimin cogu bitti diye mutluyum. iyikide erken baslamisim hic halim kalmadi hazirlik yapacak. temizlige kadin geliyor onun disinda esim cok anlayisli yemek yapma disinda herseyi yapiyor sagolsun. en azindan temizlik derdim yok cok sukur.
mayisin 6 si evlilik yildonumumuz. esim surpriz yapti bana yeni bir araba aldi ustelikte hayalimdeki arabayi acaip mutlu oldum hic beklemiyordum. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin insallah. aslinda kendisi hic romantik degildir hatta cok fazla konusmaz gulmez cok ciddidir falan malum doktorum havasida var cok sasirtti beni:) hatta dalga geciyor sandim once:)))))))
yatak odasina besigi kayinvalide almis cok sade bisey. o mavili sepet besik cok hosuma gitti bizimki krem rengi mobilyasida beyazimsi. bellini marka bir besik bazi arkadaslarda benzerlerini gordum burda. ama bizimki baya bir sade:) neyse kayinvalide dusunmus almis koyduk odamiza

ne güzelde anlatmışşş canım valla bunları kendinmi yapcan doğuma yakın helal olsun sana yanlış anlamdım dimiiya ben geçmişi okumadımda olaya dalmışım oldum ortadan dimiiiayyy dur bi okiyim bariii

1 paket fındıklı biskrem yedim kızım yerinde duramıyor şuan
o izlediğimiz video gibi şuan göbişim, dönüyor mu neee

Son düzenleme:

32+3 de almanın bir sakıncası yok değilmi canım. bir sorun olacak diye içim içimi yiyor. hayırlısıyla geçirsek şu günleri izinide alsak ancak o zaman içim rahatlayacak :) Allah hepimize en hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

oyy maşallah yerim ağzını senin bennn kız ne bal bişey bu böyle ya herkes her gittiğinde net resimde veriyo doktorlarınız ben bi detaylıda gördüm oğlumu şmdi çok mrk ediyorum hangi doktora gidiyosun cnm sen bizim doktorumuzda iyi ama tutuşturuo elimize bitane siyah ultrason kağıdını tmm görmedim epeydir yavrum nasıl bişi oldu doktorun kim acaba ? Kendiliğinden mi bakıo 4 boyutluda kilosuda çok iyi bence sorun etme bu kdr etkiler seni hep ilerde olucak diye bişey yokki cnm eksik beslenmişindir belki bu aralar öbr hafta ileriye geçer yine mrk etme

çok güzeller tatlım güle güle giy taclarınıda ayarla süslü püslü olsun şöyle :)

1 paket fındıklı biskrem yedim kızım yerinde duramıyor şuan
o izlediğimiz video gibi şuan göbişim, dönüyor mu neee

hehehe durmasın boşver enerji patlaması yaşıo çocuk
ne güzelde anlatmışşş canım valla bunları kendinmi yapcan doğuma yakın helal olsun sana yanlış anlamdım dimiiya ben geçmişi okumadımda olaya dalmışım oldum ortadan dimiiiayyy dur bi okiyim bariii

sedoş yapıcakmış bende anlattım gerçi bende yapıcam deneme yaptığım zaman paylaşırım sizlerle zor değil uzun uzun anlattığıma bakma bnm bir saatimi alır en fazla be canım seda ilk kez yapacağı için detaylı anlattım ona :)

canım ben niğdede bi doktora gidiyorumm özel bi hastaneye gidiyorumm ben özellikle istemiyorummm kendisi veriyo her gittiğimizde aslında renkli veriyodu kartuşları bitmiş fakirlerin napsınlar koca hastane alamamış bi kartuşşş
valla ben bu hafta iyi beslenmedim doğru çünkü canm yemek istemiyo ama bu 3 hafta yine bol bol yicem yaşasın yemek yemek:125:
taçlarımı annem süsledi zatennn çok kokoş olucam sormaaa normalde pek sevmem bu kadar kokoşluğu amaa yapıcak bişi yokkk annem olayı ele aldı artıkkk

Sanırım hamilelikten kaynaklı bir günüm iyi geçse üç günüm can sıkıntısıyla geçiyor.. Pöff
Benim oğlum da çok hareketli hatta video paylaşılmış ya anne karnında karate yapan bebek diye benimki de bazen öyle canımı çıkarıyor.. O hareketlendikçe midem ve yanması daha da şiddetleniyor.. Özellikle de sağ tarafıma çalışıyor içeriden çürüttü beni :)
Doğum yapmadan taşınabilsem çok rahatlıycam ama evin durumu kritik yetişecek mi bilmiyorum..

Yat dinlen canım umarım zamanında sağlıkla doğuma gidersin.. Doğuma kadar ruh gibi oluruz gibi geliyor bu bitkinlikle nasıl doğum yaparız bilmiyorum.. Ben doğurup hemen uyurum diye planlıyorum ama Bir taraftan da bu günler iyi günlerimiz diye düşünüyorum doğunca daha da çok uğraştıracaklar.. Karbonatı deniycam canım, doktora gidince de ilaç isterim..

