2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende çok rahatsız oluyorum ya
ama bebişi görünce kocişide ikinci plana atma canıım ilişki olmasada adamcaazın yanına yatıver öpüver yazıık onlarada kendini onun yerine koysana 2. plana atılıyosun birden bire

mazeretiiim vaaaaaaaaaaarrr HAMİLEYİİİMMMMM beeeeeeeeeeeeennnn

hayırlı olsun ciciş dişlerin
ayyyy ne diyosun sen oğluşunu en son 19 haftalıkkenmi gördün nasıl dayandın beeeyaa
kocaman olmuştur şimmdii

Enesibel evet canim bende gunde 3tane nidilat iciyorum ciger gelistirici igneyi de vuruldum tatlim haikkimizda hayirlisi olsun

ağrı kesici ben de hiç almDIM canım, bi zararı yok , çekilmez bişey bu yanma
erteleme al canım kullan sende.

<br><br><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><span style="font-family: arial black;">hiç bi zararı yok canım içebilirsin ben şimdiye kadar 6 şişe dewirdim<br>şişeyle geziyodum artık kafaya dikiyodum ablam dalaga geçiydi GAVİSCONKOLİK&nbsp; olmuşsun diye<br>yatarkende sola yatmak iyi geliyo sağa yatınca midenin ağzı açılıveriyomuş o da mahvediyooo</span></span><br>
<br>

Bu arada ne zamandır giremiyordum çok özlemişim muhabbetinizi, herkesi merak ettiğimden bir taraftan geçmişi kurcalıyorum..
Umarım hepiniz bebişlerinizle birlikte iyisinizdir..

bu ne ayol ben ne yazdım burda ne yaziiiyy
düzeltiyim bariii
hiç bi zararı yok canım içebilirsin ben şimdiye kadar 6 şişe dewirdim
şişeylee geziyodum artık kafaya dikiyodum ablam dalaga geçiydi GAVİSCONKOLİK olmuşsun diye
yatarkende sola yatmak iyi geliyo sağa yatınca midenin ağzı açılıveriyomuş o da mahvediyoo

kızlar hastanede dağıtmak için kendi kurabıklerimizi yapıcam netten sipariş verdim kalıbı ben mavi gıda boyasıyla yapcam :)

hemen aldırayım o zaman canım sağolun ya gebeliğimin başından beri sola yatarım ama işte geldimi geliyo bu yanma denen illet

bu arada kızlar bakın bi bilgi buldum sizlede paylaşim

Rüyalarınızın değiştiğini farkettiniz mi? Anne adayları bu gebelik haftalarında garip rüyalar görebilirler. Kısa bir uykuya dalsanız bile hemen rüya görmeye başlayabilirsiniz. Belki de gebelik döneminiz yaşamınız boyunca en sık rüya gördüğünüz dönem olacak. Bunları eşinizle ve arkadaşlarınızla paylaşın.

Bu kadar sık rüya görüyor olmanın muhtemel nedeni gebeliğin beyin biyokimyanız üzerinde yaptığı değişikliklerdir. Rüyaları hatırlamanın en etkili yolu, yatağınızın başucunda bir not defteri bulundurmaktır. Kalkar kalkmaz hemen gördüğünüz rüyayı not edin, yoksa saniyeler içinde unutursunuz.

:) oyle tabı canm alan almş artk nıye zor size bu sene

Ben gavisconun etkisini hemen hissediyorum. İçtiğin an bir ferahlama hissi duyuyorsun zaten. 6.aydan sonra almıştım ben ve mide yanmaları dayanılmaz olunca bir ölçek içiyordum. Şimdi neredeyse her gün içiyorum. Her an kusacak gibiyim çünkü, iğrenç bir asit tadı var ağzımda. Hele namazda secdeye falan eğileyim tüm midem halıya çıkacak sanki

Yanma konusunda aynı senin gibiyim. Sıcaklanıp çoraptı üsttü çıkarıyorum sonra bir dokunuyorum buz tutmuşum farkında değilim Bilmeden kendimi üşütüp hasta olucam bir de Allah korusun.

