2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bir pazartesi günü nden daha Merhaba. Cepten giriyorum geçmişi biraz okudum herkes çok da iyi olmasada idare eder durumda sanırım ama vasfiye teyzeninde dedigi gibi ne edecez dayanacaazz mecbuuuurr
Hullycim ; inşallah annenin tahlili temiz çıkar cnm hemen en kötüsü nu düşünme inşallah önemsiz biseydir ilaçlar la geçer.
Bebisimolsun; cnm maşallah diyeyim de önce nazar değmesin sana biz birini zor taşyoruz Allah yardımcı n olsun cnm bugüne kadar iyi dayandin inşallah 34.haftayida doldursun bebislerin onlar a bolbol tembihet yaramazlık yapmasınlar beklesinler azdaha
Misafir konusunda bende artık yapamıyorum hem temizlik hem ne yapacam telaşı hem servis yap topla kaldir peşine çay servis i , pestilim çıkıyo ve dahasi sancilaniyorum o yüzden artık misafir kabul etmek istemiyorum ama benim koca da misafir delisi bu akşama gene misafir cagarmis kızdım dışarı dan söyle rsin yemegi dedim ama tek yemekle bitmiyoki şimdi akşam eve gidip ortalığı toplamam gerek dinlenemiycemde ayaklarım sisti burda sandalyede oturotur ikibuklum zaten

iyiki kopmuşşşşştabi canım çocuğu cırıl cırılda ağlatmasınlarr....ya zaten çocuk öle bişey ki kendi düzenini kuruveriyo hemen evin içindee ayyy bebeğim olsun istiyorum artık...tabi oğlumla napıcaksakk ayyy...

canm bence yeme onu at direkk tavuk buzluk bile olsa okadar dayanmaz ben tavuktan çok korkarımmmtavuk kolay zehirler hiç gerek yok at gitsin...

canm bence yeme onu at direkk tavuk buzluk bile olsa okadar dayanmaz ben tavuktan çok korkarımmmtavuk kolay zehirler hiç gerek yok at gitsin...

evet canım yaa bende tavuk kolay zehirler diye bildiğim için size de sorayım dedim. bi arkadaşım bişi olmaz dedi gerçi ama ne bileyim işte:26:

İnşallah düzelir ve sende rahatlarsın. bu rapor işini anlamadım ben. Ben kamudayım. raporumu aldım iş yerine verdim. Benim rapordada 37. haftaya kadar çalışabilir diye bişey yazmıyordu. Bir dahada sormadım sorun çıktı mı diye. Raporu ssk yamı soracağız beni bilgilendirirmisin?

canm benm bu saatten sonra ne misafiri yaaa boşver benm kocada misafir delisi bende öleyim ama artık almmaya çalışıyorum ağır misafirleriii sabah benm arkadaşlar kahvaltıda akşam kocamın arkadaşları karısı bende şimdi biraz azallttık gelende bana yardım ediyooo
bugün evi süprdüm toz aldım birazda ütü yaptım çamaşır yıka as valla cılkım çıktı bide evde oğlan zatenn çılgınnnşimdi bide yemek derdiii off anlıcan denizkızı benmde senden kalır yanım yok şekerimm

denizkızı,canım allah sabır versin sana.misafiri çok severim normal zamanda ama gündüz otur gece ayakta kal otur bebeklere yazık ayaklarımıza yazık bizede yazıkk yaaa(benim kocamıda bıraksam yapar ama ben erteliyorum şimdilik..

Kızlar emzirme yastığı aldınız mı?Kullanışlı mı,alanlar nereden aldı

evde kaldığın müddetçe iş bitmiyor ne biçim bişeydir anlamadım yaa.İşte kesinlikle daha az yoruluyorum.hafta sonu evde kalırsak heleki.Evi temizletmiş olsam bile illaki ççamaşır ve ütü fix oluyor.zaten ütüyüde koltukta oturarak yapıyorum artık.GElen misafirlerinde bir zahmet etsinler artık yardım 2 canlıyız neticede

eee bende coraspin kullanıyorum epidural yapılamadığını bilmiodum :18::18::18: nekadar önce bırakmak gerekio ki . ama ben bırakmaya korkarım bişi olursa die

Bende korkuyorum ama normalde olsa sezeryanda olsa kan sulandırıcı kullandığımız için oluşabilecek bir kan kaybında sorun yaşayabiliriz. Bazı doktorlar iğneyi bazı doktorlar corasprini bazısı ikisini birden bellli bir süre önce kesebiliyor. Kesilecek sürede doktordan doktora değişiyor. Kesin bir uygulama şekli yok malesef. Birde kan sulandırıcı kullanan herkesin durumu birbiri ile aynı değil. Kiminin homozigot kiminin heterezigot mutasyonu var. Yine aynı şekilde bazı insanlarda bir mutasyon bazılarında birden çok mutasyon olabiliyor. Doktorlarımzı ne karar verirse onu uygulamaktan başka çaremiz yok.Benimki ya iğneyi ya corasprini kesecek ama son günlerde karar vereceğim dedi. Epidural konusunu cumartesi netleştirip sizede mutlaka yazarım.

lahinis,dr brown gaz önleyici biberenonundan aldım ben.Küçük almak iyidir başlarken diye düşündüm 125 lik.

Saol canim valla birde bana sor bu haftaya geldim ama nasil geldim:) onlarla hep konusuyorum acele etmeyin biraz daha durun annecim diye insallah sozumu dinlerler
canim sende cok yorma kendini lutfen bu durumda gelen misafirlere gicik oluyorum zaten biz kendimizi zor idare ediyoruz ne gerek sen cagir cok gorusmek istiyorsan dimi ama neyseki bana kimse gelmiyo halimi biliyolar cunku

saolun kızlar yorumlar için bende 125 lik alıyım ozaman . bu aşağıdakinden alıcam balmumu değil sanırsam bu?

Eki Görüntüle 691890

balmumu hafif sarımsı oluyor canım.ama netteki resimlerde anlaşılmayabiliyor.iki tane aynı çeşit var gbi gözüküyorsa balmumu olanın fiyatı biraz daha pahalı,burdan anlayabilirsin sanırım

bende onu anlamıyorum hadi kocalarımız çağırıyo misafir düşünmüo felanda asıl gelmek isteyenler "ya senin karın hamile biz gelmeyelim siz gelin ya da dışarıda buluşalım " felan desinler dimi illa da geliosan yardım etmeyi göze alıp gelmelisin bi hamilenin evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…