Bebeiş gününde çıktıysa niye sıkıntı yapıyorsun tatlım, bu aralar da zaten ölçümler pek sağlıklı değil ayrıca 10 gün ileride olması da günün de olması da bir şey değiştirmez çok şükür sağlıklı bebeğin, aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan.. Ben iki hafta önce eminönüne gittiğimde kürkçü hana uğramıştım kesinlikle havuzlu handan daha uygun.. Ama pek pazarlık yapmıyorlar..
Mavi takım beğenmiştim pijama, gecelik, sabahlık takımı üçü birden 100 Tl civarındaydı..

Yoktum canım sanırım 1 haftadır falan, bebeğimin kıyafetleriyle uğraştım, misafirlerim oldu, halsizlik yorgunluk, ev toparlama işlerine falan daldım..
İyiyiz canım şimdilik ufak tefek şeyler hariç bir şikayetimiz yok çok şükür..
Pazartesi tekrar kontrolümüz var, doktor şimdilik her şey yolunda diyor..

Sen de dinlenmeyi ihmal etme canım, geçmiş olsun..

anladım cnm bende olmadı bayılim 130 lirayıda renkliye girim öbr hafta çok mrk ediyorum oğluşumun yanacıkları tonton olmuş mu die :)
bi kartuş alaydın sende yemek yiyemiosan bile 3-4 öğün meyve ye bak bende aynı durumdayım bazen canım gün boyu bişey yiyemiyorum bazen yesem kusuyorum ama meyve iyi geliyor kavun fln çıkmış onları ye kavun karpuz çok faydalı bebeğe kivi ye vitamin olur.Ben decaviti bıraktım 20 gündür içmiyorum bol meyve ve yeşillik tüketiyorum onun yerine doktorumda bişey demedi desteği veriyosan sorun yok dedi meyve en büyük besin çocuğa bu arada bnm taclarımda hazırmış yengem bir kırmızı birde mavi yapmış annemlere gittiğimde bakalım getirirse oraya resmini çeker gösterirm

Talliacim okumuyorum dedimse o kadar da degil cok biriktirmiyorum ben cok birikirsede özet geciyorum tatlim valla dua edin telden giriyorum yoksa hızıma kimse yetişemez Evelallah yok tatlim ne alınması biliyorum sıkıntı yok yani

Gvn1907: tatlim sorma suan aklım cok karıştı giren görmeyen hep erkek dıyı esiminde canına minnet dişleri işiliyo siz öyle dedikçe neyse pirtlamaya az kaldı bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun
Benimki de tam tersi hic hareket etmiyor bı kazılıyor karnım tas gibiniluyor banyoya girince neden acaba

Dilca; cnm Allah iyiliğini versin senin ya valla cok güldüm gecmis sana yaramıyor geleceğe dom tatlim
Aynı sorun bendede var istemiyorum ama yapmaya çalışıyorum yinede benim kiz cok kasiliyo ben banyo yaparken sıkıntı yapıyor bana tmm cnm aklımda olsun bı dahakine öyle çekilir paylaşırım cnm

Minikuss cnm hoş geldin cok gecmis olsun miden yandığında bir yudum süt iç iki dakika sonra tekrar bir yudum daha iç ben faydasını görüyorum

anladm canm çok tesekkr ederm zahmet verdin yazdn okdr :) kalıbım gelsn deneme yaparken senı tekrar rahatsız edebilirim bunu kaydettm bilgsayara ama takıldım yerler olabilir :)

bi yakınım 8. ayında kızım die sevdiği bebişinin erkek olduğunu öğrendi akşam sabah doğurucak şmdi :) kısmet tatlım ya sağlıkla gelsinler bilmiorum canım valla bebekler sıcağı çok sever ben elimi peteğe koyup karnıma koyduğumda tekrar hemen kıpırdanırdı suda daha çok oynuyor kese yapamıyorum onun yüzüne göbüşe ittiriveriyo eşek ama olabilir yani bence suda oynıycak diye bişeyde yoktur herhalde her bebek bir olmaz kimisinin belli vakitler çok oynar kimisinin az hareketlidir kiminin hiç durmaz takma bunu kafana senin ki sıcağı görünce mayışıyodur toplaşıyor olabilir büzüyodur kendini yani

anladm canm çok tesekkr ederm zahmet verdin yazdn okdr :) kalıbım gelsn deneme yaparken senı tekrar rahatsız edebilirim bunu kaydettm bilgsayara ama takıldım yerler olabilir :)

estağfirullah ne zahmeti cnm sorun değil her zaman sorabilirsin nettende araştır orda eğitici videolar fln var çok yardımcı oluyor o da yol gösterir sana takıldığında ben hep burdayım doğurmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…