Gece de uyuyamıyorum. Temizlikten nefret ederim ama gece 12'de toz aldığım, ütü yaptığım, etrafı topladığım oluyor Yatıyorum gece 2-3 kez wc ye kalkıyorum. Sabah 6-6,30 gibi de paşam uyanıp tekmelere başlıyor. Son üç ayımda gerçekten hamile olduğumu anladım ben

Herkese iyi akşamlar

bence son zamanları artık ama hiç çatlağı yok canım farkettn mi maşallah

aynen ya bnm kide yırttı heryerimi sıpa herif
kızlar hastanede dağıtmak için kendi kurabıklerimizi yapıcam netten sipariş verdim kalıbı ben mavi gıda boyasıyla yapcam Eki Görüntüle 688830 :)

canım bende getirttim bu kalıptan bnm kinde bebişin götüşü yarısına kdr açık ben krem rengi şeker hamuru kullanıcam bebeğe mavi tuhaf durur bence.kenar süslemelerinde fln mavi yapabilirsin bak bnm ki bu olucak ben çok iyiyimdir mutfakta 5 gün kala yapıp dolaba koyucam süsliycem snra jelatin kurdela fln
Eki Görüntüle 688842

Bu arada ne zamandır giremiyordum çok özlemişim muhabbetinizi, herkesi merak ettiğimden bir taraftan geçmişi kurcalıyorum..

aklımdan geçtin bu kızçe nerde dedim herkes iyi gibi duruo canım :) doğurmadıkça iyiyz sen nasılsın deniz sadi nasıl

:) oyle tabı canm alan almş artk nıye zor size bu sene

canım haziran sonu temmuz başı doğursam 40ı çıkana kdr ağustos ortası oluyor eşimin memleketine gidicez kayınvalidemde burda olucağı için o süreçte hem biz gidicez onuda bırakıcaz gittik mi bu sene böyle oldu zaten balayınada gidemedik içimde kaldı seneye artık oğluşumuzla gidicez kilocuklarıda veririm mis gibi :)
canavar var onun içindeeeee
hemde 2-3 tane falann

aynen felaket ya kadın iyi ayakta duruo bnm ki bazen beni bi sarsıo dengem gidio resmen

iyiyiz canım çok şükür
benim bu ara mide bulantılarım coştu resmen
sürekli kusasım var :26:
kızım da fazla hareketli
demin sağ kaburgama öyle bir tepik attı ki çığlık attım
çok acıttı bu sefer zilli

sen biraz sıkıntılısın anlaşılan
taşındıktan sonra rahat edeceksin inşallah
sıkma canını
mide yanmaların için de rennie şurup iyi geliyor
zararı da yok
dene istersen bende çok işe yarıyor

canım benim bende çok yanma yok ama olduğu zaman bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat atıp içiyorum çok iyi geliyor...gece uykusu yok maalesef bölük pörçük hep... herşeyini tamamlarsın canım netten bile oluyo.. taşınmaya gelince çok zor valla allah kolaylık versin yorma kendini.. ben yatıyorum işte doğuma kadar da yatıcam herhalde allah bebeğime sağlık versin de sağlıkla doğsun da daha da yatarım napalım... şimdilik 34.haftayı iple çekiyorum...

canm bana nasl yapcanı dha detaylı anlatrmsn mesajla yda msne fln eklym seni çok becerkli oldm solenemez ama kendm yapmak istiyorum

Ben de pazartesi gorcem inşallah vehem heyecanliyim 3 aydir bekliyorum senin gibi en son 20.haftasindaydi hem de korkuyorum inşallah birşeyi yoktur diyorum
Çok merak ediyorum nasil birşey acaba bazen bebegimi internetten tanistigin bi arkadaş gibi hissediyorum hani hep konusursun da göremezsin ya..canim oğlum benim:)

canm bana nasl yapcanı dha detaylı anlatrmsn mesajla yda msne fln eklym seni çok becerkli oldm solenemez ama kendm yapmak istiyorum

tatlım ben ne msn ne face cidden kullanmıyorum :) hiç mrakımda olmadı öyle şeylere buraya paylaşim ben bakarak yaptığım siteyi belki başka arkadaşlarda yaparlar az bekleticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…