- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
4 yaşında canım ama hacker gibi bilgisayarda deli ediyo beni bazen yasaklar koyuyorumda ancaa durduryorum...oyuncak falan ahhh yermi o...Canim kac yasinda senin pasa? Bu oyuncak laptoplardan yokmu ver eline onunla oynasin :)
iyiki kopmuşşşşşamin canim insallah hayirlisiyla gecerde aliriz kucagimiza hepmizde ayni durumda gun sayiyoruz artik :))
bende seni öpüyorum canim evet fazla kaynatamadik gece dua et mervenin netti kopuyorduo yuzden sohbet edemedik rahat rahat insallah acisini bu gece cikariirz heheheh canim birakin alissin bebisler kucaga onlar hala kendisini anne karninda hissettikleri icin devamli annenin kucaginda olmak isterlermis ee tabi tuvalate kadar gidemiyecek kadarda alistirmayin, bazilarida emzirip altini degiisp atiyor yataga hemen catlayana kadar agalasa bebek yine almiyor kucagina ben dayanamam zaten oyle hic cok sukur bizim hic kucak sorunu yasamadik insallah bundada yasamam :)))
cok sevindim canim insallah tamamen gecer iyilesirsin sen fitile ve sirkeli suya devam et mutlkaka faydasini olacaktir: bu fikri ortaya atan arkadasa tsk etmek gerekiyor :))
canim cok gecmis olsunn keske evde birza daha dinlenme sansin olsaydidikkat et kendine allah acil sifalar versin :)))
önemli degil canimm zaten bende cikmistim. canim hamile kaldigin kilodan hesap et sadece verip aldigin kilolari sayma :))
kızlar bişi sorcam derin dondurucuda tavuk etimiz vardı 1,5-2 ay falan oldu alalı.çıkarıp çözdürsem ve yemek yapsam zehirlenir miyiz sizce?:26: hiç bu kadar uzun süre bekletmemiştim çünkü tavuk etini dolapta
kızlar biberon alıcamda 125 lik mi almalıyım 260 lık mı bilemedim :26:
ilk etap için bence 125lik derim hayatımmmkızlar biberon alıcamda 125 lik mi almalıyım 260 lık mı bilemedim :26:
canm bence yeme onu at direkk tavuk buzluk bile olsa okadar dayanmaz ben tavuktan çok korkarımmmtavuk kolay zehirler hiç gerek yok at gitsin...
bnmde moralım çok bozuk.raporu 37. haftaya uzatmaya gittim 23.05.13 kontrol yazıyordu.tekrar gidip kapattırmam için.kendı çalıştığım yer kabul etmıyor.illa 32.haftadan 37.haftaya kadar çlışabiir yazması gerekıyormuş.hastanede ssk ya bildirmiş.geri dönüş yaptım ssk ya mail atıp iptal ettircekler.
aksılıkler beni bulur inş düzelir
böyle bişey yaşayan var mı?
Kızlar bir pazartesi günü nden daha Merhaba. Cepten giriyorum geçmişi biraz okudum herkes çok da iyi olmasada idare eder durumda sanırım ama vasfiye teyzeninde dedigi gibi ne edecez dayanacaazz mecbuuuurr
Hullycim ; inşallah annenin tahlili temiz çıkar cnm hemen en kötüsü nu düşünme inşallah önemsiz biseydir ilaçlar la geçer.
Bebisimolsun; cnm maşallah diyeyim de önce nazar değmesin sana biz birini zor taşyoruz Allah yardımcı n olsun cnm bugüne kadar iyi dayandin inşallah 34.haftayida doldursun bebislerin onlar a bolbol tembihet yaramazlık yapmasınlar beklesinler azdaha
Misafir konusunda bende artık yapamıyorum hem temizlik hem ne yapacam telaşı hem servis yap topla kaldir peşine çay servis i , pestilim çıkıyo ve dahasi sancilaniyorum o yüzden artık misafir kabul etmek istemiyorum ama benim koca da misafir delisibu akşama gene misafir cagarmis kızdım dışarı dan söyle rsin yemegi dedim ama tek yemekle bitmiyoki şimdi akşam eve gidip ortalığı toplamam gerek dinlenemiycemde ayaklarım sisti burda sandalyede oturotur ikibuklum zaten
saolun kızlar yorumlar içinbende 125 lik alıyım ozaman . bu aşağıdakinden alıcam balmumu değil sanırsam bu?
Eki Görüntüle 691890
saolun kızlar yorumlar içinbende 125 lik alıyım ozaman . bu aşağıdakinden alıcam balmumu değil sanırsam bu?
Eki Görüntüle 691890
canm benm bu saatten sonra ne misafiri yaaa boşver benm kocada misafir delisi bende öleyim ama artık almmaya çalışıyorum ağır misafirleriii sabah benm arkadaşlar kahvaltıda akşam kocamın arkadaşları karısı bende şimdi biraz azallttık gelende bana yardım ediyooo
bugün evi süprdüm toz aldım birazda ütü yaptım çamaşır yıka as valla cılkım çıktı bide evde oğlan zatenn çılgınnnşimdi bide yemek derdiii off anlıcan denizkızı benmde senden kalır yanım yok şekerimm
eee bende coraspin kullanıyorum epidural yapılamadığını bilmiodum :18::18::18: nekadar önce bırakmak gerekio ki . ama ben bırakmaya korkarım bişi olursa die
Kızlar bir pazartesi günü nden daha Merhaba. Cepten giriyorum geçmişi biraz okudum herkes çok da iyi olmasada idare eder durumda sanırım ama vasfiye teyzeninde dedigi gibi ne edecez dayanacaazz mecbuuuurr
Hullycim ; inşallah annenin tahlili temiz çıkar cnm hemen en kötüsü nu düşünme inşallah önemsiz biseydir ilaçlar la geçer.
Bebisimolsun; cnm maşallah diyeyim de önce nazar değmesin sana biz birini zor taşyoruz Allah yardımcı n olsun cnm bugüne kadar iyi dayandin inşallah 34.haftayida doldursun bebislerin onlar a bolbol tembihet yaramazlık yapmasınlar beklesinler azdaha
Misafir konusunda bende artık yapamıyorum hem temizlik hem ne yapacam telaşı hem servis yap topla kaldir peşine çay servis i , pestilim çıkıyo ve dahasi sancilaniyorum o yüzden artık misafir kabul etmek istemiyorum ama benim koca da misafir delisibu akşama gene misafir cagarmis kızdım dışarı dan söyle rsin yemegi dedim ama tek yemekle bitmiyoki şimdi akşam eve gidip ortalığı toplamam gerek dinlenemiycemde ayaklarım sisti burda sandalyede oturotur ikibuklum zaten
Eki Görüntüle 691890
evde kaldığın müddetçe iş bitmiyor ne biçim bişeydir anlamadım yaa.İşte kesinlikle daha az yoruluyorum.hafta sonu evde kalırsak heleki.Evi temizletmiş olsam bile illaki ççamaşır ve ütü fix oluyor.zaten ütüyüde koltukta oturarak yapıyorum artık.GElen misafirlerinde bir zahmet etsinler artık yardım 2 canlıyız neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?